Безразлично ми е какво се случва в БСП, твърди Борисов

Никога не съм се бъркал в работата на други партии, пише той във Facebook
Обновена: 14 яну 2014 21:32 | 14 яну 2014 20:40, Анисия Иванова
277
Безразлично ми е какво се случва в БСП, твърди Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Какво се случва в БСП, ми е абсолютно безразлично, това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си  във Facebook.

Той признава, че с интерес следи как едни и същи политически лица обикалят телевизиите и рецитират опорната точка на деня – предателство има, но разцепление няма и как някой с действията си обслужвал мен и ГЕРБ. Борисов припомня, че миналата седмица същите хора коментирали същото и за Реформаторския блок.

"Госпожи и господа управляващи, ласкаете ме, но най-сърдечно бих ви посъветвал да погледнете собствената си къща и да видите огромния си провал и некомпетентност. За радост и обществото не е сляпо и глухо и вече не вярва на вашите измъчени опити да се задържите на всяка цена във властта като пускате компромати и клевети. Стилът на черния ви ПР е разпознаваем, ясен, прозрачен за всички. Държа да подчертая, че аз никога не съм се бъркал в работата на други партии. Ролята, която ми се приписва, е абсолютно несъвместима с разбиранията ми за политика и общуването с политическите партии, било то и наши опоненти", пише Борисов.

Борисов заявява, че не му е безразличен обаче фактът, че кратките срокове и спорната процедура около проекта „Южен поток“ изглеждат съмнителни не само за нас, но и за Европейската комисия.

"Затова проверката на Комисията около всички обществени поръчки по изграждането на българската част от „Южен поток“ е нещо логично. Със започването на това ново разследване на България, за съжаление, се връщаме отново към управлението на предишната Тройна коалиция, когато такива разследвания на страната ни се бяха превърнали в практика", допълва Борисов в социалната мрежа.

Той смята, че правителството на Орешарски, разкъсвано между интересите на различните лобита от БСП и ДПС, не е скъсало с порочната практика, превърнала се в емблема на Тройната коалиция, да поставя личните и икономически интереси над националните.

"Всеки среднограмотен човек, когато види, че се обявява конкурс за 3.5 милиарда евро един ден преди Коледа и този конкурс приключи на петия работен ден след Нова година, ще разбере, че става дума за подготовката на грандиозна корупционна схема. Само че това няма как да остане незабелязано от Европейската комисия и реакцията на Брюксел не закъсня. Уверен съм, че и този път Европа, а и ние като най-голямата дясна партия в България, няма да позволим на БСП и ДПС да съсипят всички важни за страната ни проекти и да крадат пари, така както крадоха при "Белене" и "Цанков камък", категоричен е Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
8
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ЗА ДА ИМА ЕДИН БОГАТ - ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ 100 БЕДНИ !
110
3
 
2
 
! Отговори
Kumco Vilco преди 10 години
Kide e Kuma Lisa?
109
12
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
стига с тоя феисбук всеки знае че тъпия пожарникар не разбира и не е мястото там да коментира!!!Ашлак ефенди
108
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гледай им сеира и се кефи.ГОЛЯМ СИ! КОЛКОТО И ДА ТЕ ПЛЮЯТ.
107
8
 
8
 
! Отговори
titi преди 10 години
absoliutno prav e
106
6
 
9
 
! Отговори
мдаа преди 10 години
Кво става в БСП или ГЕРБ,все тая.Умрели корумпирани партии с отдавна провалени лидери!Лика прилика сте си!
105
2
 
0
 
! Отговори
rumen221  преди 10 години
До evgeni1234На кого викаш анонимна *** от ДАНС че не мога да разбера?
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ти пък искаш всичко да знаеш! По бтв съобщиха, че виновните са наказани...
103
3
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Sega mozhete da si Sharkate kolkoto si iskate,az si svarshih svoeto.Tochka.
102
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе, да! Като си вкараме 1 милион кюрди и ги натурализираме, пак ще си приказваме!
101
4
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
do anonimntata otrepka ot DANS("Hidra") : Kolkoto i da se pravite na interesni,obyasni kak se prekri sluchaya "Sarafovo" Ili mozhe bi Pisanchev ne znae(pitanka)
100
9
 
8
 
! Отговори
6502 преди 10 години
Велики глупости. Хората били отстранили ГЕРБ. Като как така ГЕРБ имаше най много гласоподаватели ако u да не им стигнаха за самостоятелен кабинет. Ама бяха N 1. Всъщност БСП не са печелили вот след падането на Виденов. При царя пак бяха тройна коалиция.
99
3
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Glupak si ot DANS,no vremeto vi nablizhava
98
8
 
8
 
! Отговори
6502 преди 10 години
БСП просто вече не съществуват като партия, така се омазаха, че повече от 10% няма да имат (и то купени *** гласове). Логично е да се разпадат на парчета, всеки що-годе разумен бяга от там
97
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евгени, разкажи за извънземните от Хидра, инвазията е започнала, обсебени са почти всички световни лидери!
96
2
 
0
 
! Отговори
rumen221  преди 10 години
До evgeni1234Ти на мен ли приказваш бе тарикат?
95
8
 
3
 
! Отговори
rumen221  преди 10 години
Да компрометирам Бойко Борисов е задачата който съвестно изпълнявам.Лъжи,клевети и нелепи обвинения е моята специалностПак почвам на нижа против ББ.е малко ми втръсна ама кво да прайш,РАБОТА!!!!
94
2
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
До: dans***dans.bgОтносно: до Владимир Писанчев и ДАНСДата: Сряда, 2014, Януари 15 00:50:55 ЕЕТПисанчев,ти и твоята сбирщина от ДАНС ми наложихте този многогодишен терор-спътников,затова слагам точка.Ти губиш тарикат.Опровергай ме.
93
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другари, като най- основна точка до изборите да се възприеме изпращането на всички наши компроментирани кадри към абв- то на Първанов. Само така губейки ще спечелим! Венсеремос другари!
92
3
 
2
 
! Отговори
rumen221  преди 10 години
До rumen221 200Боли *** грездеят що!!!!Нали аз парички си имам!!!!!!!