Разгащване на крими контингента видя депутат

Десислава Атанасова критикува Страхил Ангелов
20 яну 2014 14:44,
32
Разгащване на крими контингента видя депутат
Десислава Атанасова. Снимка: архив Булфото

Престъпността се увеличава, а на всеки 10 минути стават по три престъпления. Тази теза изрази депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, който е и член на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

"Имам усещането за безвластие, липса на контрол и пълно разгащване на криминалния контингент", заяви Нунев, цитиран от БТА. Според него регистрираните престъпления са около 140 000 за година, но реално те са много повече.

Депутатът обясни, че на евроизборите през май ГЕРБ ще се борят поне за петима евродепутати, колкото спечелиха и на последния вот.

Друг народен представител на опозицията – Десислава Атанасова, пък се спря на посещението на депутата от БСП Страхил Ангелов в Сирия. Ангелов, който е председател на групата за приятелство със Сирия, е на посещение там. Той твърди, че визитата е лична, но от посолството на страната разпространиха съобщение, в което се говори за българска делегация.

Според Атанасова има сериозен скандал по повод посещение на депутат от БСП в Сирия.

"Предполагам, че сега всички вкупом - лидерът на европейските социалисти г-н Станишев, Вигенин, Миков и останалите управляващи, ще се втурнат да обясняват как те не са знаели, не са чули, не са разбрали за това посещение и то няма нищо общо с позицията на Република България", заяви Атанасова.

Относно отчета на правителството в края на миналата седмица Атанасова, която е и бивш министър на здравеопазването, каза, че за седем месеца управление :инистерството на здравеопазването не е внесло нито един проектозакон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
фалафел преди 10 години
На бат Бойко всичките му министри на здравеопазването май са с психични отклонения.И са подбрани специално за да могат да се лекуват с връзки.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРОВАЛИЛА СЕ, КАТО МИНИСТЪР. ЖЕНА КОЯТО НЕ РАЗБИРА ОТ ПРАВО, КРЪГЛА НУЛА ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. ОПАЗИЛ НИ БОГ ОТ "БОЙКОВИТЕ" ДЕПУТАТИ И БИВШИ МИНИСТРИ.
28
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Тази калинка тотално оплеска здравеопазването и се захвана с международните отношения.Аз също подкрепям Асад.Някой нещо да ми каже или нареди???
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бобиМНОГО КУХО ПАРЧЕ СИ БОБИ....НЕ Е НУЖНО ДА СИ ЛЕКАР ,ЗА ДА СИ МИНИСТЪР,....МОЖЕ ПРОСТО ДА СИ ДОБЪР МЕНИДЖЪР!!!НЕ ЗАЩИТАВАМ Г-ЖА АТАНАСОВА,НО ОТ *** КОМЕНТАРИ ДА ТИ СЕ ДОГАДИ .....
26
13
 
6
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Деси каде си, разгащват ли те, уруспу Силистренска парясница, кога си учила за външна политика???
25
14
 
9
 
! Отговори
сугарени преди 10 години
Тая проста женица, бивша юристконсултка на русенската психиатрия, беше обявена аз "тежката артилерия" на ГЕРБаджийската групировка, и я направиха здравен министър! А представяте ли си пък "леката им артилерия! *** до простака, мутра до мутрата и престъпник да престъпника! Това беше сикаджийското управление! Добре, че ги изритахме!
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментарите по-долу не са за четене. Да излезе шизофр. станиш. и да каже какво правят бе-се-пари в Сирия на среща с Башар. ЗЛЕПОСТАВЯТ БЪРГАРИЯ пред целия свят и ще ни струва скъпо в бъдеще.
23
9
 
2
 
! Отговори
фалафел преди 10 години
ДЕСА ПОЕТЕСА!
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kato otkri nezakonnata bolnica na Tikov-glavnija Sponsor na Cvetanov ti kakva si-KRIMINALEN KONTINGENT SASHTO:
21
2
 
8
 
! Отговори
аааа преди 10 години
Опозицията да провери,защо вчера е отменено решение на ВСС или какъвто и да е там,за отмяна решение от миналата година за строеж по морето!!!
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
10 минути стават по три престъпления -- а извършителите на две от тях са депутати...
19
15
 
14
 
! Отговори
123 преди 10 години
Тая Деса какъв *** поглед извади ! Типично за нейната скромна особа !
18
18
 
11
 
! Отговори
боби преди 10 години
Тая коза Атанасова беше министър на здравеопазването ??!?! От къде на къде та тя няма дори медицинско образование ,а встъпи в такава отговорна длъжност ! Сами си направете една равносметка какви големи *** са герберите и как само власт и пари са им в *** глави !
17
14
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
МИЛА ГОСПОЖО! КОЛКОТО РАЗБИРАХТЕ ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ТОЛКОВА И ОТ ПОЛИТИКА. РЕДНО Е В ТАКИВА МОМЕНТИ ДА ЗАМЪЛЧИТЕ. НАЛИ ОПРАВИХТЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО/ ТО ЦЪФНА ТА ЧАК ВЪРЗА/. ЧЕ СЕГА СЕ ЗАЕМАТЕ СЪС ДРУГ СЕКТОР. НЕ ТАКА. ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ГОВОРИ ЗА ТОВА, ОТ КОЕТО РАЗБИРА.
16
15
 
10
 
! Отговори
проз преди 10 години
До IVo_1Не се ни разбрал,това ГЕРБЕРИТЕ сте най-талантливата циркова трупа която е гастролирала тук.Цяла България ви цени,скоро и в ЕВРОПА.
15
14
 
7
 
! Отговори
боби преди 10 години
Всичките членове на Герб са една пълна пародия на депутати и политици ! Та те нищо не разбират от работата си ! Намъкнали са се на разни постове ,чрез връзки и шуробаджанащина ! При тях липсва елементарно възмитание и непрекъснато превръщат Народното събрание в една циркова арена ! Не ги е срам !
14
6
 
10
 
! Отговори
СТРАХИЛ ВОЙВОДА преди 10 години
ЕЙ, ДРУГАРЮ СТРАХИЛ, ДРУГАРЮ СТРАХИЛ!!! ТЪКМО СТЕГНАХМЕ ПАРТИЙНИТЕ РЕДИЦИ И ТИ ВЗЕ, ЧЕ ИЗРЪСИ ГОЛЯМО АКО НА МЕТЕНОТО!! ДА ВЗЕМЕШ ДА СИ ГО ИЗМИЕШ И ДА ЦЕЛУНЕШ РЪКА НА ВОЖДА И ДА ПОИСКАШ ПРОШКА! АКО Е НЕОБХОДИМО И КАТАРЗИС ДА ПРЕТЪРПИШ!!!
13
16
 
11
 
! Отговори
гришо преди 10 години
Тоя травестит Десислава Атанасова ще не ходи да си скрие грозната муцуна някъде ! Пълна глупачка !
12
8
 
14
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До IVo_1Нека те питам нещо, когато Бойко ръсеще глупости след глупости в япония и далечният изток, ти го приемаше като невинна грешка а?/визирам дюнерите и терористите/ И после никой от вас не направи връзката между това и Сарафово. Сега една вчерашна пикла дето нищо не разбира от външна политика, тръгнала да коментира и ти ми приказваш, че казвала истината. Истината за тези мутро-комунисти от ГЕРБ е разстегливо понятие. Истина е само когато на тях им уйдисва и както на тях им уйдисва.
11
13
 
12
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Уффф тая разгащената, сега и от външна политика почнала да разбира! Писна ми от нея като я видя и рполучавам неконтролируема нужда да отида до тоалетната и да повърна!