Кунева да води листата на Реформаторите за евроизборите

Това иска председателят на СДС Божидар Лукарски
Обновена: 23 яну 2014 20:49 | 23 яну 2014 20:32, Петя Славова
142
Кунева да води листата на Реформаторите за евроизборите
Снимка: Булфото

От всички изявени лидери в Реформаторския блок Меглена Кунева в качеството си на бивш еврокомисар е с най-много опит в европейските институции. Тя е политик, който изпълва съдържанието на израза "европейски политик" и считам, че тя е достойна да води листата на Реформаторския блок за евроизборите. Това каза на пресконференция в Шумен председателят на СДС Божидар Лукарски.

По думите му окончателната листа на Реформаторския блок за евроизборите трябва да бъде готова до около 20 февруари. Преди това ръководството на СДС и останалите партии от Реформаторския блок трябва да вземат решение кои ще бъдат техните кандидати за евродепутати, пише БТА.

Предстоящите евроизбори ще са важни както за Реформаторския блок, така и за България, защото ако не успеем да постигнем избори "две в едно" през месец май, което е малко очаквано, въпреки че се опитваме да направим всичко възможно за това, най-вероятно резултатите от тези избори ще определят кога ще бъдат следващите предсрочни парламентарни избори, каза още Лукарски. "Аз съм абсолютен оптимист по въпроса, че именно изборния резултат на Реформаторския блок ще бъде едно от нещата, което вече няма да може да дава оправдания на управляващите защо правителството не подава оставка", допълни председателят на СДС.

На пресконференцията Лукарски критикува изказването на министъра на правосъдието Зинаида Златанова и на министъра на външните работи Кристиян Вигенин във връзка с доклада на Европейската комисия за правосъдната система у нас, както и липсата на позиция на българското правителство за случващото се в Украйна.

Лукарски, каза, че е в Шумен, заедно с главния секретар на СДС Филип Кирев, за да види "кондицията" на местната структура на СДС и да прокламира плана на Реформаторския блок "Шест стъпки за излизане от кризата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някакъв от СДС номинирал Кунева-пръмова. Тия кои бяха?Начело с тая продажна *** могат да отидат само на ***, никъде другаде.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева да каже какво направи добро за България и народа -нищо добро.Наградиха е като най -добър еврокомисар ,защото ощети държавата .Като спря реакторите , най малко квоти за земеделие на нас дадоха ,и тя е от продажниците унищожител на България,На народа му писна от празни обещания
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само истински антикомунисти могат да гласуват за една комунистка! Защото десните могат да станат леви, обратното е невъзможно!)))
49
6
 
2
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Точно така цъкайте ми още минуси после обаче да не си чудите какво стана.
48
22
 
8
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Хора мислете с главите си като гласувате, защото с тази омраза и гласуване срещу някой докарахте на власт коалицията БСП, ДПС и Атака. Мразейки и плюейки по опонентите на БСП и ДПС ние на практика им поднасяме властта на тепсия защото техният електорат е железен. Толкова ли не можете да проумеете тази проста истина.
47
3
 
27
 
! Отговори
неразбирам нещо? преди 10 години
Абе някой сеща ли се какво беше това СДС. Това нещо не го ли убиха .Костов, Надето,Краус.Софиянски и други такива тарикати.
46
0
 
17
 
! Отговори
До 58 преди 10 години
До 58 Анонимен:А, ГЕРБ какви са? Хора , които са използвали предимствата на "активните борци" и сега пак искат да използват. Лошото е , че политиците патриоти ги няма , или не са допускани по телевизията и медиите. Няма разлики между лява и дясна политика. Има кариеристи и използвачи , които мразейки се,разрушават България.Изсъхнаха и умряха селата и земеделието,а останаха богати арендатори с луксозни возила , усвоили евро пари. Градовете и те изсъхват , остават големите София , Пловдив и т.н.
45
0
 
12
 
! Отговори
jan преди 10 години
До ДесенТи не с десен, а "лесен" - за манипулация. Или просто платен. За мене лично всички са за бесилото, но за БСП, ДПС и тази кривоуста, лицемерна баба няма да гласувам никога - до края на живота си.
44
1
 
27
 
! Отговори
лл преди 10 години
Никога няма да се оправи БГ след като вероятно ще има хора който ще гласуват за Пръмова !
43
0
 
14
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
одисей 1.Как само ти не разбра че Пръмова е БКП и БСП. Само името е друго.Тя си е наш кадър.от старата генерация ***.
42
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Збогом сдс, дс или квото и да е това недоразумение. Само герб остана в дясното.
41
21
 
4
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Плюйте още по Кунева, те Станишев и Местан това чакат и потриват ръце като гледат какво става. Да ви кажа честно пред листата на Станишев и Местан предпочитам Кунева, но това е трудно за осъзнаване. Не си ли давате сметката че ако не гласуваме за РБ или ГЕРБ *** и ДПС още дълго ще ни мачкат. Сега е момента да покажем червен картон на Орешарски. Ако обаче не го направим и БСП и ДПС вземат много гласове ще си навирят носовете и тогава жална ни майка. Толкова ли не можете да проумеете това.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От златните ръце на баба.
39
3
 
16
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Е сега всички разбраха що е то реформаторски блок. както и да се наричат вижда се колко са червени.Чудя се само колко народ ще им се върже..на лъжите.Реформа с Пръмова някак си не се връзва.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако нямаше герб в България нямаше да има дясно. Комунистите са си заграбили всичко друго.
37
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честито на реформаторите. Родиха се и умряха. Добре че герб не се подведе с тях.
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви реформатори са с тая комунистическа снаха? И те като абв реформират лявото.
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя ако им води листата, аз няма да гласувам за тях.
34
3
 
10
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До Одисей 1И какво е "отявления европеец"? Двулична, ботоксова, нагла католическа ***?Наври си европата отзад, ***!
33
0
 
4
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До Анонимен 40Що ги плашиш с ***, бе?!?Куче от салам бяга ли? Пък и те не са виновни, просто са ***, пък и Гимнастичката им набива в безмозъчните кратуни какво да дращят.