Станишев видя "окупация на знанието"

Исканията на студентите са нелепи, смята лидерът на БСП
Обновена: 25 яну 2014 15:07 | 25 яну 2014 12:00,
241
Станишев видя "окупация на знанието"
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БТА

"Исканията на студентите са нелепи и голяма част от тях не са обърнати към правителството или парламента". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира пред журналисти в Бургас окупацията на СУ "Св. Климент Охридски" от студенти през тази нощ.

„Аз съм убеден, че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, да учат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите, са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото ако говорим за Царево" - става въпрос за решение на съда", заяви Станишев.

По думите му те не изразяват мнението на мнозинството, които искат да учат. Станишев нарече още акцията "окупация срещу знанието".

По думите му колкото повече работи правителството на Орешарски, толкова повече конкретни резултати се постигат.

„За първи път от много години насам, държавата започва годината на чисто с бизнеса - практически цялото ДДС е разплатено. Това не се случваше последните 4 години. Държавата отлепва от дъното и икономиката започва да работи. Вчера имахме среща с десетки представители на бизнеса в Стара Загора и чухме техните мнения, оценки за това, което е свършено, както и това, което очакват да се свърши. Затова е това бързане.

Целта е не просто да се свали правителството, а да се свали бързо, за да се пречи на нормалното функциониране на държавата и възстановяването й след едно управление, което я опустоши и докара хората до мизерия и до самозапалване от отчаяние“, каза още Сергей Станишев.

Преди да влезе в залата на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където днес се провежда общинска конференцияна БСП, Сергей Станишев бе посрещнат от десетина протестиращи с плакати и викове "Оставка" и "Мафия".

Още по темата
Според тях застрояването на Странджа е започнало още по времето на тройната коалиция. Сергей Станишев каза, че парламентарната група на "Коалиция за България" ще иска да чуе ясни позиции и гаранции, че Странджаняма да се превърне в това, в което се превърна "Слънчев бряг".

Сергей Станишев днес участва в общинската конференция на БСП в Бургас. По време на форума ще бъде направен анализ на националното значение на изборите за Европейски парламент и на работата на представителите на БСП в ЕП.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
1
 
! Отговори
ЛЮБА преди 10 години
До АнонименИВАН КОСТОВ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА - ДОКАТО Е ВРЕМЕ - ТОВА КРАДЕЦ НА НАДЕЖДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - И РАЗРУШИТЕЛНА МАША В РЪЦЕТЕ НА СЕРГЕЕВЦИ
138
0
 
2
 
! Отговори
ЛЮБА преди 10 години
До БГРУСИЯ СЕГА НЕ Е ТАЗИ РУСИЯ, КОЯТО НИ Е ОСВОБОЖДАВАЛА - СЕГА СА УПРАВЛЕНИЕ НА КОЛОНИЗАТОРИ - С ИМПЕРСКИ СЪВЕТСКИ АМБИЦИЙ - БЕЗ САМОЖЕРТВА ОТ ТЯХ - А С ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД НАС. ПО ТЯХНО УКАЗАНИЕ НАШИТЕ СЕРГЕЕВЦИ СА ОТНЕСЛИ КОСТИТЕ НА ЛЕВСКИ И СА ОСКВЕРНИЛИ ОТНОВО ...НЕГОВАТА И НАШАТА ПАМЕТ. И КОГА ЩЕ ВИКНЕМ -КОЙ ОТ ТИЯ "БЪЛГАРИ" ОСКВЕРНИ И ПОТУРЧИ ОТНОВО КОСТИТЕ НА ДЯКОНА - ПРОКЛЕТ ДА Е - АИ САМО ТОВА - ДА Е .................... ?!
137
0
 
2
 
! Отговори
Люба преди 10 години
До АнонименНЯМА ПО-ГОЛЯМА ' ОКУПАЦИЯ НА ЗНАНИЕТО ' ОТ ФАНАТИЧНОТО "СОЦИАЛИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ" ! И ТИЯ ЗНАЯТ - КАКВО ИСКАТ СТУДЕНТИТЕ - ЗАЩО НЕ ИМ ГО ... ДАДАТ - И ЗАЩО ДО СЕГА . СА СЕ ПОЧЕСВАЛИ КЪДЕТО НЕ ГИ СЪРБИ .....? !!!! ЛЪЖЛИВИ ЕЗИЦИ - БЕЗСРАМНИ ЕЗИЦИ!
136
3
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До БГ: Национализмът е последното убежище на слабите политици. Левски ни е завещал идеала за чиста и свята република, в която всички ще живеят свободно. Само плиткоумници и хора със съмнителни политически подбуди могат да използват противопоставянето на етническа основа за политическа пропаганда.
135
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БГЯ си спомни, продължение на гърба на юг, например кой продаде Лукойл на руснаците, БГА Балкан на Гад Зееви и тъй нататък? Не беше ли Иван Костов? Или считаш всички за късопаметни като себе си?Или по-важно е да се плюе и плюе!
134
2
 
4
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
сегашната окупация е организирана от провокатори изпратени от БСП в,съгласувано с охранителната фирма на су,която е на хора на бсп
133
1
 
5
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
сегашната окупация е организирана от провокатори изпратени от БСП в,съгласувано с охранителната фирма на су,която е на хора на бсп
132
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Има и по-важни неща от това да броим кой колко председатели на комисии има. Трябва да се отлепим от дъното, вече има индикации за ръст на икономиката, от това ще спечелят всички.
131
1
 
2
 
! Отговори
ivo преди 10 години
ZASHTO NIKOI ZHURNALIST NE PITA SASELA KAKVO STANA S 250000 RABOTNI MESTA KOITO OBESHTA????
130
3
 
2
 
! Отговори
ognyan преди 10 години
До БГ: Това с преяждането им и с постоянните отстъпки на Станишев е доста пресилено. ДПС имат 8 от общо 28 областни управители и един Хасан Адемов като министър. Но да се повтаря тази теза му върши добра работа на Бойко Борисов, защото действа на първосигналните реакции на електората му.
129
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Участието на ДПС в правителството не може да е проблем, защото българските граждани с турско самосъзнание също имат право на политическо представителство, включително и да са във властта. Те можеше и да не са там, ако имаше възможност за някаква коалиция между БСП и ГЕРБ. Практиката обаче показа, че Бойко Борисов е човек, който може да се коалира само със себе си, а и Дянковщината ни дойде в повече. Та накрая политическия резултат е точно според поговорката"Когато двама се карат, третия печели"
128
10
 
3
 
! Отговори
САУРОН преди 10 години
воят на сините *** няма да заглуши победния марш на социалистическата революция:)
127
2
 
3
 
! Отговори
МТК преди 10 години
*** е, че самозапалванията, за които говори Станишката, продължават и под управлението на неговата партия.Справка:https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%282013%29
126
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти. Туй социализЪма беше едно недоносче, ако се вЕвра на Първия ..............освен, ако не копаш нефт у двора и го продаваш е немислим
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА серДмитриевич и ГОЦЕ Седефффффчоффффф трябва да има съд и затвор... и ...закльчени в килията на *** - бургията...та да видят "кон боб яде ли"...
124
3
 
8
 
! Отговори
Българина преди 10 години
какво да кажа...... ОСТАВКА !!!!!!!
123
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Toва нед*клатено обратно съветско полусъщество,което е абсолютна грешка на природата е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!Да си припомним ,,изгубените,, от серГЕЯ секретни документи. Случаят Хохегер, оня вече търка наровете в Австрия, а този съсел е и партиен лидер,от никого незакачан и никога неосъден... Той трябва да каже как си купи председателското място в ПЕСа и колко милиончета спечели от тази зделка. Да си признае за увеселителните заведения посещавани от него и Азерча из Европата.... има и още въпроси...а и за и за "братчето" си!?
122
10
 
4
 
! Отговори
пепи готиното преди 10 години
Мамка ви наркоманчета! Събираме група от 50 човека и ще ви изметем. Нашите деца искат да учат. Ние сме родители, чакаите ни. Идваме. Ще се трошат глави, нищо че сте събрали якички ***. Ще видим кои кого. Нощес ни чакаите!!!
121
4
 
19
 
! Отговори
бсп мафия преди 10 години
СерГЕЙ, ще се задавиш от мръсните пари на Цв.Василев.
120
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ХОРА .... Не само управляващите са виновни ..... Мафията в сянка, която прави тези престъпници честни хора за пред нас ... "народа" са ----: Адвокати ... Съдии ..... и нотариусите..... Думи нямам как никой не ги споменава. Хора ... Кой прави сделките им законни !? нотариусите... Кой ги защитава !? Адвокатите. А кой ги оправдава .... !?!?!?!?? Съдиите .... това са престъпниците в сянка... ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ !@?