"Бандитска банда" организирала скандала "Сидеров"

Лидерът на "Атака" призова Цацаров да лови престъпници, а не да се занимава с него
Обновена: 7 яну 2014 15:39 | 7 яну 2014 13:48,
224

Снимка: Булфото

Измислен – така лидерът на "Атака" нарече снощния скандал на Летище "Варна".

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда", каза той и настоя, че "областният управител Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития".

Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който бил напълно измислен.

Още по темата
Той призова главният прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, затвърди за трети път той позицията си.

"Ние ще отговаряме на всички обиди вече както подобава, каквото ще да става, хайде да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска. Цацаров да не се занимава с мен, защото ще дойде Видовден", каза той.

Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, като ги нарече "хищници", "лешояди", "продажни и долни българофоби". По думите му "Господ ще ги накаже за некоректното отразяване".

"Проклинам Ви! Проклинам Ви! Проклинам Ви! Вие не сте български медии, вие сте продажници, хиени, лешояди. Вие служите на злите сили и това ще Ви се върне! Проклинам Ви!", продължи той, цитиран от Информационна агенция "Черно море".

Лидерът на "Атака" не пожела да коментира повече темата, подхваната вече от прокуратурата, но заяви, че на 10 януари партията му организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото "явно се занимава с такива неща".

Сидеров смята, че предстоят тежки месеци на избори, в които БСП, ДПС, ГЕРБ и други партии ще се обединят, за да разрушат неразрушимото - "Атака". Той отново се обърна към медиите с обидни фрази за това, че не го отразяват, както трябва, а и че манипулират информацията, излизаща от партията му.

След тези си думи той поведе протестно шествие из улиците на морската ни столица с искане за оставката на областния управител Иван Великов и неговия заместник Мерткан Ибрямов. Причината: отмяната на едно от решенията на Общинския съвет за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Без установен маршрут около 200 националисти и симпатизанти кръстосват Варна, като бият тъпани и развяват знамена. За кратко бе блокирано едното платно на бул. "Владислав Варненчик", в района на катедралния храм "Успение Богородично". 

Шествието протича при изключително засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
болен преди 10 години
Ние българите сами неможем да се самоуправляваме това е факт други нации трябва да ни управляват иначе сами неможем! Б.. народ лъжлив крадлив. Сидеров е патриот.
180
10
 
2
 
! Отговори
зина преди 10 години
Грешката на Сидеров е че се изразява много емоционално, иначе е единствения човек който казва истината какво става в България и какво трябва да се направи, затова тези които са на власт и на тези които засяга интересите го мразят толкова.Но бъдете сигурни че око той си отиде на негово място ще дойде друг.Нима в другите държави няма Сидеровци но там нещата ги приемат за нормални.
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бандитска банда организирала скандала на ***.
178
2
 
8
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Болен, пий си хапчетата бе човек, вече безвъзвратно се изложи, ама винаги може и още да се осереш.
177
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ба*ти селяка, брат! Тоя е пълен ***. И как кълне като бабичка, ужас, тази ли плюнка метър и двайсет искате да ви е управник???
176
1
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Болен ВЪН от парламента !Премина всякакви граници,вече не си интересен и само луд,вече си и опасен за Обществото.
175
1
 
10
 
! Отговори
Юруш преди 10 години
Волен вече депутат няма как да стане. Той е политически труп. Жалко само, че има шепа заблудени българи и има вероятност да вземе субсидия. Но това ще е максимум един път, после вече и субсидийка няма да има...
174
1
 
5
 
! Отговори
... преди 10 години
2013 година всъщност е една хубава година за българската политика.Много неща лъснаха, много неща станаха ясни...
173
1
 
5
 
! Отговори
ХАХАХА преди 10 години
Сега Болен Лидеров требе да поиска фостафките на Цацата и ЦвъЙо!
172
1
 
7
 
! Отговори
555 преди 10 години
качествен "човешки матриал" , как е възможно да има толкова глухи и слепи в тази държава,тоя човек е новина 1 , къде живеем ...баси държавата
171
1
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Така е... Бандитска банда го е организирала... И цялата банда от 200 души се е заселила в главата на Сидеров.
170
2
 
11
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Волен не е за прокурор а за психиатър. По-болни от него са само потдръжниците му. Едва ли има нормален човек, на който да не му е ясно, че дребното човече има много големи проблеми и е за лекар. Така като гледам - май и на работодателите му от ДПС/БСП почна да им писва от него.
169
11
 
7
 
! Отговори
Да преди 10 години
Срам и позор за шоуто Славчево,снощи така се бяха въодушевили да плюят и подиграват Волен,че се чудя ще има ли още желаещи да ги гледат?
168
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО АТАКА-ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!!! СОРОСОИДЕТЕ ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ ОТ ЗЛОБА----С ТЕБ СМЕ ВОЛЕНЕ!!!!
167
4
 
19
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Този гад трябва да бъде публично *н за да се осъзнае.
166
4
 
18
 
! Отговори
аз преди 10 години
ямболийски *** с прозвище волен ; проклинам те проклинам те проклинам те
165
2
 
6
 
! Отговори
BALGARIN преди 10 години
MARSIANZITE DOIDOHA I NAPRAVIHA SKANDAL NA SIDEROV????????????????????????JALAK PERVEZNIK, PRODAJNIK I SHEZOFRENIK-TOVA E SIDEROV OGLY.PRODAJNIZI I PERVEZNIZI SA VSITCHKI KOITO GO POTDARJAT.
164
4
 
10
 
! Отговори
Селянина преди 10 години
Ужас, и аз гласувах за тоз човек с призивите му за православна ссолидарност. Приятелите ме спукаха от подигравки :)))
163
7
 
26
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Поведението на това Сламенно *** не се нуждае от коментар.Въпросът е кой и кога ще му "драсне клечката" когато стане ненужен.
162
7
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
До Постановка 177.Затова им е кофти на проститутките, че като са изнасилени никой не им вярва. Ете така и Сидероглу. Продаде се на Москва, използваха го и ще го захвърлят, но ще му остане, че е к*ва до живот. Затова им е Бюреков на БСП, ДПС( с други думи олигархията), за да им играе "златен пръст"