ГЕРБ пита: Откъде ДПС знае какво ще излиза за нас?!

Партията иска прокуратурата да разпита Цонев и Местан
Обновена: 13 яну 2014 15:42 | 13 яну 2014 15:40, Веселина Йорданова
45
ГЕРБ пита: Откъде ДПС знае какво ще излиза за нас?!
Снимка: архив, БулФото

Прокуратурата да разпита лидера на ДПС Лютви Местан и заместника му Йордан Цонев настояват от ГЕРБ в позиция.

Повод за искането на партията са думи на Цонев в телевизионно интервю, че „съвсем скоро хората ще разберат още неща за ГЕРБ“.

От ПП ГЕРБ питат компетентните органи откъде ДПС разполагат с подобна информация.

„Изказванията на Йордан Цонев от днес категорично повтарят изявленията на председателя на ДПС Лютви Местан, който преди няколко седмици също заяви, че предстоят да излязат още записи за ГЕРБ и Бойко Борисов. Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани“, заявяват от партията на Бойко Борисов.

„Парадоксално е, че докато вървят дела за подслушвания, всеки ден от националния ефир обикновени народни представители ни плашат с предстоящи разкрития. Подобни парадокси потвърждават основателните ни съмнения, че управляващите подслушват опозицията, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати, които да надскочат по колорит мегаскандалното дело „Галерия“, което е емблемата на управлението на тройната коалиция“, допълват от ГЕРБ.

Хората на Борисов заявяват, че сезират институциите, след като те не се самосезират, да разследват дали до лидерите на ДПС изтича нерегламентирано класифицирана или секретна информация от българските служби.

От ГЕРБ поставят редица въпроси: "Откъде висшето ръководство на ДПС знае за предстоящи неща, които ще излизат за ГЕРБ? С какви данни разполагат Местан и Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? Откъде имат тази информация, за която предричат? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС?

Според партията, за да получи българското обществото отговори на тях, както и на въпроса кой предупреди ДПС за Христо Бисеров и за един ден той се превърна от зам.-председателя на ДПС и зам.-председателя на парламента, в гражданина Бисеров, всички компетентни институции трябва да разпитат Лютви Местан и Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
37
 
18
 
! Отговори
The king преди 10 години
Ау, от ГЕРБ са се притеснили, че някой ги подслушва. А не беше ли точно по тяхно време бумът на подслушването и компроматите. Да не се окаже, че ГЕРБ подслушват отново всички.
14
13
 
54
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Въпросът е съвсем на място поставен, а най-големият парадокс е, че най-много врява срещу подслушванията вдигаха точно тия, които най-много подслушват, а именно - хората, свързани с бившата ДС ! Другият интересен факт, на който малко се обръща внимание е, че почти всички компромати са срещу ГЕРБ !
13
28
 
10
 
! Отговори
Ясно е преди 10 години
Вътрешния министър на Ореха какъв беше при Тиквата?Хайде холан,не на нас тия,те са си едно цяло.Само хората скачат и си мислят,че нещо се е променило
12
40
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гост..................ХАХАХААААА-САМО БОКО ЛИ ИСКАШ ДА ЧУВАШ И ЦВЪЦКО...САМО ВОЛЕН-САМО АТАКА--*** БЪЛВАТ САМО ПРОСТОТИИ...НЕ ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА--БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НАПРАВИХА НА АТАКА--НАПРЕД И .....!!!!
11
7
 
80
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Боже, как искам някой ден като се събудя и пусна телевизора да не чувам нито Местан, Доган, нито ДПС, БСП, нито Сидеров, никой. Искам да ги забравим. Да ги няма, само нови имена.
10
40
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тез пък и те, то цялата страна знае за тях какви са крадци !
9
44
 
18
 
! Отговори
Агроном преди 10 години
Е как да не знаят! То е от просто - по-просто! От куха тиква какво може да излезе...
8
44
 
21
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
През м.май 2012г. главната тиква на Републиката най-официално съобщи,че ППГЕРБ ще управлява още 3 мандата.2.Виновен до 2025г или не знам коя си е само Станишев.3.Всички в ППГЕРБ са с морал и нямало разните му там съмнителни милионери.4..N.Сега аз твърдя ,че има достатъчно сведения да се забрани една мутро-милиционерска партия и всички бивши бандити да отидат при бай Ставри.//бай Ставри -герой на Тодор Колев синоним,, наш човек,,малък шеф от затвора, можещ да уреди килия с южно излжение./
7
27
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От там откъдето Цветанов знаеше информация за Бисеров и я сподели пред медиите преди изобщо някой от компетентните органи да е казал нещо.Всичко и за всеки се знае.СРС бе господа/другари от ГЕРБ.Неприятно е ,но не сте на власт. След изборите като си вземете отново властта, то тогава господа/другарите от ДПС и БСП ще Ви задават подобни глупави въпроси. Кръговрат.
6
46
 
23
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
А аз имам един въпрос.. ако не са вършли нищо нередно герберите и няма от какво да се притесняват, защо скачат като ощипани девойки и имат такъв страх от подслушването.Отговора е *** - там всичко е или на ръба на закона или си е чисто криминално.. вече чухме 2 разговора на Биг Боса Бойко и сега го е хванало шубето да не излязат и други..Според *** е без значение каква е била същината на говореното, а от значение е кой го бил записал разбираш ли.. къде.. с каква марка телефон и тн
5
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани, заявяват от партията на Бойко Борисов."По-точно ДПС и ГЕРБ знаят нещо повече от останалите български политици и граждани. Едните заплашват с информация, която другите не искат да излиза в общественото пространство.
4
9
 
51
 
! Отговори
СИДЕРАСТ преди 10 години
Нашите приятели от ДПС знаят всичко!
3
54
 
31
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Що се правите на ощипани моми бе, тиквички? Кой предложи Свещената Тиква за главсек на МВР, кой му надяна лампазите....
2
42
 
19
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Между куманазите тайни няма, другари от ГРЪБ, всички функцинери на партията сме едно голямо, малко поскарано, но силно семейство !!
1
3
 
66
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Че то ако Шести отдел на ДС не знае, кой да знае????