Ако цената е имунитет срещу кворум, по-добре избори!

Кадиев: Не е редно икономическата политика да се ръководи от ДПС
Обновена: 9 яну 2014 10:52 | 9 яну 2014 10:33, Веселина Йорданова
134
Ако цената е имунитет срещу кворум, по-добре избори!
Георги Кадиев. Снимка: архив, БулФото

Трябва много ясно да се осъди подобно поведение. Така депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев коментира скандала с лидера на „Атака“ Волен Сидеров пред БНР.

Според Кадиев не е въпрос на политическо решение дали да се отнеме имунитетът на Сидеров, а на човешко отношение към поведението на един народен представител, което е абсолютно неприемливо, особено след доклада от прокуратурата по случая.

На въпрос ще има ли „пазарлък“ между БСП и ДПС за имунитет срещу кворум, Кадиев заяви: „Не може някой да поставя условия на БСП от типа или гласуваме за лицето Х, или правителството пада. Ако това е цената, по-добре да отидем на избори“.

Според него БСП е в достатъчно добра кондиция да спечели и по-добър резултат, отколкото на предишните избори.

"Като че ли на всички им се разминава и това е най-лошото послание, което можем да изпратим, че е поредният скандал за три дни и минаваме на следващия скандал", смята той.

„Когато си депутат, ти трябва да си на висотата на позицията, която заемаш, каза още червеният депутат.
Той коментира още, че отстраняването на ГЕРБ от власт е просто инструмент, за да стане България едно по-добро място за живеене.

"Ако се налага да говорим с тях, да искаме техни гласове за определени законопроекти, които считам, че са правилни за обществото и обществото настоява за тях, бих го правил без никакво колебание", категоричен е народният представител.

Според Кадиев не е нормално всички икономически комисии в парламента и цялата законодателна политика в тази област да се контролира от ДПС. Това не означава, че ние не можем да правим икономическа политика, просто е по-трудно. Не обвинявам ДПС, те вземат толкова, колкото им се дава, заяви той.

Според него през 2013 година левицата е направила много в социалната област, но това е било за сметка на икономическата политика. „Там поизостанахме. Трябваше да се даде повече мисъл и желание за стимулиране на инвестиции в България и създаване на нови работни места. Тук е голямата роля на правителството“, смята Кадиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
1
 
! Отговори
да ,свестен е преди 10 години
за привържениците на Герб,защото си е един ютак на коня.Ама бесепарите мислят същото за напусналите преди месеци Герб/основали нова партия/,както и за последните двама.Свестни са.И в двата случая е уйдурма,неискреност,а интереси.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do 22Отговарям ти Във Великобритания има цели поколения такива паразитимайката се пише самотна, таткото не живее при нея отива само да я почешеДават и общинско жилище, помощи и така цели поколения.Отиди се качи на друго магаре преди да риташ своето
21
1
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Айде де!
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам един отговор: Какво е значението кой те управлява, като накрая истинските българи изчезнат прогонени от мизерния живот които водят на тази територия ??? То всички които живеем тук сме българи ,ама в момента е очевадно ,че едни са облаготетелствани за сметка на др.Може ли да си соц.слаба с 12 деца самотна маика ? Еми тука може ! Може ли да неможеш да кажеш 2 думи на български ,и да си абсолютно компетентен по всички видове закони даващи ти право и достъп до соц помощи --тука може ! и още и
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Национализмът има изключително благодатна почва в България, и то даже, ако притежава нелицеприятна форма, и така ще продължава да бъде, докато държавата е в това положение, така, че партия, като Атака ще си имат своите избиратели...Волен в един момент, може да се оттегли, притиснат от обстоятелствата, но тези формации ще продължат да бъдат фактор!
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато тук има беднос и подмяна на етноса Волен Сидеров и риториката му ще е във възход ...то е много хубаво да си с розови очила ,да се избягва етническо напрежение и прочие ,но тук нещата са в полето на гьонсуратлъка ,,нима не виждаме ,че от бедност младежите- деца нямат ,а на другия етнос се помага с всякакъв вид помощи от Европа само и само да седи тук и да се размножава, и то почти без да работи и това му става негово право деюре...и Сидеров го говори и хората му вярват.....иска се промяна
17
1
 
11
 
! Отговори
Mikow преди 10 години
Като дойде при мен и аз съм изкрен и ще му кажаАбе на теб чавка ли ти е изпила мозъка или си пил алкохол-менте.Кой ти даде лицеенза за износ на ток на фирмата на жена ти?Абе льольо айде бегай нанекаде
16
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев е енергиен олигарх. Жена му върти крадени от нас пари.Съпругата на Кадиев печели милиони от износ на токи като всеки богат човек може да говори каквото си иска, защото не зависи от заплатаили банка.Даже може да направи фондация за световното затопляне
15
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам дали ,,турци ,, управляват страната ,ама гаранция ви давам ,че до 10 г *** ще я управляват ,далеч не българските турци са нашия проблем ,,бъзикат ви на етническата шеина ,за да не видите как сте ограбвани методично от олигарси ,обградени с мутри и алчни банкери---не тока е скъп заплатите са ниски и т.н.т. Така или иначе 62%процента от първолаците са от ромски произход и то преброените ,а колко са извън у-ще ? до 9 г. те ще станат 18 и ще имат право на глас ,а къде ще са българчетата
14
5
 
41
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Някои от ибрикчиите на хидроинженера от БСП започнаха да проглеждат. Това не важи за *** от Юруш, на тях заедно със сунета, явно им отрязаха и част от акълите (нарочно на турски, че да разберат).Къде са сега защитниците на доброволният *** гьотферен сидер агада ги питам без златното пръстче ще го има ли това престъпно правителство с участие на ДПС. каква ирония. ДПС управлява благодарение на регистрацийките на ибриците и *** от Юруш. Това е да си националист в България!Ибрици!
13
8
 
59
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Г-н Кадиев, България би могла да стане едно добро място за живеене само тогава когато БСП-ДПС-ДС изчезне от политическата и географска карта на страната, само тогава за жалост!!!!
12
1
 
32
 
! Отговори
гледан филм преди 10 години
Нищоправенето по сидеровите хулиганства се оправдава с добри намерения и сладки приказки.
11
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев да каже,как так уреди жена си в ел.продажбите,където печели на месец милиони и тогава да се изявява със съждения за този,или онзи депутат.Това мекотело е най големия нагаждач в БСП!Време е и с него да се заеме прокуратурата,за конфликт на интереси и незаконни доходи!Мястото и на него е в затвора,което един ден ще се случи,колкото и да увърта...
10
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако герберастите ходят на работа, Сидеров е излишен...Тиквочев направи от Болен най-важния човек в управлението. Сега Тиквочев е предприел масирана атака с/у Болен, за да го "скара" с БСП-то, вероятно след това готви нови платени протести през февруари и после - партизанската тактика на неходене в Парламента и блокаж на държавата.
9
6
 
43
 
! Отговори
Трезвен преди 10 години
Волен тотално се о..ра и сега всички се чудят как да го изчистят.Изборите са по-близо от никога до сега.
8
11
 
48
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Кадиев е разумен човек, макар и с леви убеждения. Колкото до това изкуствено създадено правителство.. съдбата му е предрешена.
7
13
 
52
 
! Отговори
ddgs преди 10 години
Единствения свестен човек от парламентарната група на БСП е Кадиев!! Всички други са мишки пръдливи!!! Само този човек поддържа някъв имидж.
6
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВИЕ, ЧЕРВЕНИТЕ *** СТЕ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ДПС ,РЕШЕНИЯТА ГИ ВЗЕМАТ ДОГАН МОНИКА И МНОГО ДРУГИ БИСЕРОВЦИ ,ЩОМ 80 % ВЪВ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ И В ДРИГИТЕ МИНИСТЕРСТВА ,ОБЛАСТНИ И ЗАМ-ОБЛАСТНИ УПРАВЕТЕЛИ ЗАПОЧВАТ С ИМЕТО ХАСАН И ЗАВЪРШВАТ С ИМЕТО МУКАДЕС,И ЕЛЕКТОРАТ СЪСТАВЕН ОТ *** ,Т,,,,ЦИ И ЗАБРАДКИ,ДЕРИБЕЙСТВАЩИ ФЕОДАЛИ НЕ МОГАТ ДА ИЗВЕДЪТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВЯРНАТА ПОСОКА
5
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ако се налага да говорим с тях, да искаме техни гласове за определени законопроекти, които считам, че са правилни за обществото и обществото настоява за тях, бих го правил без никакво колебание", категоричен е народният представител."Какво излиза, че те са там да пишат закони за собствена облага и по междудругото някой объркал се по случайност прави и обществено полезни законо проекти.... всички до един са за разстрел... ама иначе са големи и всеки в кабинета си има снимка на Левски и Ботев ..
4
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев, пич, не е само икономическата политика, всичко управляват. Колко пъти да ви го кажат хората, направете проучване какво правят ДПС по регионите! Мачкат и си назначават техни неграмотни членове и правят пачки, ама какви пачки.... А вие нищо не правите.