Кунева да води листата на Реформаторите за евроизборите

Това иска председателят на СДС Божидар Лукарски
Обновена: 23 яну 2014 20:49 | 23 яну 2014 20:32, Петя Славова
142
Кунева да води листата на Реформаторите за евроизборите
Снимка: Булфото

От всички изявени лидери в Реформаторския блок Меглена Кунева в качеството си на бивш еврокомисар е с най-много опит в европейските институции. Тя е политик, който изпълва съдържанието на израза "европейски политик" и считам, че тя е достойна да води листата на Реформаторския блок за евроизборите. Това каза на пресконференция в Шумен председателят на СДС Божидар Лукарски.

По думите му окончателната листа на Реформаторския блок за евроизборите трябва да бъде готова до около 20 февруари. Преди това ръководството на СДС и останалите партии от Реформаторския блок трябва да вземат решение кои ще бъдат техните кандидати за евродепутати, пише БТА.

Предстоящите евроизбори ще са важни както за Реформаторския блок, така и за България, защото ако не успеем да постигнем избори "две в едно" през месец май, което е малко очаквано, въпреки че се опитваме да направим всичко възможно за това, най-вероятно резултатите от тези избори ще определят кога ще бъдат следващите предсрочни парламентарни избори, каза още Лукарски. "Аз съм абсолютен оптимист по въпроса, че именно изборния резултат на Реформаторския блок ще бъде едно от нещата, което вече няма да може да дава оправдания на управляващите защо правителството не подава оставка", допълни председателят на СДС.

На пресконференцията Лукарски критикува изказването на министъра на правосъдието Зинаида Златанова и на министъра на външните работи Кристиян Вигенин във връзка с доклада на Европейската комисия за правосъдната система у нас, както и липсата на позиция на българското правителство за случващото се в Украйна.

Лукарски, каза, че е в Шумен, заедно с главния секретар на СДС Филип Кирев, за да види "кондицията" на местната структура на СДС и да прокламира плана на Реформаторския блок "Шест стъпки за излизане от кризата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
17
 
! Отговори
влюбен преди 10 години
Ах този неотразим поглед, особено с дясното око
11
1
 
16
 
! Отговори
сектор Кабул преди 10 години
Аз няма да питам защо Кунева е номинирана от нам кой си за нам ква си, няма да питам дори и какво е това уродливо туловище, наречено Реформаторски Блок. Ще попитам обаче всички национално-отговорни, честни и достойни българи: Братя, защо по дяволите Кунева е все още жива, и то в компанията на същите червеи като нея? Толкова ли не може да се намери един храбър и неустрашим българин, който с цената на собствения си живот да избие цялата политическа клика, която ни третира като роби??
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мислех да гласувам за РБ но щом поставят Кунева на първо място за евроизборите значи СДС НЕ СЕ ЕРЕФОРМИРАЛО И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНОТО ИМ ПОЕВЯВАНЕ НА ХОРИЗОНТА.
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Адски прав се оказа Волен Сидеров.Всички тия са за затвора.АТАКА -ЮМРУКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
8
2
 
25
 
! Отговори
буркана преди 10 години
Е то остана и да не номинират Пръмова за водач на листата ... нали затова е цялата патардия, защото абсолютният им максимум на тези мишоци е един евродепутат. Именно затова тази противна чума се е включила в змийското гнездо наречено "реформаторски блок" (те иначе ще се изядат помежду си). Единствената цел - партийната снаха да продължи да си "реформира" банковата сметка на топло местенце в Брюксел. Иначе те много добре си знаят, че са *** политически трупове.
7
2
 
18
 
! Отговори
Кънева преди 10 години
Води, води Куне и се не идвай веке дома !!!Като за бяло сладко са се наредили !!! Демократи !!!
6
1
 
31
 
! Отговори
отдавна чакащ преди 10 години
Ха, най-накрая да си дойдем на думата!Ясно е вече защо е цялата конструкцийка нали!Ракетата носител ще закара каката в Брюксел!Демократите да пият една студена вода!И как беше: кой не скача - е червен! Кой не скача - е червен!А кой скача - от 25 години е пълен ***.
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, какво се изненадвате бе хора? Не виждате ли, че СДС открай време в слугинаж на САЩ и на ЕС. Каквото кажат батковците там, трябва да се изпълнява. Точно поради тази причина така наречения Реформаторски блок е вреден за националните интереси на България. Тези ще се кланят и ще изпълняват дума по дума. Каза им Барозу, че тази кокошка трябва да бъде отново европейски депутат и тези козируваха. Клоуни.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На кой, на кой блок? На Рокфелеровият ли? Че добре, става!
3
0
 
24
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
След малко ще пусна коментар защото като прочетох заглавието и почувствах неотложна нужда да отида да се издрайфам ....
2
2
 
30
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Кривата джука е нагла като оня Р. Овч. който сто пъти си подаваше оставката, после сто пъти си я взимаше, докато насила не го изхвърлиха и сега пак е на доста добра позиция в Булгаргаз.... тая така ще драпа за кокъла докато може и накрая ще се кротне в банка Париба и ще взима сериозна заплата, която отдавна си е заслужила в там, като продаде националния интерес.... да му мислиме ние, дето се борим с мизерията всеки ден....
1
4
 
41
 
! Отговори
койчо преди 10 години
меглена кунева, в качеството си на национална предателка, трябва да е в затвора!ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!