ГЕРБ скочи на "самозабравилия" се Сидеров

"Недопустимо е политически лидер да напада и да се саморазправя"
Обновена: 7 яну 2014 12:49 | 7 яну 2014 12:49,
87
ГЕРБ скочи на "самозабравилия" се Сидеров
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ осъди поведението на председателя на "Атака" и неговите депутати след снощния скандал във Варна.

"Абсолютно недопустимо е политически лидер или народен представител да напада и да се саморазправя с български гражданин. Подобни действия могат да бъдат определени като криминален акт", се казва в позицията им.

Според ГЕРБ "подобна самозабрава на политически лидер" е опасна за демокрацията и сигурността на българските граждани.

От партията на Бойко Борисов са учудени от мълчанието по случая от страна на политическото и професионалното ръководство на МВР.

"Алармираме, че подобно странно мълчание може да се тълкува като готовност да бъдат унищожени всички видеозаписи, заснели нападението на Волен Сидеров и депутатите му, за да може случаят да бъде потулен", посочват от партията.

От ГЕРБ призовават управляващите политически сили също да осъдят остро поведението на Волен Сидеров, а компетентните органи в държавата да направят незабавно разследване на случая.

"В противен случай сцените с безчинстващи "наказателни отряди" от самозабравили се политици ще се превърнат във всекидневие", смятат от партията.

За пореден път бившите управляващи настояха за оставката на Волен Сидеров като председател на антикорупционната комисия в Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КларисЧе той не го е смачкал,има си изборни резултати.Гласувалите за герб са три пъти повече от тези за атака.вас атакистите някакъв комплекс ви гони,все за мачкане,биене и реваншизъм говорите.
75
1
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 10 години
Волен Сидеров трябва да си понесе последствията от идиотските си изпълнения.Но Бойко Борисов какво се държи като шушумига? Та той е трижди по-виновен пред българските граждани: излъга че е честен, излъга че не е убиец, излъга че не е мафиот.Та ако съдим Сидеров то Борисов директно но кладата.
74
2
 
2
 
! Отговори
ШШЕСТ преди 10 години
+Перко се сърди на перко.Хо-хо-хоИ пужжжирникарчииту Буйко се аказва за сетен път: перко идиотов
73
5
 
3
 
! Отговори
Недко преди 10 години
Браво Волене.Боят е произлязал от Рая.Само сопата ще оправи този крадлив народ.
72
2
 
6
 
! Отговори
ХАХА преди 10 години
Абе комунисти смотани! Намерили кого да плюят! Какво, не сте съгласни с мнението на ББ за сидеров ли? Даже много меко се е изказал за действията на тоя ***! Такива като вас си заслужават да ги управляват такива сидеровци!!!
71
1
 
2
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Както нямаше достолепни и почтени лекари, да освидетелстват Рапона и да го вкарат на тихо и прохладно място, така няма и сега за Болния.Защото понятията "доблест" и "чест" отсдавна са изтрити от речника на българския език.От червено-жълто-кафявата шайка, "управляваща" ни вече почти 70 години.
70
0
 
6
 
! Отговори
гери преди 10 години
До Киро кофражиста нито боко нито цецо! Невинни са!
69
0
 
5
 
! Отговори
мечо пух преди 10 години
Интересно защо Вожда не беше на това мнение и с изцепката на Волен в самолета на Луфханза, а се зае да му забърсва л.......?
68
2
 
6
 
! Отговори
гери преди 10 години
До Dedovia Цветанов не е виновен за нищо затова си седи спокойно в парламента! Ясно ли ви е?
67
11
 
6
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Боко виж си Цвъко с три! обвинения как си седи в Народното събрание и не му пука, пък после говори за другите.Мутра ***, тиква проста!
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно ти ли, Буда-Боце ще говориш за демокрация? Ти ли крими-геройче?! Наглеци сте всичките "политици" на прехода!
65
4
 
5
 
! Отговори
На източния фронт... преди 10 години
Намерилата популярност фраза, от времето на втората световна война, с пълна сила е валидна и в дните на СЕГАШНАТА ......БЪЛГАРСКА демокрация.Та относно Сидеров и Борисов:Вземи единия та удари другия --- НАРОДНА ПОГОВОРКА.Всеки от тия двамцата е пример за неадекватно поведение и се намира в състояние близко до идиотизма. Което от своя страна подсказва, че горепосочените индивиди би следвало незабавно да се настанят в подходящо здравно заведение.А иначе е СПОКОЙНО.
64
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов нещо бърка службата с дружбата.Мисли си че още Цветанов е шеф на МВР и трябва да взема медийно отношение по всякакви въпроси.Чудно,какво според Борисов трябва да каже политическото ръководство на МВР и защо.Какво да каже професионалното ръководство,освен че има такъв случай и обстоятелствата и фактите се уточняват.За политически лидери,отношение трябва да вземат политическите лидери.Какво,всеки според съвестта си и по възможност на конюнктурно. а обективно.
63
0
 
1
 
! Отговори
titi преди 10 години
az sno6ti ostavih kompa da po4iva i sam propusnala 4e ima ne6to, Ne znaia , no Borisov si e prav . Otvsiakade vse sa madreci , a kogato se naloji da bade svar6eno ne6to se izpokrivat ,V4era imah slu4ai kak slujitelkata razkarva hotata i otkazva da pogledne kakav problem ima , Na vsi4koto otgore si govori po telefona s neina kolejka i se savetvat dvete da ne se tovariat i da ne se hvarliat mnogo da rabotiat ,,,palno e s takiva .
62
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Сидеров няма как така просто да и е скочил на тая.Изведнъж така е решил?НЯМА КАК.Той че е нервак нервак е ама кой вече не е в тая държава,освен ония наядените
61
36
 
10
 
! Отговори
бай тошо преди 10 години
само така Волене!!Не може сулю и пулю,само щото са от франция,англия или от някъде другаде ,да си развяват коня у нас и да ни смятат за втора категория хора.Що не си зададете въпроса тая френска селяндурка така ли щеше да се държи,ако пътуваше по френска релация?Но тук,у нас,всичко може,нали?И повечето ,,политици,,лижат ес *** с голяма охота.В никоя медия не е публикувано подробно,какво е предизвикало скандала.НО всички задружно плюят по Сидеров.Що така??!??
60
0
 
11
 
! Отговори
KARATE-DO преди 10 години
Така не става , на тепиха , там може да се разбере кой е по силен
59
24
 
13
 
! Отговори
Кларис преди 10 години
До konsaАбе той и Ханибъл Лектър е психопат ама изненада в топките с ножа изпечения крадец на портфейли, точно когато беше сигурен че ще го обере на площада, без даже да разбере. Волен е от същата класа като него, иначе нямаше да смачка Бойко Тиквата когато беше най-сигурен в победата. Това е нашият човек бъдете сигурни.
58
27
 
20
 
! Отговори
Кешпаралиев преди 10 години
БОйко върни парите! Както ги взе - така и ги върни.
57
8
 
34
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Тоя Долен освен крепител на дагоновите мъде, се оказа и шут за създаване на всекидневни скандали и отклоняване на вниманието, докато депесарите крадат като за последно.