Първанов отдавна презира БСП, твърди Цветелин Кънчев

"Той има пристрастия към дясното пространство"
26
Първанов отдавна презира БСП, твърди Цветелин Кънчев
Снимка: Булфото, архив

Действията на Георги Първанов са последователни, но не за каузата на БСП, а по отношение на неговите пристрастия към дясното политическо пространство. Това коментира лидерът на Евророма, част от Коалиция за България, Цветелин Кънчев по bTV по повод на заявката АБВ, основано от Първанов, да участва в предстоящите избори за евродепутати.

Още по темата
Според него Първанов много отдавна е започнал да презира БСП, партията, която го е издигнала на поста президент и нейните симпатизанти.

По думите на Кънчев Първанов е „скачал” срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов само два пъти и то е било в случаите, когато той е казвал нещо лошо срещу бившия лидер на ДСБ Иван Костов.

„Разбрах, че Костов му е забранил аз да бъда помилван”, коментира още Кънчев с уточнението, че не му се сърди само той за това, а целият съвет на Евророма, пред когото Първанов е обещал, че няма да излежи и ден в затвора, а въпреки това той е отишъл, след като е влязла в сила присъдата му за побой и отвличане.

Лидерът на Евророма посочи, че каузата на Първанов е кой му е мил, по-мил и най-мил от дясното политическо пространство. По думите му брак между него и Борисов е опасен и ще роди „отроче почтено като Цветан Цветанов и трезво като Румен Петков”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че кой не презира БСП? И Кънчев?
1
4
 
33
 
! Отговори
bradata преди 10 години
Ciganina im sipa na vsichkite I to s golemia chirpak.