Безразлично ми е какво се случва в БСП, твърди Борисов

Никога не съм се бъркал в работата на други партии, пише той във Facebook
Обновена: 14 яну 2014 21:32 | 14 яну 2014 20:40, Анисия Иванова
277
Безразлично ми е какво се случва в БСП, твърди Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка, архив: Булфото

Какво се случва в БСП, ми е абсолютно безразлично, това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си  във Facebook.

Той признава, че с интерес следи как едни и същи политически лица обикалят телевизиите и рецитират опорната точка на деня – предателство има, но разцепление няма и как някой с действията си обслужвал мен и ГЕРБ. Борисов припомня, че миналата седмица същите хора коментирали същото и за Реформаторския блок.

"Госпожи и господа управляващи, ласкаете ме, но най-сърдечно бих ви посъветвал да погледнете собствената си къща и да видите огромния си провал и некомпетентност. За радост и обществото не е сляпо и глухо и вече не вярва на вашите измъчени опити да се задържите на всяка цена във властта като пускате компромати и клевети. Стилът на черния ви ПР е разпознаваем, ясен, прозрачен за всички. Държа да подчертая, че аз никога не съм се бъркал в работата на други партии. Ролята, която ми се приписва, е абсолютно несъвместима с разбиранията ми за политика и общуването с политическите партии, било то и наши опоненти", пише Борисов.

Борисов заявява, че не му е безразличен обаче фактът, че кратките срокове и спорната процедура около проекта „Южен поток“ изглеждат съмнителни не само за нас, но и за Европейската комисия.

"Затова проверката на Комисията около всички обществени поръчки по изграждането на българската част от „Южен поток“ е нещо логично. Със започването на това ново разследване на България, за съжаление, се връщаме отново към управлението на предишната Тройна коалиция, когато такива разследвания на страната ни се бяха превърнали в практика", допълва Борисов в социалната мрежа.

Той смята, че правителството на Орешарски, разкъсвано между интересите на различните лобита от БСП и ДПС, не е скъсало с порочната практика, превърнала се в емблема на Тройната коалиция, да поставя личните и икономически интереси над националните.

"Всеки среднограмотен човек, когато види, че се обявява конкурс за 3.5 милиарда евро един ден преди Коледа и този конкурс приключи на петия работен ден след Нова година, ще разбере, че става дума за подготовката на грандиозна корупционна схема. Само че това няма как да остане незабелязано от Европейската комисия и реакцията на Брюксел не закъсня. Уверен съм, че и този път Европа, а и ние като най-голямата дясна партия в България, няма да позволим на БСП и ДПС да съсипят всички важни за страната ни проекти и да крадат пари, така както крадоха при "Белене" и "Цанков камък", категоричен е Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
1
 
! Отговори
maora преди 10 години
E pa ya mi dreme dali tebe te ima ili ne. Ya si karam jipot u strnastvo so belite ora......boli me svinktera za vaze.....neshtastni kradlivi svine.
130
3
 
3
 
! Отговори
С Л У Х Т А Р Ч ЕТО преди 10 години
Господин Боико е в положението на ГЛУХА *** В ТИКВИ опъва уши но не може да чуе какво става или ако чува , чува неясноти Кефи се човека нема как мож пък да се върне във власта Ама какво ще прави и той сам не знае Апропо прропуснах ще СЛУХТАРИ той друго не МОЖЕ И ДА КРАДЕ НЕ ГО ПРАВИ ФИНО цял свят го научава
129
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
nyamam dumi kakva naciya sme
128
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Платените писачи на бспето, като видят Бойко и се ***!Тук и да си пишете няма кой да ви се върже!Вървете при *** - вашият електорат!
127
20
 
10
 
! Отговори
Гочо преди 10 години
Стуенеее,Стуене,не иска стуене, а иска вървене...Бойко Мутрата е опасен не за "червените ***",а за цяла България,защото си е най-"червената гнида".
126
18
 
10
 
! Отговори
Гочо преди 10 години
Наистина ли,другарю Борисов?!...*** н дей тъй?...Нали и тиси от тях.
125
4
 
5
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Да, а един мармот завива шоколад в станиол...
124
17
 
13
 
! Отговори
Тиквето преди 10 години
А ти не краде ли? Не печелеха ли твоите фирми поръчките? Вдигна ли и с една стотинка пенсии и заплати? Къде са парите на здравната каса? Какво ще кажеш за зелената енергия? Ясно е, че сега не си на власт и много искаш пак да ръководиш, ама народа вече няма да прави грешки и да ти гласува доверие тиквуне.
123
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро идва краят а с него и много политически трупове.От Май насам имам чувството, че живея 25 години назад, нищо че улиците, сградите и технологиите са си същите. Духът, който тази пошла клика донесе със себе си в обществото прави дори въздухът различен. Вън от властта завинаги!
122
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата си въобразява и се изживява.Мутра!
121
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ШУРЛА БУРЛА !
120
13
 
24
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Боко така е взел страха на червените ***, че зад всяко мещо с което се сблъскат виждат него... ха ха ха ааааа :))))
119
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майната му на Б.Б., всички видяхме, че играе в отбора на олигарсите и води протурска и антисоциална политика!! Още "мъничко" фотоволтици и "алтернативни" енергоизточници със замразени доходи? Благодаря, НЕ!!!!!!!
118
2
 
8
 
! Отговори
78elitsa преди 10 години
Факт е, че завистта и злобата нямат почивен ден и от досадно мърморене и лабилно мислене се изгражда безразличие основано на искрени намерения да не се драматизира и да се гледа критично на разликата между значимите и несъществени изказвания по важни и глобални теми за разискване и вземане на правилни решения.
117
15
 
16
 
! Отговори
Мислиш ли? преди 10 години
До гражданинЛесно се дават квалификации от компа в къщи! Всички се мислите за много умни! Истината е, че ББ е доста по напред с материала от вас! Случайно да сте ръководили фирма, да сте били главен секретар на МВР, да сте били кмет на столицата? Случайно да сте били министър председател, да сте ръководител на най-голямата партия в БГ? Ааа не сте! Яснооо, ама сте по умни от ББ, нали?! Щото лидера ви Станишев сякаш има поне един ден трудов стаж?! Или Местан със засуканите фрази? Ха ха ха!!!
116
13
 
21
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До това еЕдин се притеснява в коя партия членувал Б.Б, преди четвърт век , друг оплаква пионерската му връзка от преди 40 години, това е важното. А факта, че Орешарсски е подготвил голямата торба ДА ОТМЪКНАТ ОТ ДЖОБА НИ 3,5 млрд лева, пет пари не дават.Никой не го споменава в опорните точки.Като лудата мома от Каспичан, дето я питали : -Лъжеш ли го,лъжеш ли го ? Пък тя : - Аз си го лъжа, пък той си *** ***-е " !
115
9
 
16
 
! Отговори
Истина е! преди 10 години
Защото се възражда истинското БКП! И всички вие го знаете:) Всъщност бай Тошо не е умрял,а неговите наследници се възродиха:) Честита ви демокрация,българи.
114
27
 
20
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
"Безразлично ми е какво се случва в БСП"А на нас не само че ни е безразлично, какво си мислиш, но и отдавна ни се ДРАЙФА само като те видим и чуем.
113
12
 
1
 
! Отговори
хахахахаха преди 10 години
много сте се развихрили и двата фланга бре ейййй.... парички за море още от сега ли почнахте да събирате?!
112
7
 
9
 
! Отговори
Made in Vana преди 10 години
Червената мафия в името на келепира е готова да се преименува не само на абв, но и на abc, а утре може и първите три арабски или китайски йероглифа да изплагиатстват. От широки да станат тесни, както станаха и от леви десни. Борисов е прав, и ние не им вярваме, ни на гоце, ни на калфата, ни на къртишката, нито пък на летящата чинийка...