Волен Сидеров през годините - непредвидим и скандален

Поведението на лидера на "Атака" за близо 8 години в политиката
23 яну 2014 13:17, Екип на Bulgaria On Air
86
Волен Сидеров през годините - непредвидим и скандален
Снимка: архив, БТА

За близо 8-годишна активна политическа кариера лидерът на „Атака“ си създаде и утвърди образа на непредвидима и скандална личност.

"Политиците са стадо грухтящи прасета и безчувствени топки лой", каза Волен Сидеров при първото си изказване от трибуната на парламента през лятото на 2005 г. 

Тогава  депутатите останаха потресени, защото до онзи момент никой не си беше позволявал да им говори по този начин. Днес обаче подобно изказване не би подействало така , защото грубостта и агресията навлязоха в параметрите на нормалността.

През  осемте  години и половина в българския парламент лидерът на  Атака  Волен Сидеров прие скандализирането на обществото за своя запазена марка и стил на политическо поведение.

Вижте хронологията на събитията в репортажа на Радинела Димитракова за Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
16
 
8
 
! Отговори
СОКОЛДЖИ ЛАУК преди 10 години
ДПС и АТАКА = ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААААААЕДИН Е МЕСТАНОВСКИ И СИДЕРОВСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКНЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ ПАРТИЗАНИ СЕРГО И ЛЮТВИТО СА ОТЗАД. СОКОЛДЖИ-ДЮЗЕНБАС БУРДА, СЕН КОРКМУ!
54
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Луд умора няма!
53
1
 
5
 
! Отговори
"Na prostavane& преди 10 години
hm...+nisto novo v bg...+vse sastia lud forum v bg, kaktoprez 1876 godina sled vestta za 101 " ludi " balgari s bg ludi pushki i bg lud barut, deto iskali bg luda demokracia v savsem normalnata sultanskata imperia...
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До rumen221Румба, днес май пак не си си пил хапчетата?
51
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** гласуваха за "Атака", защото Волен им обеща 1000 лв. мин. заплата и 500 лв. мин. пенсия-сега веднага. И те горките взеха та му повярваха, както едно време повярвахте на Симеон Сакскобургготски, който уж дойде в България, за да ви оправя, а в момента има имотни претенции и съди България в Страсбург.
50
10
 
18
 
! Отговори
Не им е там мястото преди 10 години
"Политиците са стадо грухтящи прасета и безчувствени топки лой"!Ами от това по-точно определение за българските депутати много трудно може да се измисли!Целият парламент без групата на Атака е абсолютно безполезна сборщина, която говори ли говори по цял ден, спори по между си,избива си комплексите и не казва нищо!Лошото е че тия *** в костюми дето се вземат на сериозно пречат на Атака да си върши работата!Като стадо *** са застанали на пътя на кола-нито разбират,нито реагират!Само пречат
49
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе не виждате ли, че човекът не е наред с главата? Прибирайте си го вече в Карлуково и да се свършва с цялата драма!
48
14
 
13
 
! Отговори
z преди 10 години
Доста предвидим е - кръчмарски скандали, псуване на жени и налитане на бой, тогава, когато е скрит за сигурния гръб на ЖЕНИТЕ от хумористичната му трупа - това ли е изненада?! Меркантилно човече с така разтворен и ламтящ за пари ***, че просто е жалко въобще да се говори за него. Волен е нищо повече от това, което се вижда на голите му сними от 90-те - ясен до прозрачност шизофреник. Предател и трябва заедно с Бойко и другите червени и сини престъпници на прехода да бъдат съдени от НАРОДА!
47
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ ЮДО - МАСОНСКИТЕ ГАДОВЕ И ТЕХНИТЕ ПРИДВОРНИ *** ДА ПЛЮЯТ ПО СИДЕРОВ И АТАКА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РАСТЕ ПОПУЛЯРНОСТТА НА АТАКА И ДОКАТО ИМА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ ,ЩЕ ИМА И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЗА АТАКА
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До rumen221Руменчо, тези тъпизми ги адресирай до електората от *** и ментално немощни пенсионери! Ограбване ли е, когато срещу мижавата ти вноска ти предлагат милиарди с едно единствено условие- ДА НЕ СЕ КРАДЕ!? Но червената мафия никога не е могла да печели честно!
45
11
 
9
 
! Отговори
bobo преди 10 години
До Анонимен 43:***,ако ми обещаеш,че бензин ще пикая и аз ще гласувам за него!!!!Ама сте *** тво от Атака,ама то с такъв лидер ...,вие не сте виновни!!!!
44
14
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Въпреки множеството скандали, лъжите, насаждането на омраза, псевдо патриотизъм и псевдо национализъм, винаги има хора, които гласуват и ще продължат да си гласуват за "Атака". Няма да ги обиждам тези хора, но те сами си вкараха автогола и никой не им е виновен, че хората сега ги третират за ***, *** и хора втора ръка, които са използвани срещу парична сума да гласуват за "Атака". Тези дето пък са гласували по своя воля, без пари, са били много наивни и маниполируеми.
43
16
 
12
 
! Отговори
бобо преди 10 години
До Да-да абе,***,тоя *** ли е честен!!!??? Къде,че неразбрах??? В ушите ли е честен!!!Кво стана с пенсиите от 500лв;кво стана със заплатите от 1000лв; кво стана с новините на турски език:кво стана с високоговорителите на джамията в София-да не би по-тихо да грачат оттам!!! Ама си смешен!!! Ходи паси офците на село!!!
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност е напълно предвидим.
41
6
 
18
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Сидеров не е против Е.С., а против Европейски Шовенизъм!Наполеон бил пред банкрут и Генерал-интендант Шовен предложил решение:- Нападаме Ломбарците банкерите на Европа и им ОТКРАДВАМЕ ПАРИТЕ!- Така и става!ДНЕС Е.С. също е пред банкрут и прилага спрямо Украйна ШОВЕНИЗЪМ (неправилно преведен като шовинизъм), бързат да я приемат, но само икономически, за да я ОГРАБЯТ и с ГОРЧИВИНА гледам как 2 000 МАЙКОПРОДАВЦИ им помагат- А ние от 24г. ГО ДУХАМЕ този Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!.
40
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
VOLEN SIDEROV E GEROI I NIE VSICKI PAK 6TE GLASUVAME ZA ATAKA, TAKA CHE SPESTETE SI KOMPLEXITE. ATAKA PAK 6TE VLEZE V PARLAMENTA, AKO 6TE I BENZIN DA PIKAETE.
39
10
 
11
 
! Отговори
гого преди 10 години
МАСАТА.МАСАТА.МАСАТА НО ПО ЗДРАВА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ-.................
38
7
 
15
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ХА-ХА-ХАМузикантът Виктор Стоянов, е композитор на една песен(Браво, Една, но браво, значи познава нотите)НоКритикува в ефир Сидеров - един от малкото оцелели политици от 23-те години преходНе че няма право, но, То е все едно селски овчар да учи доктор Чирков на сърдечни операции или самия Музикантът Виктор Стоянов, композитор на една песен да учи Бетовен как се пише музикаПалячовци и Клоуни, коментират ядрена физика!!!.
37
11
 
19
 
! Отговори
Да-да преди 10 години
По-добре скандален/както е и в другите парламенти!/,но честен и милеещ за народа си!А всички други зализани,кротки зомбита дето повтарят цял живот спуснати отгоре чуждимантри-на народен съд!
36
7
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Възмутен съм!!!Цацаров е Пропуснал две съществени престъпления!!!- Сидеров е прегризал гърлото на момченцето от седалка 2А, изнасилил момиченцето от 4Б и чак след това потърсил в самолета най-добре владеещата френската култура, която според френския посланник спяла, докато Сидерчо и проверявал документите!.