Станишев видя "окупация на знанието"

Исканията на студентите са нелепи, смята лидерът на БСП
Обновена: 25 яну 2014 15:07 | 25 яну 2014 12:00,
241
Станишев видя "окупация на знанието"
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БТА

"Исканията на студентите са нелепи и голяма част от тях не са обърнати към правителството или парламента". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира пред журналисти в Бургас окупацията на СУ "Св. Климент Охридски" от студенти през тази нощ.

„Аз съм убеден, че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, да учат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите, са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото ако говорим за Царево" - става въпрос за решение на съда", заяви Станишев.

По думите му те не изразяват мнението на мнозинството, които искат да учат. Станишев нарече още акцията "окупация срещу знанието".

По думите му колкото повече работи правителството на Орешарски, толкова повече конкретни резултати се постигат.

„За първи път от много години насам, държавата започва годината на чисто с бизнеса - практически цялото ДДС е разплатено. Това не се случваше последните 4 години. Държавата отлепва от дъното и икономиката започва да работи. Вчера имахме среща с десетки представители на бизнеса в Стара Загора и чухме техните мнения, оценки за това, което е свършено, както и това, което очакват да се свърши. Затова е това бързане.

Целта е не просто да се свали правителството, а да се свали бързо, за да се пречи на нормалното функциониране на държавата и възстановяването й след едно управление, което я опустоши и докара хората до мизерия и до самозапалване от отчаяние“, каза още Сергей Станишев.

Преди да влезе в залата на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където днес се провежда общинска конференцияна БСП, Сергей Станишев бе посрещнат от десетина протестиращи с плакати и викове "Оставка" и "Мафия".

Още по темата
Според тях застрояването на Странджа е започнало още по времето на тройната коалиция. Сергей Станишев каза, че парламентарната група на "Коалиция за България" ще иска да чуе ясни позиции и гаранции, че Странджаняма да се превърне в това, в което се превърна "Слънчев бряг".

Сергей Станишев днес участва в общинската конференция на БСП в Бургас. По време на форума ще бъде направен анализ на националното значение на изборите за Европейски парламент и на работата на представителите на БСП в ЕП.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЦиркаджия е Цветанов със слушалките докато подслушваше наред всички и всичко включително и вожда си Винету
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пустинка МиражоваТържествено посрещане ще има за идола ти Винету-мазната комунистическа крадлива мутра Бойко в централния софийски затвор! Мутрата забрави ли докъде докара хората?До самозапалване,глад,мизерия......пълен бай *** без образование морал-мафиот!Агент Буда ще види повече управление в шестък!
97
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете на мира другаря Станишев, защото има много важна задача. Сега мисли върху декларация за Украйна от името на ПЕС в която трябва да напише че хем поддържа протестите т.е. самоопределението на Украйна, хем трябва да не накърни свещените интереси на Путин. Това е мисия невъзможна, но Станишев е стар и обигран циркаджия и все ще измисли някаква нелепица за декларацията.
96
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЖАЛ МИ Е ЗА МОЯТА РОДИНА ,ЗАЩОТО ПАК ТУРЦИ И УКРАИНЕЦ НИ УПРАВЛЯВА.НАРОДЕ СЪБУДЕТЕ СЕ НЕКА БЪДЕМ ЧИСТ И ВЕЛИК НАРОД И ДА СМЕ ЕДНА ВЕЛИКА СТРАНА
95
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
станишев е много добър политик . тои е на по високо европеиско ниво от жалкия боико.
94
3
 
10
 
! Отговори
Пустинка Миражова преди 10 години
На тоя може да му се привижда и тържествено посрещане в родния му Херсон, ама надали. Украинците както са настръхнали, ще го изритат направо към господаря му ***.
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
другарю Станишев хората не гласуваха за вас защото сте много добри и работни, хората ви знаят какво представлявате Хората просто искаха да сменят Бойко с някой ,и на вас ви се падна късмета
92
0
 
7
 
! Отговори
skunka преди 10 години
Драги дами и господа, не се ли срамувате, че живеете повече (някои) от 20 - 30 години в тази държава и все още не сте осъзнали, че цветът на партията е без значение? БСП, ГЕРБ, ДПС, респективно Станишев, ББ, Ахмед Доган (Местан) са само пионки в ръцете на една малка група от хора, които независимо от цвета на управляващата партия, са винаги на влас и постигат каквото поискат?
91
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Станишев, ти нямаш абсолютно никакъв авторитет в България, а Европа те направи шеф на ПЕС. Или европейските социалисти са по глупави от тебе или си им платил много тлъсти пачки от българския бюджет.
90
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставка искаха на Бойко мой човек! и се самозапалваха хората!Мутрата окраде 4 милярда,здравната каса,пенсионните фондове докара хората до гибел мизерия глад!Цялата шайка на Бойко комуниста -мутрата трябва да бъде разследвана от Цацаров.
89
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБВ/ГЕРБ+ДПС/АТАКА/БСП -
88
2
 
7
 
! Отговори
студент преди 10 години
Преди стотици години Галилео Галилей е запален , защото е казал, че земята се върти. Сега всяко дете знае, че е така. Тези честни, искрени и наивни студенти казват, че това правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС водят страната към гибел. Това е вярно, но повярвайте сега, а не след сто години.
87
1
 
4
 
! Отговори
Balkansky преди 10 години
Dokoga shte misli edno ,vizda drugo,govori treto tova nekadarno *** ,bez edin normalen drudov den prez zivota si.Dokoga shte pozvoliavame na specialisti po prazni prikazki da lazat i manipulirat celija neshtasten narod.Ne e normalno da se zloupotrebiava s viarata na horata,zashtoto bednija e kato udavnik i bolen.Viarva na vsichko.Vreme e da proglednem.Stiga lazi ot delitanti da se priemat za chista moneta.
86
2
 
14
 
! Отговори
Akud преди 10 години
Станишев искат ти директно само. Оставка, естествено е да дрънкаш тези глипости. Българите не искат да ги уравляват не българи
85
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Исканията на студентите били нелепи (нехубави), но ако студентите искаха да се присъедини България към империята на Путин тогава исканията щяха да са лепи(хубави), това ли искаш да ни кажеш г-н руски агент.
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев само едно нещо видя,че е лесно като си в парламента ,че има много пари който влезе в него че народа е търпелив и може да се скубе още 100г ТОЙ ПО -ДАЛЕКО ОТ НОСА СИ И ОТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ НЕ ВИЖДА а в последно време Бойко му се привижда нон-стоп
83
0
 
0
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До ВасилевАко заловиш терористична група,шефа и може ли да е невинен?
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нито ще чета, нито ще разговарям с неграмотни.Как може да се пише "изрУУУУД"!!!!!Къде си учил, бе!!!???Простащина!
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Станишев, стига с празните приказки. Херсон и областта всеки момент ще падне в ръцете на протестиращите. Отивай да им спретнеш едни контрапротестчета като в България. Иначе съветската власт ще си замине един път за винаги от родния ти град Херсон. Пфу язък че платихме толкова много пари да те направим шеф на социалистическия интернационал.
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изруд.