Пленумът на БСП не ни влияе, категоричен е Орешарски

Бизнесът поставил положителна оценка на кабинета
Обновена: 31 яну 2014 18:28 | 31 яну 2014 18:22,
90
Пленумът на БСП не ни влияе, категоричен е Орешарски
Снимка: БТА

Предстоящият пленум на БСП няма да повлияе на работата и стабилността на правителството. Това каза в Пазарджик премиерът Пламен Орешарски.

Той обяви, че не е политик и се разграничи от партийните дела на БСП.

В Пазарджик Орешарски имаше среща с представители на бизнеса от региона. Министър-председателят се похвали, че държавата вече не е длъжник на бизнеса, като е платила дължимите суми от ДДС.
 
"Разплащанията вече се случиха, цялото дължимо ДДС вече е върнато. Вече НАП работи за връщане на ДДС по входящите документи, а не по избор на служители в НАП – това е доста голяма разлика", подчерта премиерът.

Пламен Орешарски се похвали, че бизнесът е поставил положителна оценка за работата на правителството.

"Ще се ангажирам да осигурим по-добра бизнес среда, редовно плащане от страна на държавата, подкрепа за финансиране за малък бизнес”, каза още той.

Премиерът заяви, че приходите за миналата година са по-добри спрямо очакванията в средата на годината. Неизпълнението е в размер на 200 милиона лева, а не в размер на 1 милиард, каквато е била прогнозата на експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: БСППламен Орешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лъжльовци излезте един път като мъже пред народа и кажете истината -че българия няма да я бъде ,че ще я заселите със сирийци ,нигерийци ,сумалийци защота така ви нарежда Европа ,кажете ни в очите ДА СЕ СПАСЯВАМЕ щото тука вече нищо не може да се направи
21
0
 
7
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 10 години
То на какво може да му повлияе?
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
цялото интервю е само една торба с лъжи
19
0
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
До Muntcho DemokrataПриятелю,Европейския МОРАЛ е...:1. Хуманизъма... - по нашенски "човещина..."2. Соцалната справедливост... - по нашенски "хорски срам"...Прочетете за:- Човещина - Що е то "Жизнен минимум" (351лв. = Мин. пенсия), - Хорски срам - Що е то "Обществен минимум" (682лв. = Мин. заплата), А у нас 90% от хората живеят с по-малко пари и това е НЕМОРАЛНО!!!.
18
3
 
4
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
За да спре геноцидът Ран-Ът...Партизан за бой се стяга...
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До rumen221Ей, "съединител"! Ай стига си пълнил форума с малоумия!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рабита се че червеният.
15
0
 
9
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Пламен Орешарски се похвали, че бизнесът е поставил положителна оценка за работата на правителството...Луд и буен вятър, умора нямат. Орешарски, отиди да брулиш орехи, мафията ще та пребие , нищо че си министър-предател. Отиди на село, на гробовете на рода си, прости защо затриваш България - да, комунистическа. Ще те наградят в американското посолство? Закривай седянката и ...Имаш пистолет? Хитлер взе отрова, застреля се и се изгори след това...Беше мъж, за разлика от теб. Ще те бият в Белене...
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
въпроса е кои бизнес.
13
1
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Приятелю,За да спре гетоцида Ран-Ът, Трябват ИСТИНСКИ ДАНЪЧНО-ДОХОДНИ РЕФОРМИ:1. Обявяване на Криза и шокова Либерализация в енергетиката2. Замяна Данък лихва с Данък банкови транзакции3. 20% Корп. данък4. Махане "тавана" на Осигуровките, изваждане Пенсиите от КСО, а инвалидните да се плащат от Здравните осиг.5. Качване на чистата МРЗ на Обществения мин. - 562лв. (на 3 мес. с по 20лв)6. Връщане на ДДС за лечение, лекарства и храна7. Родителите на децата - без ДОД и спиране на платената Педофилия, чрез "майчински" само за пълнолетни!.
12
5
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Приятели,ИЗБИРАМЕ ПРЕМИЕР ЗА ДА УПРАВЛЯВА, А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, като БОКО с некадърните си министри!Бюджета Е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;- Изхода е - ИСТИНСКИ ДАНЪЧНО-ДОХОДНИ РЕФОРМИ в полза на гражданите, иначе Вместо да ЗАБАВЛЯВАМЕ ВЛАСТТА, скачайки по площадите като ***, СПИРАМЕ ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ!.
11
0
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
У нас парите правят чудеса За няколко петака вълк се превръща в кротко агънце.
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати ***! Не бил политик , но е в политиката.Планирал приходи , но очаквал 1 млр по-малко, ама станали само 200хил по-малко-не разбирам тази хвалба с грешното планиране .Бизнеса бил доволен, ми как няма да е доволен , нали това са същите олигарси на които лижеш гъзовете. Да си направил нещо против сивата икономика, нещо против олигархията та да са недоволни?
9
0
 
10
 
! Отговори
Лафката преди 10 години
Олигарсите подкрепят кабинета - факт неоспорим, но малкият бизнес и наетия труд го псува, анатемосва и иска оставката на това правителство всеки ден! Оставка!
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смрадлива гнус. Катафалката ремарке няма, да знаш!
7
0
 
14
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Поне си е признал, че не е политик ! Всичко останало е "Мижи да те лажем" !
6
12
 
2
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Хубаво е, че Орешарски се опитва да върши работа си и избягва да коментира политиката. Това е по-добрият път за развитие на икономиката.
5
1
 
11
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Пленумът на БСП не влияе на правителството, заяви ОрешарскиБизнесът поставил положителна оценка на кабинета. Народът, вълци го яли. Бизнесът, демек американските банки ще те защитят? Колкото защитиха Луканов...Първи теб ще изпържат, на сух тиган. Ако мислиш, че САЩ и Москва ще се скарат заради *** като теб - надей се...Къде държиш парите си? Препоръчвам ти лавката в Белене...
4
1
 
13
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Аман от тия ваши пленуми !!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе еййййййййй!!!! Бизнеса умира бре!!! На кой ги бръщолевиш тези глупости??? А питай работодателите как се гърчат, само и само да оцелеят и да могат да платят на работниците си! Проклет да си, *** мазен!