БСП не се разцепва, на евроизборите ще бъдем по- консолидирани

Партията ще реагира, смята Красимир Янков
15 яну 2014 20:16, Красимир Ангелов
11
БСП не се разцепва, на евроизборите ще бъдем по- консолидирани
Красимир Янков. Снимка: БСП - Варна

"В структурите на БСП има едно стъписване и озадачаване от това, което се случва. Все пак става въпрос за членове, които са част от партийното ръководство, Георги Първанов и Румен Петков са членове на НС", заяви пред радио К2 народният представител от ПГ на Коалиция за България и член на ИБ на БСП Красимир Янков.

Той допълни, че Георги Първанов от половин година не е участвал в заседанията на Националния съвет. Депутатът бе категоричен, че спонтанната реакция на партийните структури е едно осъждане на тези действия.

"Има и мнения за по – радикални действия спрямо хората, които искат да злепоставят БСП. Партията ще реагира, защото медийният комфорт, на който се радва АБВ, е доста притеснителнен от гледна точка на това, че се търси внушаване, че БСП се разцепва.

БСП не се разцепва, напротив, консолидацията ще бъде много по силна и структурите ще бъдат много по – мотивирани за едно добро представяне на евроизборите“, подчерта народният представител.

Красимир Янков подчерта, че самият той е представител на едно поколение, което няма спомен от времето, когато Георги Първанов е бил председател на БСП и изваждането на един архаизъм от времето преди 2000 година не кореспондира с реалностите в момента.

"Твърдението, че Ивайло Калфин е имал много гласове като кандидат за президент може да се отговори, че това са били гласове на БСП и са в резултата от работата на хиляди членове и симпатизанти", каза още Янков.

Той изрази мнение, че хората, които споделят идеите на БСП, ще бъдат много по - мотивирани, за да покажат на обществото, че това, което се случва като сценарий в момента, не може да бъде приложимо за една партия, която е устоявала на много удари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: БСПАБВКрасимир Янков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
The king преди 10 години
БСП просто трябва да отлъчи предателите и да ги остави сами да се грижат за политическите си кариери. Грозно е една партия да ти изгражда като политик президент или друг и в първият момент на нова жажда за власт да си подхващаш личните проекти, които реално ще имат пагубни резултати.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oчаквайте за изборите герб ще разпада БСП+ГЕРБ =АБВ
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
STYPISVAITE SE KOLKOTO ISKATE.VIE NE STE NORMALNA PARTIQ.VIE 4AKATE OTGORE DA VI SE KAJE KAKVO DA PRAVITE.KOMUNISTYT NE UMEEDA MISLI NAMESTO NEGO MISLI PARTIQTA.AKO MY KAJAT RABOTI RABOTI QJ QDE,SMEI SE SMEE SE.4UKAI JENAI SI I T.N.VIE STE PYLNI OTKA4ALNICI IZ4EZNETE ZAVINAGI OT BG
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"
5
5
 
5
 
! Отговори
ВИНАГИ БИЛИ ЗА БСП преди 10 години
Консолидация колкото искате си правете ,но надали някой ще ви избеТози път твърдо и без да мисля цялото ми семейство с приятелите сме за тях.
4
12
 
3
 
! Отговори
Befo преди 10 години
Ако съдя по себе си - да таке ще еЗащото досега съм гласувал винаги за СДС и ДСБ накрая преди Костов да си отидеа сега като гледам какво става, ще грасувам за БСП
3
1
 
12
 
! Отговори
баба Ви Гицка преди 10 години
Бесипету ни са разцепва, то са прииминува просту...
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако приемете закон с които да защитие хората от алчните банки и затъналите от безработицата ...какъвто приеха на скоро в Гъция за защита на хората от жилищтно отнемане с доходи до 35 000евро и жилище до 200 000 евро ,тогава може и да ви стане работата ,,,,иначе лично аз ще ви смятам за поредните *** не направили нищо за хората изпаднали в беда !!
1
6
 
16
 
! Отговори
Кире либерало преди 10 години
Браво на истинските българи и честни социалисти , които най-после решиха че са родолюбци и излизат от буржоазната партия БСП и се вливат в редиците на АБВ!Всички българи обичащи и милеещи за България в коалиция за спасение на Родината, без цветове и партии!България е една и ние призоваваме всички партии в патриотичен блок, без право в него са само бсп, дпс, атака и бареков.