Борисов вади лични съобщения, за да бори компромат!

За последен път се обяснявам за личния си живот, отсече той
29 яну 2014 16:18, Анисия Иванова
96
Борисов вади лични съобщения, за да бори компромат!
Снимка: Facebook

Поредният компромат срещу мен е подготвян дълго, написа Бойко Борисов на стената си в Facebook по повод обвиненията, че е платил 12 000 лв. и обещал още половин милион на Бисер Миланов-Петното, за да дискредитира Николай Бареков.

В интервю за вестник „Галерия“ Йордан Бонев, дясната ръка на Петното, казва, че договорката е станала на среща в Банкя.

Днес на стената си в социалната мрежа Борисов качи част от кореспонденцията, за да докаже, че приближени на Бисер Миланов-Петното сами потърсили връзка с него.

„От тези снимки ясно проличава, че този пореден компромат срещу мен е подготвян дълго време. Тези хора, които първо обсаждаха дома ми, после ме търсеха месеци наред. Между другото, всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора, без да ги познавам. Но тъй като очаквах подобен сценарий, затова си пазя цялата кореспонденция от Фейсбук. С тези снимки сега разобличавам поредния опит за дискредитирането ми от най-верните хора на цензурирания“, пише Борисов.

Според него в момента, когато нови 3 милиарда лв. излизат от джоба на българите, сме свидетели на поредния опит да се отклони вниманието на хората и да се измести темата чрез поръчка, планирана месеци наред.

"Отклоняват вниманието на българите от безпрецедентния скандал как фамилия Станишеви връща пари на Европарламента заради съмнения за далавера; как тихомълком искат да застроят Странджа; как ДПС, БСП и "Атака" дружно отхвърлиха искането на ГЕРБ за анкетна комисия за Христо Бисеров, който е разследван за корупция и пране на стотици хиляди евро; как държавата се проваля в сектора "Сигурност"; как опорочиха и провалиха избора на главен съдебен инспектор; и как всеки ден им се проваля кворумът в парламента и не могат да работят. Освен всичко това тези хора, които ми приписват, винаги са твърдели, че са свалили ГЕРБ и тогава за цензурираната партия и за Орешарски, който ги приемаше в Министерския съвет, те не бяха криминално проявени", посочва Борисов.

"Но това е последният път, в който се обяснявам по компромати, свързани с личния ми живот. и дома ми", категоричен е лидерът на ГЕРБ в коментара си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
3
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
До АнонименПрав си, а Борисов е най-големото комунистическо ***!
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще се изчистим от всички комунистически мекерета, само да станат задължителни изборите, те ще станат малцинство и от затвора ще си правят един на друг денонощно компромати.
81
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 години
След тези избори ... Ако пак продължава старата картина с едни и същи .... и ако Управляващият тогава НЕ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА И ДА ИМ КОНФИСКУВА ВСИЧКО ИЗКРАДЕНО ЗА МИЛИАРДИ .... ХОТЕЛИ КЪЩИ .. ДА ДОКАЗВАТ ... АКО НЕ КОНФИСКАЦИЯ ! АКО НЕЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ВДИГАМЕ БУНТОВЕ ! ;)
80
6
 
4
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Аз от снимката разбрах, че Борисов приема среща с Йордан Бонев. Явно нещо са говорили.
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако и сега масонът не се самосезира за Петното на Борисов, това ще стане и Петно за всички свободни зидари и това петно няма да се отпере никога!
78
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По бързо избори за да те изберем пак Бойко. Този път ги вкарай по затворите защото пак ще изгориш. Петното и харата му са приятели на йовчев, така че всичко е в кръга на нормалното. Ники дидука пак е в кюпа.
77
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Ми г-н Борисов.... вместо сега да се оправдавате, че ви мачкали и незнам си какво си ... ЗАЩО НЕ ГИ ПРИБРАХТЕ ВСИЧКИ КОИТО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГИ ЗНАЕ .. ДАЖЕ И В ЕВРОПА ГИ ЗНАЯТ ... НЕ ГИ КВАРАХТЕ В ЗАТВОРА И ДА КОНФИСКУВАТЕ ОТКРАДНОТОТО НА СТОЙНОСТ >>.. ДЕСЕТКИ АКО И НЕ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ?!? АМИ РЕШИХТЕ ДА ПРАВИТЕ СДЕЛКИ С ТЯХ И ДА ВЗИМАТЕ ПРОЦЕНТ МОЖЕ БИ ... ДУМИ НЯМАМ ДА СИ НОМЕР 1 В ДЪРЖАВАТА НИЩО ДА НЕ НАПРАВИШ И ПОСЛЕ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ ... ВИЕ БСП АБВ ДПС СДС НДСВ КОАЛИЦИИ.. СЛАБО
76
5
 
18
 
! Отговори
1 преди 10 години
Само като видях името на вестник "Галерия" и ми стана ясно.Първо Бареков раздухваше как президента си е купил незаконно къща в Гърция.После се оказа,че е законно и скандалът изчезна.После Борисов бил на флашка с Първанов.И това се оказа не съвсем вярно.Е как пък сега да повярвам,че е обещавал някакви си половин милиона на некво си ***.То на Борисов проблемът му е БСП,а не Барека.Просто последния си прави Пи АР на негов гръб.
75
23
 
16
 
! Отговори
??? преди 10 години
Тоя циркаджия Борисов се чуди вече какви номера да прилага, че да остане в "светлината на прожекторите".......хахахахахааааа *** !
74
2
 
23
 
! Отговори
оооооо преди 10 години
Е,то няма такъв смешен компромат! Това подобие на човек - петното, не излизаше от срещи с Ореха, не спря да ходи да вика пред президентството и окупирания университет, а на срещите с Бюрека беше тих като "мушица".
73
35
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербаджии, задръжте си благопожеланията за ваши хора, а Боко повече власт няма да види никога!
72
10
 
14
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Вижте сега, всичко е едно голямо недоразумение, аз му викам дай си телефона, а оня разбрал, че му искам номера. Викам да му се обадя да се разбереме за цената, а оня вика дай да дойда в Банкя да ти покажа кви мелодии има. После като дойде взе да се пазари и ми каза ше ти го дам за 12 000, викам ти луд ли си бе, тоа телефон да не е златен, *** оня ми вика, че немал бръмбари сложени от Йовчев и аз се навих.
71
8
 
25
 
! Отговори
ДС от 21 век преди 10 години
Защитниците на ДС подслушвачите, нека да гледат немския филм"Животът на другите" и тогава дълбокомъдрено да се изказват, че комунистите са ангелчета и пърхат с крилца! Борисов страшно дразни всички тези чугунени глави и само от това може да се направи извод, че е ПРАВ!
70
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виждам че някой пишат идиотизми та затова да кажа и аз нещо ,но не толкова тъпо:човека е прав,прав е за едно това за което го обвиняваха сега го правят по3.Друго какво?Като знам че ни управляват комунисти ,турци и някакви измислени психари няма какво да се коментира камо ли да чакаме по добър живот.Хайде със здраве си останете всите.
69
26
 
12
 
! Отговори
ууу преди 10 години
БОКО ПАЛУДЕЕЕЕЕ!!!! ПО ЗДРАВИ ОТ ЙОСИЧ!!!
68
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора, без да ги познавам."Абе Боко на всички непознати ли им иска номера?
67
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kу*венските номера пак започнаха.... Ако Боко е бил толкова глупав че наистина ги е поканил в къщата си - сега ще трябва да разправя че "няма сестра".
66
9
 
29
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Моника в сливенския затвор! А СерГей... и той!
65
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата му поискал телефона,за да му се обади лично,че не става сделката ХАААААА !!!ХЕЕ........хаааааааа слушам и не вярвам на очите си !!!!Тиквата пак успя да се измъкне с блестящо обяснение на нещата ....ХААААААА
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До gost99ти с колко акаунта си ве мой :D баси фурията бонус ли гониш?