Пленумът на БСП не ни влияе, категоричен е Орешарски

Бизнесът поставил положителна оценка на кабинета
Обновена: 31 яну 2014 18:28 | 31 яну 2014 18:22,
90
Пленумът на БСП не ни влияе, категоричен е Орешарски
Снимка: БТА

Предстоящият пленум на БСП няма да повлияе на работата и стабилността на правителството. Това каза в Пазарджик премиерът Пламен Орешарски.

Той обяви, че не е политик и се разграничи от партийните дела на БСП.

В Пазарджик Орешарски имаше среща с представители на бизнеса от региона. Министър-председателят се похвали, че държавата вече не е длъжник на бизнеса, като е платила дължимите суми от ДДС.
 
"Разплащанията вече се случиха, цялото дължимо ДДС вече е върнато. Вече НАП работи за връщане на ДДС по входящите документи, а не по избор на служители в НАП – това е доста голяма разлика", подчерта премиерът.

Пламен Орешарски се похвали, че бизнесът е поставил положителна оценка за работата на правителството.

"Ще се ангажирам да осигурим по-добра бизнес среда, редовно плащане от страна на държавата, подкрепа за финансиране за малък бизнес”, каза още той.

Премиерът заяви, че приходите за миналата година са по-добри спрямо очакванията в средата на годината. Неизпълнението е в размер на 200 милиона лева, а не в размер на 1 милиард, каквато е била прогнозата на експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: бспПламен Орешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
3
 
! Отговори
Знаете ли преди 10 години
Вие знаете ли нещо което Орешарски като скромен човек не обича да се хвали ! За разлика от М.Велчев и Дянков които с операции по външния дълг ни ощетиха с няколко милиарда ,Орешаря 2 пъти емитира облигации/като зам. министър при Костов и като министър при Станишев/ и ни спести няколко милиарда,няколко милиарда наши пари в бюджета и от данъците ни ! Сигурно не знаете защото имаше медийно затъмнение 4 години през което Будиста като термит опоскваше държавата и спестените от Орешаря пари !
41
1
 
4
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
Полжителна,отличен 2
40
7
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става 1.ГЕРБ изгуби 12 области, 600 000 гласа и 20 мандата. Не изгуби чест и достойнство, понеже ги няма.БСП отпрати ГЕРБ в изолатора, прибави 12 области, 200 000 гласа и 44 мандата, и за първи път ще има по 1 депутат в Кърджали и Разград. ДПС изгуби 126 000 гласа и 1 мандат, но за първи път ще има 3 депутати в София. Атака изгуби 140 000 гласа, но придоби 2 мандата и дълбоко чуждата роля на балансьор.СДС, ДСБ и РЗС изгубиха всичко.
39
9
 
3
 
! Отговори
за финал преди 10 години
ГРОБ умря ! Тази вечер всеки може да си отиде в своя дом и да каже на своите деца и на своите родители ,ако са живи......ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЕРАТА НА МУТРОКРАЦИЯТА,КРАЖБИТЕ,МИЛИЦИОНЕРСКИЯ БОТУШ И РЕКЕТА НАД ДРЕБНИЯ БИЗНЕС СВЪРШИ.......ЗАПОЧВА ЕРАТА НА СЪДЕБНОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА МУТРИТЕ ПОГРЕБАЛИ БЪЛГАРИЯ !
38
0
 
2
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Не в никакъв случай
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Викайте Путин - той действа с твърда ръка!
36
0
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Орешарски,КОЙ, Ще каже на българите Защо?:1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. БНП е 48% от средноевропейския, а средните ни доходи 21%3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда, значи декларираната печалбата е 22 милиарда (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!- Целият бюджет на държавата е 28 милиарда! - Следователно, печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, а народа ни ГЛАДУВА!!!.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ти господине единствено доразви кризата в България
34
1
 
5
 
! Отговори
Fena преди 10 години
Слаб(+2) също е положителна оценка. Ама слаба.
33
0
 
4
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Орешарски е нещастен...Най-добрият икономист-финансист-професионалист попадна на калпав матриал...Все едно Бербатов вмедсто в "Манчестър юнайтед"-комунистически отбор..Бил Шенкли, легендарният треньор на Ливърпул"Социализмът е във всеки от нас - работим за една цел, а в накрая споделяме и еднаква награда. Това е начинът, по който виждам футбола. Това е начинът, по който виждам живота".
32
1
 
4
 
! Отговори
rumеn221 преди 10 години
Обичам и фитнеса!!! Особено стойката "хвани се за палците"!! Много я обчиам тази стойка!
31
2
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Орешарски, признай,До кога евроунижения, налагани ни от евроеничари?- Взеха ни пазарите и заводите, разориха селското ни стопанство и искат да ни изкупят земята - МЪЛЧИМ!- Взеха ни 10% от спестянатията, 90% живеят с доходи под Обществения минимум от 562лв., качват ни възрастта за пенсий МЪЛЧИМ!- Спряха ни евтиния от Козлодуй, пробутват ни скъпия фото-ток и ни пречат да печелим от Южен поток и Белене ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ? - Едно унижение, което не получи подобаващ отговор, става причина за все нови и нови унижения Р.Рейгън!!!ВСЕКИ ПЪТ, КАТО ЗАМЪЛЧИМ, ТАК
30
1
 
3
 
! Отговори
rumеn221 преди 10 години
Обичам Рио!! И карнавала!! А вувузелите.............лелеееееееее, как обичам да ги правя!
29
0
 
5
 
! Отговори
13 преди 10 години
Тоя вЕрва ли си?
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да се развива бизнеса нали хората трябва да имат пари ,че да има потребление бе ,умнико никой няма пари в България и бизнеса се развивал я,ела да видиш по градовете и селата какво е в 17часа няма жив човек по улицитеХОРАТА НА ВЕРСИЯ ПАЗАРУВАТ МАСОВО РАЗВИВА БИЗНЕСА ТОЯ
27
1
 
2
 
! Отговори
kana radeva преди 10 години
Eeeee gospodin oreharski e pocten i rabotliv primier
26
0
 
8
 
! Отговори
Joro преди 10 години
Кой бизнес? Аз съм представител на бизнеса и съм дал негативна оценка! Или се зачита само гласа който Ви отърва? Мухльовци
25
0
 
1
 
! Отговори
cico ristio преди 10 години
Toq e za otec gelemenov da mu goni besovete
24
0
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Орешарски, признай,В Конституцията няма разпоредба регламентираща пенсии за ТРУД, - ПЕНСИЯТА ЗА ТРУД Е ЗАМЕСТВАЩ ДОХОД, А НЕ СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ!!! В Чл. 1 и 2 от Кодекса за социално осигуряване, не съществува понятието ПЕНСИЯ ЗА ТРУД, а само пенсия за старост НО ТОВА Е задължение на Правителството по Конституция: Чл. 51.(3) Старите хора, които нямат близки и не могат да се издържат от своето имущество се намират под особена закрила на държавата и обществото. А НЕ ПОД ЗАКРИЛАТА НА РАБОТЕЩИТЕ И ЗА СМЕТКА НА РЕДОВНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ!!!.
23
0
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Орешарски, признай!1. Европа препоръча ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ С 12 ГОДИНИ ПО-НИСКА ОТ СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА, която в България е 73 години или пенсии на 61 г., а заради младежката безработица - забрана на държавна работа за пенсионери!2. Инвалидността не е Трудов стаж!:- Инвалидните пенсии (950 000бр.) да се плащат от Здравните, а не от Пенсионните осигуровки!3. Приходите: - МРЗ равна на ОБЩЕСТВЕНИЯ МИНИМУМ от 562лв, а ДП и ДОД = 20%- ДДС с ОБРАТНО НАЧИСЛЯВАНЕ и намаляванета му на 10%, за храни, учебници и лекарства ТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!.