Да не изпълняваш обещанията си е предателство, смята Петков

Той не вярва да подслушва МВР, подозира частници
Обновена: 19 яну 2014 20:50 | 19 яну 2014 20:41,
34
Да не изпълняваш обещанията си е предателство, смята Петков
Румен Петков. Снимка: архив Булфото

Прокуратурата трябва да стигне до край в разследването си за подслушваните разговори, в което бяха замесени и имената на част от политиците, които стоят зад проекта АБВ, заяви Румен Петков пред Нова телевизия. Според него в момента срещу членовете и симпатизантите на АБВ се използват класически похвати за злепоставяне.

Изливането на омраза заради това, че някой иска нещо различно в политиката, няма да доведе до нищо добро, каза още Петков. Той още веднъж заяви открито съмненията си, че в България има частни структури, които се занимават с незаконно подслушване и бе категоричен, че не вярва това да става с подкрепа на държавните силови ведомства.

По-рано тази седмица Кристина Патрашкова, главен редактор на „Галерия”, обяви, че разполага със записи на разговори между лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, президентът в периода 2002-2012 Георги Първанов и Петков.

Румен Петков определи като абсурдни твърденията, че ГЕРБ финансира АБВ и стои идейно зад нейната реализация. Според него реалните причини довели до активизация на АБВ са свързани с липсата на диалог вътре в БСП, чието ръководство отказва да промени методите си на водене на политика.

Предателство е тогава, когато не изпълниш поетите към избирателите обещания, заяви Петков по повод обвиненията на част от левицата, че с обявяването на паралелна листа на АБВ за евроизборите от движението извършват предателство.

„Не е ли политическа шизофрения да обещаеш „Белене”, а да се хвърлиш да строиш 7-ми блок на „Козлодуй”? Това е предателство”, заяви в отговор Петков. Той отново припомни и факта, че ръководството на БСП отстъпва и от други предизборни обещания, като промяна на плоския данък например. 
В заключение Румен Петков бе категоричен, че няма намерение да влиза в обяснителен режим със своите политически опоненти. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Абе Румен Петков не организира ли преди време една среща с Боко за строежа на писта за Формула 1 в България?
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
m daaaaaaa vsi4ki pravitelstva v sveta sa predateli - taka si e.
26
0
 
0
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
До Анонимен: ВЪПРОСА ПОНАЧАЛО Е ,СМЯНА НА СТАНИШЕВ С ПЪРВАНОВ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПУШИЛКА ОТ СТРАНА НА СТАНИШЕВ ! ТОЗИ ВЪПРОС БЕШЕ ПОСТАВЕН ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СТАНИШЕВ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ОТГОВОРА ИМ ,НО ЗАМАЗАХА ВСИЧКО И СЕГА СЕ СТИГА ДО ТЕЗИ МРЪСОТИИ ! НА СЪВЕТНИЦИТЕ НА СТАНИШЕВ ,ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СИ ОТВОРЯТ САЙТОВЕТЕ НА БСП ,ЗА ДА МОГАТ ХОРАТА ДА КОМЕНТИРАТ СВОБОДНО , А НЕ ДА ПУСКАТ НА СТО КОМЕНТАРА САМО ДЕВЕТ
25
1
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
РУМЕНЕ, УМНО МОМЧЕ СИ , НО НЕДОУМЯВАМ ЗАЩО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАШ КЪМ ИЗКАЗВАНИЯТА НА БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ , ПО ВЪПРОСА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ НА БСП ? И НА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА Е ЯСНО ,ЧЕ ТЕЗИ ОБЕЩАНИЯ СА ЗА МАНДАТ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ , А НЕ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА ОБСАДА НА ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ! МЕРИ СИ МАЛКО ПРИКАЗКИТЕ ,ЧЕ СТАВАШ ПРОТИВЕН НЕ САМО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БСП !
24
3
 
2
 
! Отговори
американецо преди 10 години
До номер 20 - Абсолютно си прав! Това с АБВ смърди на *** комунистическа провокация от 100 километра! Румен Пикоча, дъртия милиционер, се прави на некъв куул демократ и пич, дето ше размаже едва ли не лошите другари! Гоце и Пикоча играят цирка, а Савата, чиято брилянтна идея е АБВ-то навярно, си пие уискито в Бояна и потрива ръце доволно! А народа се кефи и ВЕРВА! Резил......
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZZARSTVO Balgaria i TARNOVSKATA Konstituzzia.......
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
urinirastia s atomnite proekti....Rumeneee, Rumene, be Ceca Pi4koca4eva pone klekne be , ta se snisi i togava hortuva za pertiinia zivotati si se prevrnal v "pikaestia s vilicite", a be MVRistko mAnister4e kogato hodi da se Gelevees
21
3
 
4
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Що ли му влезнах в *** като знаех че там има микрофон? Ама па там какъв хубав фонтан имаше!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как не ви е срам ,бе ,гадове мръсни !!!окрадохте ,разорихте държавата ,изгонихте де що имаше читаво и все още продължавате да крадете и лъжете!то ние нищо не може да направим за да ви дезинфектираме и махнем,ама има Един горе ,който всичко вижда
19
3
 
13
 
! Отговори
AНТИМУТРA преди 10 години
Не им се връзвайте на номерата на ***.Този ход с "АБС" е повторение ,римейк на партията"ЕВРОЛЕВИЦА" от 90 години.За да контрират акумулираното недоволство на народа и на някои техни симпатизанти ,БСП привидно се разделя на две и тази втора част АБС(БСП алтернативна)уж се разграничава от "грешките на първите" и го играят "готените".Така ТЕ(БСП) намалят щетите от гафовете си до минимум и печелят по вече гласове на евровота
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петкоф,кефиш ме с непукизма ти и това,че винаги намираш точните думи за да сложиш всекиго на мястото му,но и ти ми идваш в повече!
17
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И къде има обединение между ГЕРБ и АБВ? Къде го видяхте? Страхливкото Станишев ведннага се уплаши и пусна тази мълва. Нито Бойко, нито Първанов са такива като Станишев и Доган, да се обединят напук на техните различни идеологии.
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МдаааааХмм, по твоита логика тогава Доганя и Сергейя не трябва да са за 2 път на власт??? Тъпо, крадоха, мърляха, цанков камък 2 милиона за Доганя хонорар, 1милион за Сергея он Хохигер, а пак са на власт и има хмери който даже ги подкрепят.... АМИН
15
11
 
5
 
! Отговори
Мдааааа преди 10 години
Нещата от прости по -прости и опират да старата максима - Нищо не обединява, толкова колкото стремежа към властта и нещо не разединява толкова, колкото самата власт!Боце, Гоце и Запалката искат власт и затова се обединяват! Но и тримата не са научили важно правило - в България имал ли си властта, толкова си е омърлял, че нямаш шанс да се върнеш отново в нея!
14
3
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Този не пикаеше ли във фонтаните?
13
10
 
17
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
Има няква доза истина в това което казваш....Но щом е тръгнал срещу червената пасмина съм по склонен да подкрепям него от колкото някой от другите ***...
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДо 2Ами, да...то заради такива като теб Сидеров е в парлеманта.Лошото е, че малоумието ви не ви позволява да осъзнаете колко вредни са гласовете ви за Атака.
11
1
 
24
 
! Отговори
Добре, че... преди 10 години
"Да не изпълняваш обещанията си е предателство, смята Петков"Добре, че в България (за разлика от доста други държави) не разстрелват за предателство, че сега НЯМАШЕ ДА ИМА ЖИВ ПРЕДАТЕЛ... ПАРДОН ПОЛИТИК!
10
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До къде стигнахме, Румен Петков да ни учи на морал.Такова падение за държавата.Срам ме е, че съм българин.
9
2
 
19
 
! Отговори
дааам преди 10 години
По думите на самият Петков, взаимодействията му с Плевенската градска инфраструктура са най-удовлетворителни когато са включени светлините на фонтаните...