Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.

Менда Стоянова очаква актуализация на бюджета
Обновена: 2 фев 2014 20:20 | 2 фев 2014 16:06,
721
Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ са изключително обезпокоени от състоянието на финансите в държавата. Ако това правителство остане, този бюджет няма да издържи и ще го актуализират с нов дълг и държавата ще катастрофира, каза лидерът на партията Бойко Борисов.

Според него правителството тухла по тухла разгражда държавата и бута построеното от ГЕРБ. Ние градихме България и това никой не може да ми го вземе, каза Борисов. Той предрече редица проблеми в държавата в бъдеще.

Здравеопазването, строителството, социалната политика, образованието и други сектори ще бъдат засегнати заради неправилното финансово управление на в България, предрече лидерът на опозицията. Според него тези проблеми ще станат факт през 2015 година.

Според Борисов сегашните управляващи целенасочено отклоняват вниманието на политиците и гражданите от важните проблеми, които се случват в държавата. Но няма да им мине този номер – всеки ден те тухла по тухла разграждат тази държава, и стена по стена бутат от това, което ние сме строили, ядоса се Борисов.

Депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова съобщи, че вчера се е  запознала с данните на Министерството на финансите за отчета към края на 2013 година. С тревога констатираме цифри, които досега не бяха споменавани, посочи Стоянова. По думите й данните не кореспондират със заявените от правителството мерки за капиталови разходи, за увеличаване на инвестициите, за т.нар. реиндустриализация. Забелязва се тенденция за неизпълнение на приходната част и на капиталовите разходи, посочи депутатът от ГЕРБ.

По думите на народния представител от опозицията правителството не контролиратекущите си разходи. Правителството трябва да събере 2 млрд.лв.повече приходи от предходната година. Това няма как да стане и поради това най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, посочи Стоянова.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че не се интересува от случващото се в БСП и АБВ. Не ме интересува тази драма, която си разиграват в БСП, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
473
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много *** плюят по най-успешния премиер на България-Вярното е- Много *** плюят по най-успешния *** на България
472
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИКВАТА без власт е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н
471
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов не разкрива финансовите потоци от мафиозните си офшорки печелещи от производство и разпространение на амфетамини пренасочени към банки в Панама, въпреки настойчевото питане на обществото, Бокачо селяндурина мълчи като тепегьоз, но няма да е за дълго.Банкянската тиква и подчинените му разбойници от свинефермата Герб се надянвват да им се разчине безнаказано.Вместо да отговори за Петното, Борисов се върти като фурнаджийска лопата, и от злоба едва не наби и не срита журналистите, че се осмеляват да го попитат за тайната среща в Банкя за мокри поръчки.
470
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИКВАТА да върне на хората откраднатите пари до последния лев, да бъде изпратен в планинско село със 140 лв. пенсия, без право на излизане от селото, без телефон, без телевизор, без лекарства и без охрана, която да го пази. Както постъпи той с хиляди забравени българи умиращи без ллекарстав, без пари и без храна.Да видим тогава с какви пари ще плаща на продажни социолози и ***, които да му лъскат мръсния имидж!
469
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един въпрос тегне над Банкянската бухалка колко милиарда открадна точно от надутите магистрали и от здравната каса от парите на болните и бедните, с които плаща сега на протеституиращи, ранобудни и *** и на маргинали и продажни *** за мокри поръчки за унищожаване и омаскаряване на опоненти.Отговор няма да получим, както не получихме и отговор на въпроса Кой посочи банкянската мутра за главен секретар на Мвр..
468
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много *** плюят по най-успешния премиер на България...
467
14
 
5
 
! Отговори
braqn преди 10 години
a,e tapunger nqma li nai nakraq da kagesh neshto,revesh kato malko momiche tapa glavo tikva
466
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХАХA, ТОА ПЪТ Г-Н НЕМА ТАКЪВ МИНИСТАР ПРЕДСЕДАТЕЛ ПОЗНА ОТ ПАРВИО ПАТ, ВЕРНО АКО СТАНЕ ГРЕШКА И ДОЙДЕ ОТНОВО НА ВЛАСТ 2015 НИ ЧЕКА ГОЛЕМА КАТАСТРОФА, ТОА ПАТ ЗИМАТА НА ВИДЕНОВ ША НИ Е КАТО ДЕТСКА КНИЖКА С КАРТИНКИ, ЕХ КНИЖКИ, КНИЖКИ, КОЙ ДА ВА ЧЕТЕ
465
6
 
13
 
! Отговори
днес преди 10 години
Хайде сега прати Цветанов до Брюксел да обяснява как ще фалира държавата,ти събери пак посланиците/защото те са много глупави и не могат да преценят сами/да им обясняваш с пожарникарското си образование и мутренски манталитет как ще фалира държавата,а Горановчо и Мендова по БНТ,БТВ и НТ /за предпочитане при Любица и Кеворкчо при Анито и Викторчо-платените ти агитатори да обясняват колко некадърен е Орешарски а те милите "гениални" финансисти -бившите специалисти от разни отделчета по министерст
464
19
 
15
 
! Отговори
Бат Ицо преди 10 години
Когато Б.Б. говори за финанси не ти трябва да четеш вицове
463
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много *** плюят по най-успешния премиер на България...
462
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** открадна всички пари и сега предрича катастрофа! Разбира се, че е прав! :)
461
16
 
13
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Ха ха ха! Щом "видният финансист" казва - значи право е! Ха ха ха! Абе я, вземете се скрийте! Съсипахте държавата, напълнихте банковите си сметки, сега всички - първи спасители на държавата и народа! Ха ха ха! Жаааалки!
460
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова некомпетентно и нахално изказване може да го каже само простака ***.Но и такъв като него *** може да вирее само у нас.Необразован управлява неграмотен материал и затова е самочуствието му,но е излагация в Европа.
459
3
 
11
 
! Отговори
СМЯХ преди 10 години
Според премиера Борисов, ако държавите с финансови затруднения направят пенсиите, каквито са в България, след една, до две години, Европа ще тръгне нагоре."Това е рецептата. Що за популизъм шества из Европа? Ами да бъдат любезни да си въведат подобни правила, каквито си въвеждаме ние", предложи премиерът на брифинга след срещата си с чешкия премиер.
458
7
 
22
 
! Отговори
qq преди 10 години
Ако тоя *** се смята за държавата, то катастрофата му е неизбежна!
457
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
освен да се прави на врачка за нищо не става!
456
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербер без власт е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н
455
3
 
17
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
Герб са изключително обезпокоени.. и спрях да чета натам нямам смисъл. Престанете да ни занимавате с икономическите способности на неграмотен индивид.. Та тоя човек не може да напише 1 страница текст.. не е писал бог знае от кога.. не знае нито 1 чужд език.. със сигурност не може да работи на компютър или на смартфон. Това е един типичен бай *** - ***.. в което няма нищо лошо хора всякакви.. но вие искате тоя сапунджия да ми определя бъдещето няма да стане..Докога ще се дава гласност на тия
454
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСлед всяко поредно постване на един и същ текст, слагай по няколко удивителни в повече. Дано му помогнеш на заболяването.