Орешарски: Важно е регионите да се развиват равномерно

Премиерът обяви това на работна среща във Велико Търново
Обновена: 25 яну 2014 21:57 | 25 яну 2014 21:42, Петя Славова
41
Орешарски: Важно е регионите да се развиват равномерно
Снимка: БТА

 Важно е регионите да се развиват равномерно. Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски, който проведе работна среща във Велико Търново с кмета на града Даниел Панов, съобщиха от правителствената информационна служба.

Двамата обсъдиха проблемите на общината и проектите, които кметът има желание да реализира на територията на Велико Търново с помощта на национално финансиране и европейски средства.

По време на срещата премиерът Орешарски акцентира върху необходимостта да се работи целенасочено за равномерното развитие на всички региони в страната.

Кметът Панов постави въпроса за четирилентовия път Русе – Свиленград. Според него този въпрос е от голямо значение за икономическото развитие на всички общини около пътя и за това да се отворят по- широко вратите към Европа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Браво!Това чакахме толкова години!Сега дивия Северозапад ще е развит поне колкото Варна и Бургас, а София трепери от страх, че нямча да и пращаме работна ръка! Ще почне един туризъм,едни поляци, германци, рускини, англичанки... На хотели или къмпинги!А зимно време -втори Боровец ще станем! Е, зор ще видим, додето докалраме морето до тук, или направим ски писти в изсечените от Фидосова гори, но Орешарски обеща, ще се надяваме да се изеднаквим!
25
3
 
1
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Браво Орешарски,Като махнем платените *** дето ду*ат вувузели на жълтите павета и по разни форуми, хората са с теб.Напред за пълен мандат, а после още един!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Регионите няма да се развиват изобщо, селянин с каскет. Регионите са пълни с ***, които не работят, а оглозгват и ограбват бабите и дядовците ни. Положението е необратимо благодарение на продажници като теб в последните 70 години
23
1
 
2
 
! Отговори
solaris преди 10 години
После Бойко бил зъл,поне не краде държавата,а краде олигиархията и си прави парите със далавери,Европа е ЗАД НЕГО и ни отпуска еврофондове за развиване на държавата,а тия окрадаха България 4 пъти и пак гласуват за тях,*** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА,по-нагло същество от комуниста няма и по-прости хора симпатизантите на БКП,които са наши баби и дядовци,от 800хил. гласове не вярвам,повече от 20-30хил. да са на млади хора,останалото са пенсии и ***.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИСКАШЕ ДА КАЖЕ ДА СЕ ФАЛИРАТ РАВНОМЕРНО НО СЕ ОБЪРКА
21
1
 
1
 
! Отговори
Mnogo vajno преди 10 години
mnogo e vajno hora da badat otkriti novi rabotni mesta i takaA sega lek den che imam da bramcha s merdjana na baq mesta da vikam edno i sushto
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОСПОДИНЕ НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПЯ ОТНОВО САМО ЗАРАДИ ДЕТСКИТЕ,ЗАЩО РАЗДЕЛЯТЕ ДЕЦАТА НА ПЪРВО И ВТОРО,НИМА ПЪРВОТО ЯДЕ ,ОБЛИЧА СЕ ПО-ЕВТИНО ОТ ВТОРОТО,ЗАЩО НА БЛИЗНАЦИТЕ ДВЕ ДЕЦА СЕ ДАВАТ 170 ЛВ,А НА ПЪРВО И ВТОРО ОБЩО 85 ЛВ,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ И ЗА ГЕРБ,ЗА СЕГА САМО -БАРЕКОВ
19
0
 
6
 
! Отговори
бобо преди 10 години
споко смотлио,те така са умрели,че няма страшно някой да отскочи!!! Пък и с екипа дето го имаш мога да се обзаложа,че нищо няма да направите!!! Жалко за българите!!!
18
1
 
17
 
! Отговори
nedkodd преди 10 години
Защо не дойдеш и до Русе за да видиш със очите си,ако имаш разбира се,че пътя е ужасен-преживей си три четири катастрофи и дано да ти уври главата,че трябва магистрала???
17
1
 
27
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
ДрОгарю Оглушарски, още по-важно е да се прегледаш при специалист уши, нос гърло...
16
0
 
16
 
! Отговори
Сапьора преди 10 години
До 23:Защо искаш да емигрират ? За да си харчат парите на воля? Да емигрират да но на остров Белене и да строят втора атомна дето я искат та да остареят там ,,горките,,докато господ ги прибере ....а колкото до това да се развиват нормално на всякъде ще кажа има ,,един град ,,и той се казва София за него правят всичко за да им е комфортно ...да видим до кога ще е това
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обущарски и ши*аното му мафиотско правителство да се махат от властта немендленно...Червени миризливи,некадърни и крадливи "бивши"*** и настоящи социалистически ***! Kомунисти/дс , турци/дс ,aтакисти/дс и бандити/дс -стрижат яко овчия ни народ и ни набутат в такова путинско блато, че никой нормален инвеститор няма да погледне към територията ни.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gargamel
13
1
 
13
 
! Отговори
Тръба преди 10 години
Тренирал е върху усмивката доста. "пичага съм, готин съм"Преди беше: "ши ва избия всичките!"
12
1
 
7
 
! Отговори
mitaski kakalqski преди 10 години
Eeeeeeee kurutrosarski a utivai si de
11
2
 
8
 
! Отговори
mitaski kakalqski преди 10 години
Do gospodin plamen oresarski gospodin primier na gospodin lutvi mestan golqm li mu e
10
1
 
29
 
! Отговори
курчо преди 10 години
АВЕ ОРЕХ! Не се показвай повече сдавай багажа пак изтърва държавата и я напълни с престъпници ама на теб кво ти пука ти си добре
9
13
 
6
 
! Отговори
DOLU GERB ! преди 10 години
Кмета Панов да не поставя въпроса на Ореха , ами да пита господаря си банкянската мутра , кво стана с катарската магистрала Свиленград -Руситу ...ааахахахахаха
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!
7
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вой на отчаян гербераст посред нощ -музика за моите уши