Темата за АБВ да се затвори, надява се Страхил Ангелов

Свалихме ГЕРБ от власт. А сега накъде, пита депутатът от БСП
2 фев 2014 14:42, Петя Славова
48
Темата за АБВ да се затвори, надява се Страхил Ангелов
Страхил Ангелов. Снимка: БСП-София

Не смятам, че трябва да се занимаваме в момента с АБВ, не му е времето и общо взето трябва да приключим с тази тема. Това каза депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов пред Агенция "Фокус".

Ние си казахме всичко, което имаше да се казва, и би трябвало да приключим. Аз се надявам тази тема да бъде затворена, обясни още той.

На въпрос защо членовете на БСП, които работят по проекта АБВ, не бяха изключени от партията, Ангелов отговори: „Избирали сме Георги Първанов 2 пъти за президент на България като номинация на нашата партия. Не мисля, че е нормално да изключим тези хора. Иначе според мен Георги Първанов и Румен Петков при това положение не могат да участват в ръководните органи на партията. А в интерес на истината не вярвам и те да искат да участват."

По думите му, ще стане ясно как избирателите възприемат тези процеси на 25 май към 22.00 часа. „Всякакви анализи и спекулации в момента имат безсмислен характер”, добави Ангелов.

„Не вярвам хората, които подкрепят ГЕРБ и които са гласували за ГЕРБ, да гласуват за БСП или АБВ. По-скоро такъв тип избиратели каквито и да било леви проекти трудно могат да привлекат”, посочи Страхил Ангелов във връзка с това как биха се отразили процесите в ляво на ГЕРБ.

„Фактически аз също съм противник ГЕРБ да се върнат на власт. Надявам се тези времена да останат в историята. Това не може да ни бъде водещият аргумент да управляваме държавата. Защото дотук добре – свалихме ГЕРБ от власт. А сега накъде? Това вълнува хората повече”, добави Страхил Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари