Депутатски оправдания: Нищо скъпо не сме си купували от Тайван!

Всеки народен представител сам трябва да си определя рамките, отсече Миков
23 яну 2014 12:38,
31
Депутатски оправдания: Нищо скъпо не сме си купували от Тайван!
Михаил Миков Снимка: архив, БТА

Парламентът по никакъв начин не е ангажиран с тези посещения - така председателят на НС Михаил Миков коментира зачестилите визити на български депутати до екзотични дестинации. Последната такава визита е на четирима депутати от четирите парламентарни групи в Тайван.

Председателят на НС коментира, че депутатският мандат е свободен и народните представители сами трябва да определят рамките си.

Народният представител е в парламентарна група, този въпрос го задайте там, заяви Миков, запитан ще има ли наказания.

България винаги е заемала позицията за единен Китай и всякакви визити от такъв порядък не изразяват българската позиция. Това посещение не влияе на позицията на България. Това е частно посещение, което не ангажира българската държава, отсече шефът на парламента.

Още по темата
Разговорите на депутатите, които са пътували до Тайван, са били само с бизнесмени и хора, който развиват ИТ индустрията. Това стана ясно от думите на народния представител от ГЕРБ Владимир Тошев, който е сред участниците в разходката.

Той, Венцислав Лаков от "Атака", Румен Йончев от КБ и Петя Раева от ДПС са били на посещение в Тайван по времето, когато Росен Плевнелиев беше в Китай. Те не са били изпратени от НС и не са били на разходи на парламента. Разходите на народните представители са били поети от Тайван.

Не виждам нищо лошо и затова не се притеснявам, отсече Тошев. Той определи случилото се като „поредна визита“. Няма нищо изненадващо, нищо странно, нищо недипломатично, нито пък е имало някакви политически разговори там, отсече опозиционният депутат.

Подобно на колегата си Лаков, Тошев също обясни, че ИТ индустрията в страната се развива много успешно. По негови думи страната ни може да развива контактите си с Тайван.

Никакви скъпи подаръци не са ни правени, нищо скъпо не сме си купили оттам, каза още депутатът от ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 10 години
Не са си купували нищо скъпо, защото те самите са купени. Типичния български дупетат, независимо от коя партия, се продава на всеки, който му плати.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не,не сте купували нищо,подарявали са ви,но защо и КОЙ?
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тамянът е много скъп в тази държава, за разлика от нашата. Тук Попа го няма нищо.
27
0
 
7
 
! Отговори
прокурора преди 10 години
Участниците на екскурзията в Тайван: от БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ, след това някой да ми говори каква опозиция са едните на другите. Нека ние баламите да протестираме
26
0
 
7
 
! Отговори
не така бе преди 10 години
Нищо скъпо не сме купували,скъпите подаръци са ни дадени даром,аванта,ние сме обещали на подарителите каквото трябва.Не сме отишли официално,ама като частни народни представители и носим политическа отговорност за екскурзията,аз като член на БСП,Петя Раева пред ДПС,Лаков пред Атака и всички ние сме обединени от каузата "авантата обединява авантаджиите,от всички партии" Петя Раева ни развяваше балончето от акцията по раздаване на аванта телефони от "Верту" и вяхме щастливи, а вие ни разваляте кеф
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бяхте ми се обадили, ТА ДА ВИ ДАМ ПАРИ ДА СИ КУПИТЕ..............нещо СКЪПО.
24
0
 
5
 
! Отговори
раптор преди 10 години
Много ясно, че нищо скъпо не са си купували ... тя проституцията там се слави като най-евтината.Отишли са да си топнат дъртите чушки в нещо екзотично или пък са си разменили ролите ... историята мълчи. Все пак знаем, че мъжките *** в България са вече хронично заболяване.
23
0
 
6
 
! Отговори
Az преди 10 години
Бат Бойко да даде на неговия депутат 48 часа да напусне НС, ако не да го отлюспва от групата. За другите то е ясно че нищо няма да им кажат, въпреки че сега е момента да се покаже нетърпимост към безотговорно поведение.
22
0
 
10
 
! Отговори
hnaldzhiyan преди 10 години
Абе тоя Лаков не беше ли оня дето разследва полетите на авиоотряда? Принципен и честен, като вожда си. Пълен ***!
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В спешното в Пирогов карат Станишев и Местан, като ръката на Местан била до лакътя в *** на СерГея. Докторът се втрещил, поогледал ги отсам-оттам и рекъл: - Момчета, вие не сте за тука, вие сте за кукления театър!
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали да не ги почнем като в Киев?Друг начин няма май...
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Za edna sedmica dva golemi mejdunarodni skandala parviyat za poseshtenieto v Siria pri diktatora deto ubiva sobstveniya si narod i sega vtori skandal s poseshtenieto v Tayvan koyato moje da kostva skasvane na diplomati4eskite otnosheniya s Kitay
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки трябвало да си определя рамките сам! Да *** и наглеца.Да то народните пари лесно се харчат. За това трябва да си има лимит на командировъчните и който го надхвърли да си плаща от собствения джоб.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Парламента е концентрирано слабоумието на цялата държава! Последствията са ясни!
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е крайно време за промени. Но те няма да станат с планове за действие, а с действия. И не когато политиците решат да ги направят, а когато на обществото му писне и реши да ги наложи. Така както гражданите не допуснаха назначаването на Делян Пеевски в ДАНС, така решително трябва да се реагира и на политическите игри, които прикриват злоупотребите в държавата. В този случай Брюксел е на страната на българските граждани
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА, ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ ГИ ТЬРПИМ!
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо скъпо! Само евтини породисти срамни въшки, подарък за мейчето, та белким и тя се почувства жена!
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА НЕ СА ИЗНАСЯЛИ ЧУВАЛИ С ПАРИ ?щом така тайно са ходили
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хохерер в затвора а приятелят му Сергей Станишев вожд и учител на европейския социализъм Слепи ли са пресата ителевизиите в *** Сергей ти сисамо за затвора марионетка кукла а страхливата 4 тавласт мълчи позорно дори и Бюрековбез цензура СТРАХЛИВЕЦ..
11
0
 
16
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
Кой сме ние простосмъртните та да държим сметка на Богоизбраните къде ходят и какво правят,те са нашите светила и сигурно ни водят към Светлото бъдеще,я да си гледаме турските сериали тия работи не са за нас ние сме демони и алчни бесове,а тия са Светии,скоро очакваме да ги канонизират и да ни наредат да им се покланяме...