Откъде Местан знае, че пускам Цветанов по бобслея?

Борисов се възмути, че заместникът му е подслушван
Обновена: 30 яну 2014 14:00 | 30 яну 2014 11:05,
91
Откъде Местан знае, че пускам Цветанов по бобслея?
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути, че заместникът му Цветан Цветанов е бил подслушван и поиска отговори на редица въпроси.

Адвокатът на Цветанов Менко Менков дойде в НС и обясни пред журналисти, че клиентът му доскоро е бил обект на използване на СРС-та. На 22 януари е изпратено искане за предсрочно прекратяване на подслушването.
То или вече е прекратено, или още не е прекратено, заяви Менков. Борисов направи политически прочит на данните на адвоката, отправяйки въпроси.

Още по темата

"Какъв е критерият това да се направи, какви са мотивите? Защо се избра да се подслушва зам.-председателят на опозиционната партия? Защо през това време Местан и Цонев непрекъснато говорят, че ще излизат записи", попита Борисов.

Председателят на ДПС Лютви Местан и заместникът му Йордан Цонев няколко пъти казаха, че очакват излизане на скандални записи, свързани с ГЕРБ. Те обясниха, че това са само техни хипотези и нямат данни, според Борисов обаче те използват данни на службите.

Лидерът на ГЕРБ поиска да знае дали са били използвани СРС-та и спрямо Сергей Станишев и съпругата му заради случая с връщането на парите по проект на ЕС. Както е известно, преди дни Моника Станишева обяви в открито писмо до медиите, че прекратява изпълнението на проекта "Как разбираме Европейския парламент" заради спекулации около него. Фирмата й ще върне и авансово получените по проекта близо 30 000 евро.

Борисов запита дали е имало подслушване във „фамилията ДПС“ заради аферата с Христо Бисеров.
"От всичките им изказвания разбирам, че те знаят неща, които не би трябвало да знаят, защото съм ги говорил само с Цветанов“, заяви Борисов по повод изказвания на опозиционни лидери. Борисов каза, че преди два дни сериозно се „накарал“ на Цветанов, а на другия ден Местан предположил, че лидерът на ГЕРБ пуска Цветанов по „бобслея“.

"Откъде знае той, че го пускам по бобслея? Кой знае моите разговори с Цветанов и защо? Виждате ли колко въпроси имаме към т.нар. управляващи“, каза Борисов.

"Аз ще ръкопляскам, ако Цветанов е подслушван законно, но ако се окаже, че "фамилията" и ДПС след тези тежки нарушения не е подслушвана, ще приема, че това е политическа поръчка“, каза още лидерът на ГЕРБ.
Според него най-тежкото престъпление в една демократична държава е да се подслушва опозицията.
Аз считам, че е неприкосновено правото на всеки човек да има личен живот. Това не е работа на службите. Те трябва да пазят хората, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той беше категоричен, че не се е срещал с Бисер Миланов – Петното, каквато информация се появи, и не му е давал пари. Не съм давал на никого пари, отсече лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
titi преди 10 години
na tezi , mustakatite , bradatite , vse sa im parzalkiv glavite , kato ne znaiat kakvo da kajat i po4vat da sanuvat na glas publi4no
76
2
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Несериозно е да коментирам Николай Бареков. Несериозно е да коментирам Бойко Борисов. Несериозно е да коментирам Цветан Цветанов. Несериозно е да коментирам Росен Плевнелиев. Това са несериозни хора в сериозното пространство, наречено политика!!!
75
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Г-н Местан, даскале, престани да обиждаш опонентите си като дърт селски ***! Та ти си бивш даскал, излагаш професията, мама му стара! Срамуваме се от теб!!! Ако си силно роздразнен пий успокоителни! То причината за изпускането на нервите е ясна : АБВ , която за вас - БСП-ДПС означава ВГЗ! Ама не сме ти виновни,че стана параван на Сокола! Ако хептен си изкрейзил, има психиатрия на 4-и км, Курило, Карлуково.. Имаш богат избор!
74
1
 
2
 
! Отговори
red преди 10 години
Бойко винаги си е бил от криминалния контингент. Методите му на работа най-после лъснаха пред обществеността. Прокуратурата да се заема и да го разследва.
73
1
 
2
 
! Отговори
boko преди 10 години
Гадно ли ти е, че вече не си ти един ход пред другите, а си винаги назад!? Свърши твоето време, минало си, колкото и пари да даваш за протести и окупации.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярно бе,как така ще подслушват най-честния и кристално чист човек в цялата държава-Цв.Цв?!Виж за всички останали *** може,но точно него не!
71
6
 
3
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Некак си не ме вълнуват мокрите сънища на един *** пожарникар с мания за величие.
70
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами обвиняем, подследствен, нормално е да го подслушват.
69
2
 
5
 
! Отговори
Бо преди 10 години
Айде пак ни почнаха с подслушвания и флашки! Абе България се стопи 6,5 млн. - (три Софии и половина) от които 1,5 млн. работещи, демографска криза, образование, здравеопазване, изпълнителна, законодателна, съдебна власт - всичко е леш! Само с тия ли ще ни занимават - АБВ, Станишевци, Пеевски, Догановци, Сидерасти, флашки, подлушвания ... глупосто. Ай сектир!
68
0
 
2
 
! Отговори
фен преди 10 години
Няма ли нови филми?
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СИК-аджията от БанкяТова изказване за бобслея е на ментора ви агент Павел, който толкова се е запенил от опорни точки, че вече само пръски и злоба хвърля
66
6
 
5
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Някой помни ли, че малко преди да сдаде властта, Бойко имаше разговор с американския посланик? Аз мисля, че тогава му е намекнато, че времето му е изтекло и вече планът е друг. Май на американците не им трябва вече тяхна власт, трябва им нестабилност и възможност в удобния момент да организират размирици подобни на украинските.
65
13
 
5
 
! Отговори
СИК-аджията от Банкя преди 10 години
Извинявам се, не съм запознат със мутренския сленг на Бойко Мутрата, да попитам...Какво на МУТРЕНСКИ означава "да пуснеш по бобслея". В света на спорта "да се пуснеш по бобслея" означава да се спуснеш с боб-а по улея за тренировка или състезания...Какво означава "да пуснеш някой по бобслея" на езика на мутрите, една от които е Бойко Мутрата?
64
3
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 10 години
Критикуваме всички. Защото всички са от един олигархичен кръг....Комуниста Станишев, доносника Местан , мафиота Борисов.Кой от тях не е бил член на БКП? Не е бил доносник / изключение е Станишев /. Кой не е имал роднина в комунистическите върхове? / изключение донякъде Борисов/. Кой не е работил за специалните служби или не е имал роднини и близки в тези служби? - Няма такъв. За кой от тези думата крадец, престъпник, наглец, самовлюбено *** не се отнася-няма такъв, другарю.
63
1
 
2
 
! Отговори
loca преди 10 години
nqma li koi nai nakraq da izbie tezi zombita
62
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ТИ БОКО ЗАЩО МЕ ПОДСЛУШВА.....АЗ НЕ ТИ СЕ СЪРДЕХ..НАЙ РЕДОВНО ТЕ ПСУВАХ И ТВОЙТЕ ХОРА ИМ СТАВАШЕ ПРИЯТНО...ЕХ БОКО,БОКО,КРАТУНО ПРАЗНА..КАЗАНО Е.....НЕ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДРУГИТЕ ДА ТИ ПРАВЯТ--ТРАЙ СЕГА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ--ЩЕ ТЕ ПОДСЛУШАТ,ПОДСЛУШАТ,ПА ЩЕ ТИ ТЕГЛАТ ЕДНА И ЩЕ СПРАТ....АЙДЕ ЧАО..И НАЗДРАВЕ-СЕГА Е СЕЗОНА НА СВИНСКОТО И ВИНСКОТО
61
6
 
3
 
! Отговори
Йордан Бонев преди 10 години
Ало, господин Борисов, ало чуваме ли се?
60
0
 
11
 
! Отговори
акуд преди 10 години
дпс чрез бсп и атака са узурпирали Българската власт и всичко което би ги свали от там им се струва меко казано неприемливо. дпс чрез бсп и атака харчат данъците на Българите за подпомагане на роми който гледат по 12,13 деца за по големи помощи и в същото време са наследствени потомци на хора които преживяват с помощи????? българчета малки????
59
9
 
3
 
! Отговори
4oko преди 10 години
Бай *** избра "тиквата" на избори! "Тиквата" управлва България! Оооооооооо прости българино, изцяло заслужаваш битието си! Историята никога няма да ти прости!
58
7
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 10 години
КУ-КУ ТИКВУН. ТОЗИ Е ЛЪЖЕЦ, НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ.