"Бандитска банда" организирала скандала "Сидеров"

Лидерът на "Атака" призова Цацаров да лови престъпници, а не да се занимава с него
Обновена: 7 яну 2014 15:39 | 7 яну 2014 13:48,
224

Снимка: Булфото

Измислен – така лидерът на "Атака" нарече снощния скандал на Летище "Варна".

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда", каза той и настоя, че "областният управител Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития".

Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който бил напълно измислен.

Още по темата
Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, затвърди за трети път той позицията си.

"Ние ще отговаряме на всички обиди вече както подобава, каквото ще да става, хайде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска. Цацаров да не се занимава с мен, защото ще дойде Видовден", каза той.

Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, като ги нарече "хищници", "лешояди", "продажни и долни българофоби". По думите му "Господ ще ги накаже за некоректното отразяване".

"Проклинам Ви! Проклинам Ви! Проклинам Ви! Вие не сте български медии, вие сте продажници, хиени, лешояди. Вие служите на злите сили и това ще Ви се върне! Проклинам Ви!", продължи той, цитиран от Информационна агенция "Черно море".

Лидерът на "Атака" не пожела да коментира повече темата, подхваната вече от прокуратурата, но заяви, че на 10 януари партията му организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото "явно се занимава с такива неща".

Сидеров смята, че предстоят тежки месеци на избори, в които БСП, ДПС, ГЕРБ и други партии ще се обединят, за да разрушат неразрушимото - "Атака". Той отново се обърна към медиите с обидни фрази за това, че не го отразяват, както трябва, а и че манипулират информацията, излизаща от партията му.

След тези си думи той поведе протестно шествие из улиците на морската ни столица с искане за оставката на областния управител Иван Великов и неговия заместник Мерткан Ибрямов. Причината: отмяната на едно от решенията на Общинския съвет за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично". 

Шествието протича при изключително засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
26
 
15
 
! Отговори
вежливия лос преди 10 години
Умишлените опити за дискредитиране и омаскаряване на Сидеров продължават. Сидеров е трън в очите и на комунистите и на турците и на ***. За това всеки ден ще гледаме такива измислени медийни сензации.
20
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой непрекъснато води борба срещу парламентарно представената национална партия АТАКА, защитаваща интересите не на богатите, а на обикновения българин и на България. Кои ли са тези?
19
5
 
13
 
! Отговори
До 20 преди 10 години
Куролапнес не ти ли омръзна бе?!
18
10
 
22
 
! Отговори
swe преди 10 години
болен е турско *** и ***
17
25
 
9
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
до 1Нещо не си разбрал - мутренското правителство позорно избяга от народната любов преди 11 месеца и сега точи зъби пак да манипулира материала чрез медиите си за да се върне отново до кацата с мед и да брани интересите на Олигархията.
16
12
 
21
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
Грозна, грозна картинка е Волен ...когато един мъж на негова възраст си загуби акъла ... и почне да се държи като разгонен тийнейджър ... е просто грозно, но НЕКА всеки гласувал за него да види за какво реално е гласувал
15
13
 
27
 
! Отговори
Виго Тупалката преди 10 години
Сидера се прави на много отворен и някой ден ще си намери майстора.
14
10
 
30
 
! Отговори
хахххаа преди 10 години
ВОЛЕНЕ СЛОЖИ ФЕСА ДА НЕ НАСТИНЕШ...ЯМБОЛСКИЯТ ГНОМ ПРОТЕСТИРА ЗАРАДИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ДЕТО ГО Е НАЗНАЧИЛ ЛИЧНО С НЕГОВОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ И ЗЛАТНИЯТ СИ ПРЪСТ...а психарите от атка да не дойдем два влака бивши атакисти във варна да ви поевеме и пориме като РИБИ..ЩЕ ЯДЕТЕ НА ДОГАНЧО ЯТАГАНА ПРЕДАТЕЛИ
13
23
 
10
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Да е жив и здрав Димитърчо Бахнев, внучето на ПОЛКОВНИКА от ДС Юрий Бахнев, собственик на верига магазини за мебели и зам.председател на младжкото ГЕРБ в Бургас !Халилуя !
12
28
 
17
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Ожесточението, с което телевизии, телевизийки и тем подобни нападат Волен говори, че той пречи някому. Не може водещата новина на бТВ да е този скандал. Както и не е редно Генка Шекерова открито да изразява отношението си към политик, който реално никога не е бил на власт и не е виновен за грабежа на страната. Ако е виновен за нещо, то е, че осребрява доверието на електората си.От друга страна ги разбирам медиите - рекламният пазар е малък, кризата е вечна и само от реклами не може да се живее.
11
12
 
34
 
! Отговори
Rhapsody of fire преди 10 години
До 7 Анонимен Сидеров до момента е доказано най-големият *** и периодично прави всичко възможно някой от другите "умници" в НС да не му отнеме палмата на първенството.Единствената "полза" от него е че служи като лакмус - като видип какво предлага или прави, със сигурност знаеш че трябва да се направи точно обратното.
10
57
 
15
 
! Отговори
аз преди 10 години
Давай Волене, ние сме с теб!
9
9
 
46
 
! Отговори
Извини се бе! преди 10 години
Извини се, бе! Извине се, бе! *** *** Сидероглу. Ходи в лудницата и се лекувай, не ми стои в парламента, там е мястото на достойните хора защитаващи България. Сега само убитаци сте наситили парламента, а ти Сидероглу си най-зле от всички.
8
10
 
44
 
! Отговори
Бай Радой преди 10 години
До Discovery--4 ; На тоя болен мозък мястото му е в Лудницата .Дойде ни до Гуша от тоя ДИВАК
7
6
 
23
 
! Отговори
Един преди 10 години
До Анонимен" 250 варненски местности се преименуват с турски имена!" - много си ***, ***! Вземи поне прочети за какво става въпрос преди да говориш глупости. Е**** нещастниците.
6
10
 
68
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
***-фашизо, вече няма кой да ти се върже! Френското културно аташе и то ли е част от плана? Двете ченегета сами ли се биха? 32ма човека освен теб и шайката ти е имало в самолета - и те ли са част от плана бе, ***? А на камерите от летището какво ще се види - не се ли притесняваш поне малко, а дребна ***?
5
53
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ясно защо атакуват Сидера, 250 варненски местности се преименуват с турски имена!!! Сидеров далеч не е най-големия *** в тази държава.
4
10
 
44
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
По всичко изглежда ,че престъпниците са в парламента.
3
87
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА - ПОБЕДА!
2
57
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Бандитска банда на Бойко" организирала скандала "Сидеров"