Бивш атакист: Сидеров има наказателен отряд!

Бригадите му палели и чупели коли на неудобните
16 яну 2014 11:18,
16
Бивш атакист: Сидеров има наказателен отряд!
Георги Димитров пред взривения си гараж. Снимка: архив, Булфото

Бивш депутат от "Атака" твърди, че партията на Волен Сидеров има наказателен отряд, който срещу заплащане пали и чупи коли на всеки, дръзнал открито да критикува националиста.

Според бившия атакист става дума за 6-7 идентични инцидента, при които разследванията са претупани набързо, без да има развитие и образуване на дело.

Пострадалите обаче настояват, че ще искат от главния прокурор Сотир Цацаров случаите да бъдат обединени в мегадело, което да стигне до поръчителя на мокрите поръчки.

Георги Димитров е сред хората, които през 2010 г. започват да критикуват Волен Сидеров. Седмица след публичната изява на бившия депутат неизвестни палят гаража му и за малко не го убиват.

"След взрива, ако не ме беше спасила малката врата на гаража, сега в момента с вас нямаше да си говорим", спомня си инцидента пред bTV бившият депутат от "Атака".

Разследването приключва за три месеца, без да се стига до извършителя. Четири години по-късно Димитров е убеден, че случаят е претупан.

Според Димитров палежът е с цел сплашване, а случаят не е единствен. В рамките почти на година става въпрос за 6-7 инцидента, а първият палеж е на джипа на Павел Чернев, твърди Димитров.

"При него всичко се въртеше около магистрала "Тракия". Вторият палеж е за телевизия СКАТ - горят коли, два дена по- късно горят офиси. Зад всички тези атентати стои със 100 % човек, който му се накърнява по някакъв начин егото", настоя той.

Бившият депутат твърди, че знае кои са подпалвачите поименно, но отказа да ги назове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Не е така преди 10 години
До гешевРазликата между тях не е голяма. Голяма е разликата в нациите!
15
0
 
1
 
! Отговори
гешев преди 10 години
не сравнявайте сидеров с хитлер! няма си нищо общо! хитлер е бил умен, станал канцлер! обединил германския народ и успял да оправи смазаната германска икономика за няма и 10 години и я направил първа сила в европа с ресурс да завладее целия континент! той не е продал страната си на евреите! на него дължим и автомобилите "фолксваген"! а какво е направил нашия, освен да продаде идеите на партията си, да кудкудяка, излага страната и да пръска простотия!
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
nai golemia nacionalen predatel i bulgaroubiec bolen liderov , shte go osyznaete vsi4ki zabludeni skoro
13
9
 
6
 
! Отговори
Настоящ Атакист преди 10 години
Бивш Атакист=***!
12
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сидеров е способен на всичко! този е като Хитлер -- само да види пара и власт и си показва комплексите. Той семейните си проблеми не може да реши, ние му даваме власт проблемите на народа да решава. Е как да стане???
11
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като разберат за това в ЕК дали няма да си оскубят косите как са ни приели в ЕС? Де се е чуло и видяло депутат от управляващото малцинство да коли и беси наред и да плюе чужди аташета? Срам...
10
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това още веднъж доказва, че политиците са за затвора! ОСТАВКА! МАФИЯ!
9
2
 
8
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
smelite iziavlenia na бившият депутат от "Атака" tochno sega mi prilichat na maslo v ogania. Moje da e viarno a moje i da ne e viarno ?! Lipsvat imena. konkretizirane i argomentirane na razkaza.?.
8
5
 
21
 
! Отговори
вълчо преди 10 години
Тоя тънкопишковец да дойде за запали моята кола. Тесен ще му види света после!
7
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Сидеров е един мерзавец и евтин тарикат с тежки психични отклонения, които все по трудно прикрива.
6
0
 
16
 
! Отговори
....да заповедат ,бе преди 10 години
...пушката ми е 5+1...ха,хае,хаааааааааа...стрелям само със съчми за пътпадъци...!В болниците вече се плаща..!
5
2
 
30
 
! Отговори
Гиганта преди 10 години
Знаел ги поименно ! Ми кажи ги де, иначе лъжеш !
4
6
 
23
 
! Отговори
мая преди 10 години
*** *** и болни мозъци сте вие! идете всички в лудницата а не ми говори за отряди! май сънуваш нещо!чудя се как ви търпи още народа а не ви е линчувал! психари, начело с вашия луд лидер!прокуратурата да се самосезира и да ви тикне всички в лудницата половината другата половина в пандиза! стига се правихте на мутри смешници жалки!
3
8
 
26
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Caмo Волен Сидеров ли e c наказателен отряд ????!!!
2
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Фюрера едно време започна с шпиц команди!
1
8
 
56
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Атакистите са мишленца,които могат задкулисно или когато са група да се правят на МЪЖЕ.....мише общесво от комплексари!!!