Бареков учреди "България без цензура", целта е премиерският пост

До дни Румен Йончев ще напусне Коалиция за България, смята той
Обновена: 25 яну 2014 18:57 | 25 яну 2014 18:18, Петя Славова
585
Бареков учреди "България без цензура", целта е премиерският пост
Снимка: България без цензура

Николай Бареков учреди партията "България без цензура", като твърдо заяви ,че целите му са да седне на премиерския пост. Той обяви, че влиза в политиката не за да отмъщава, а за да работи за хората.

Бареков обяви, че ще привлича хора с авторитет, които да наложат идеите и да популяризират вижданията на новата партия, за да се извършат желаните реформи.

Лидерът на движението поиска управление, което ще заслужи най-малко в два политически мандата, като още в средата на първия ще има рязко подобрение на доходите на хората. В края на втория щял да поиска референдум за свикване на Велико народно събрание. Ще искаме намаляване на партийни субсидии и ликвидиране на депутатските имунитети.

„Искаме да променим начина на правене на политика в България, имаме готови икономически и политически решения на основните проблеми в България днес, бедност, икономика, корупция. Ще осигурим работни места за всички български граждани, и по-високи доходи, при полагане на труд, от тяхна страна. Ще извършим всички необходими реформи, гарантирайки, приемственост, прозрачност и изкореняване на корупцията, която в големи мащаби е засмукала като смог българското общество. Призовавам в Наказателния кодекс да не се отменя доживотното наказание, защото в следствие на управлението ми редица политици ще бъдат разследвани и вероятно вкарани в затвора”, каза Бареков.

Чрез подкрепа за българския бизнес - малкия, средния, гарантираме икономически възход, следствие на него, осигуряване на работа, по-високи доходи, сигурност на майките, децата и пенсионерите”, заяви Бареков.
Капитализъм и пазарна икономика, но с човешко лице е моето послание, каза Николай Бареков, на Учредителния конгрес на партията. „Политическите ми опоненти започнаха вероломни атаки, какво ли не беше, заплахи, издевателства. Бареков е сам, необразован, той няма приятели, това бяха критиките към мен. Същите хора, които знаят, че от 20 години съм пред вас, има ли нещо, което да не се знае за мен? Същите хора, които говореха на тъмно. И левите, и десните, са готови да се прегърнат. Старите политически формации откраднаха европейската идея. Омразата, която се всели в политическите елити, и тръгна надолу към българския народ, е големият проблем.

Ако говорихме повече за икономиката, развитието на регионите, нищо в България днес не е както беше и не е както трябва”, заяви Бареков. „Не се притеснявайте, не изпитвайте скрупули, от ваше име излязох на площада. Нямате вина за провала на политическите елити, напротив - ще бъдем виновни, ако не направим последен опит за промяна”, обърна се Николай Бареков към присъстващите в залата.

Според Бареков депутатът Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, партията коалиционен партньор в Коалиция за България, вероятно до дни ще напусне парламентарната група на коалицията, предаде Агенция “Фокус”.

„Говорих с Румен Йончев от парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България. Аз мисля, че в много разумни срокове оттук нататък той ще напусне групата на Коалиция за България и ще остане независим депутат в парламента.

Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС са сглобили на тъмно”, каза Бареков.

Аз смятам, че на разговор с г-н Станишев, Румен Йончев, бих казал, до дни ще го уведоми за своето решение, каза Бареков.

Той прогнозира още, че и депутати от ГЕРБ до няколко седмици щели да напуснат парламентарната група на партията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


585
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
0
 
0
 
! Отговори
kalvin преди 10 години
Търсите ли за заем с много нисък лихвен процент от продължителността на кредита? Били ли сте опитвали да получат заеми от банката, но без успех? Вие сте в спешна нужда от пари, за да се измъкнем от дълга? Нуждаете се от финансиране, за да се разшири или да установи свой собствен бизнес? . Ние предлагаме дългосрочни и краткосрочни заеми с размера на кредита, вариращи от $ 5000 $ 5,000,000.00 Million с нисък процент на 2% в света За контакти: Email: kalvinkingloanmanagementfirms***gmail. com
348
0
 
0
 
! Отговори
kalvin преди 10 години
Търсите ли за заем с много нисък лихвен процент от продължителността на кредита? Били ли сте опитвали да получат заеми от банката, но без успех? Вие сте в спешна нужда от пари, за да се измъкнем от дълга? Нуждаете се от финансиране, за да се разшири или да установи свой собствен бизнес? . Ние предлагаме дългосрочни и краткосрочни заеми с размера на кредита, вариращи от $ 5000 $ 5,000,000.00 Million с нисък процент на 2% в света За контакти: {King) Email: kalvinkingloanmanagementfirms***gmail
347
0
 
0
 
! Отговори
Надежда Говеждова преди 10 години
Явно на тоя *** му е харесало да го замерват с кафеви торбички. Даже се е пристрастил. Ама защо избира такива комплицирани пътища, за да достигне до тях!?
346
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Бареков премиер а Борисов ще му чисти кабинета.
345
2
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 10 години
ясни цели, ясен план за изпълнението им-такива хора трябва да седят на премиерския пост! да обещават могат всички други...
344
2
 
0
 
! Отговори
Вера преди 10 години
Време е да сменим старите лица, тяхната игра загрубя! Най-накрая нещо ново, нещо свежо...
343
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
БАРЕКОВ УСПЕХ!ТИ СИ НШИЯ ДАВВИД.Гноми как е,яд ли ви е,примирете се Буда никога няма да управлява вече,да върв да крие парите които открадна от народа,иначе отново ще маже филии с мас.
342
0
 
4
 
! Отговори
Кой? преди 10 години
Боже пази България от такива като Бареков. Именно той е колекционер на всички които се стремят за власт и пари. Защото партията му е тази създадена с парите на Ц.В. и подобни .Те ли точно ще се погрижат за бедните или партията на Гергов които не си знае парите.Като започнат точно такива да ми правят стратегии как ще ми оправят бъдещето и ми се повдига.
341
0
 
5
 
! Отговори
акуд преди 10 години
този индивид, бареков иска да използва за знак на ромската си организация символа на рода ДУЛО, Българи до кога ще позволявате не образовани хора да ви смучат данъците и да ви правят роби, роби които се чудят как да преживяват а тези роми гледат по 7,8 деца в мизерия и са потомствени не работещи индивиди приличащи на хора
340
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали искате нови лица.Мисля че Бареков е добра алтернатива. Предпочитам него пред ранобудни, измислени реформатори ..... и тем подобни. А за герб, бсп, дпс атака Не искам и да чувам. Готови са и майка си да предадат, само и само да хванат отново кокала
339
1
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Пази, Боже! Тоя ще затъмни Тиквата! Сетих се за "Молитвата" на Окуджава: "...дай властолюбивому навластвоваться всласть...!". Да, ама на върху главата ми!!!
338
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Ники *** е голям кавал
337
0
 
4
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Бареков е детайлно въплащение на образа на Копле - главния герой на сериала "Новиятполитик". Жалко, че не тече в момента по някоя телевизия. Щеше да е комично, ако небеше трагично.
336
0
 
0
 
! Отговори
bbs преди 10 години
da si adaptirame afganistanski i pakistanski sinove togava.i drugi...
335
0
 
6
 
! Отговори
патриот преди 10 години
Интересно какво правят Крумова Калина и Каракачанов при човекоподобното Бареков явно слугуващ на ДПС?Или.......мислят народа че страда от амнезия!
334
0
 
4
 
! Отговори
Имаме богато меню преди 10 години
Бареков е събирателен образ на :Бойко+Волен+Яне= Барекоf, но подкрепящ ДПС и БС с помощта на придворни стражи като Петното и Ликето.
333
0
 
4
 
! Отговори
USA преди 10 години
Strashno za Bulgaria i xorata ako Povjarvate na TOZI ......
332
8
 
1
 
! Отговори
мечтател преди 10 години
Със сигурност е по-умен ,по-красив и мноооого по- начетен от селяка-мутра!То май в 1300годишната ни история по-голям *** от Боку сме нямали.Така , че що да не е Бареков.А ако вкара пожарникаря и физкултурника в затвора , ставам негов фен...А дано!
331
0
 
8
 
! Отговори
31 преди 10 години
Ако бяха вложили всичките тези пари и усилия в предприятия и производство.... Тези *** кому-оли-милиционери
330
2
 
16
 
! Отговори
Арсен преди 10 години
Като гледам какви са били и са премиери , нищо чудно и този г*з да стане някой ден такъв! Народът е достатъчно *** и много ще се излъжат да гласуват за него. Ще му купят в допълнение и някой и друг меринджейски глас и ето ти го Убавеца-Премиер, дето най-накрая ще затрие БГ от картата!