Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата

Националистът е "за" референдумите, но против лицемерието
Обновена: 4 фев 2014 14:25 | 4 фев 2014 14:24,
286
Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата
Волен Сидеров. Снимка: архив БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев преди днешното заседание на КСНС и отново го посъветва да си свали имунитета.

Този път повод за критиките на националиста стана предложението на Плевнелиев за референдум за изборното законодателство заедно с евровота. Сидеров обясни, че партията му принципно подкрепя референдумите, но нарече действието на държавния глава конюнктурно и политическа игра.

Референдумите са много хубаво нещо и ние сме за допитване до народа по важни въпроси, заяви Сидеров, преди да влезе на заседанието. Той обаче поиска да знае защо Плевнелиев не е инициирал нито едно допитване по време на управлението на ГЕРБ.

Не направиха нито един референдум, дори се противопоставиха на референдума за „Белене” с всички сили, каза националистът. Той отново припомни, че в неговата управленска програма - „Планът Сидеров“, са предвидени промени в Закона за референдумите, които да улеснят провеждането им.

Не съм против да се реализират референдуми. Аз съм против лицемерието. Плевнелиев имаше прекрасната властова възможност да направи референдум като част от правителството. Сега смятам, че това решение е конюнктурно, политическа игра с цел да привлича внимание и да размътва водата, каза той.

По негови думи действията на президента не са искрени. Той се възмути, че българите не са били попитани за членството в НАТО, в ЕС и за Лисабонския договор.

Допитването до народа е много хубаво нещо, ако се прави, както трябва, по въпроси, които засягат наистина интереса на гражданите и с променен Закон за референдумите, обясни Сидеров.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
7
 
15
 
! Отговори
Простосмъртен преди 10 години
Не разбирам, какво неправилно е казал Волен Сидеров, та толкова подрипнат някои от коментиращите.
154
3
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
всички са едни и същи видяхте ли като стана дума за европейските пари при президента всички са съгласни разпределиха си баницата а простия народ ходи да гласува са тея харантути в парламента всички са едно от партията майка БКП.ето ви доказателство всички са единодушни за евопейските пари да ги лапнат,Няма ГЕРБ БСП ДСП АТАКА Всички лапат заедно и си правят пиар акций
153
9
 
9
 
! Отговори
K.Коцев преди 10 години
Тоя докога ще ни мъти на нас водата ?! Не стига ,че е ненормален,ами и акъл ще дава?! Моля,не ни занимавайте повече с тоя родоотстъпник на когото все някой и някъде му пречи! Аман от него! Вън от Парламента!
152
12
 
9
 
! Отговори
SIDER40 преди 10 години
EGATI NENORMALNIA ***
151
4
 
6
 
! Отговори
Angel83 преди 10 години
Предложението е добре, но ще може ли да гарантира г-н Плевнелиев, че приближените олигарси до него няма да закачат държавата и да се месят в работата на министрите? Според мен е прекалено много зависим от лица, които са стояли в сянка и продължават да стоят в такава. Заради това казвам, че това е нож с 2 остриета, защото едни хора биха си тръгнали така, а на тяхно място да дойдат съвсем други. Определено положението е много деликатно и трябва да се даде гаранция пред народа, че олигархията няма
150
0
 
10
 
! Отговори
аС преди 10 години
Народе ! Натам е верният път за измъкване от блатото, в което са ни набутали ! И колкото повече вият и плюят , толкова по-правилна е посоката !
149
12
 
12
 
! Отговори
Политически чадър преди 10 години
"Сидеров пак се ядоса"-ама защо не се ядосва заключен в ареста?
148
8
 
10
 
! Отговори
Неформална преди 10 години
Щом Волен се е усетил, че президента мъти водата и отклонява вниманието от належащи въпроси, значи работата е дебела. Всеки здраво мислещ човек може, да се досети защо Плевнелиев точно сега предлага референдум и кой точно му е подшушнал или по скоро наредил да го предложи. И никой не е забрави това чий президент е...
147
2
 
4
 
! Отговори
spitfire преди 10 години
До rhapsody of fireПоста ти има нулева стойност,рожбо на инцеста!
146
0
 
15
 
! Отговори
Iva Hikova преди 10 години
Идеята на Росен съвпада с един доста труден период за ГЕРБ и целта наистина може да е да се пусне поредната димка и да се отклони вниманието на хората от съществените проблеми. Идеята за референдум сама по себе си е добра, но дали ще даде на хората реално право на глас при толкова купен ромски вот?!
145
14
 
10
 
! Отговори
МИНЧО преди 10 години
АМИ КАТО СЕ Е ЯДОСАЛ ПАК ДА СИ СЪБУЕ ШАЛВАРКИТЕ И СЕ НАДУПИ АЗ ЩЕ МУ ИЗКАРАМ ЯДА ПОСЛЕ ЩЕ БЪДИ ЕДНО КРОТКО КОТЕНЦЕ
144
13
 
3
 
! Отговори
rhapsody of fire преди 10 години
До славянинЕй, наистина това "славяните" сте пълни пълни *** и всеки може да ви литка. Тогава - Да- щом еднополовите бракове спомагат повече да няма такъв тип "славяни" - ЗА.ЗА.ЗА!!!
143
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gladen sam iskam Pica , ako shte da e s parite na Volen !
142
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tozi pak e pobesnial. zasho nego priberat da se lekuva choveka, tako i nas she ni otarvat ot tozi psihopat
141
7
 
14
 
! Отговори
Ане Франк преди 10 години
На Плевнелиев му е заповядано да изпълнява какво му се нареди. Бойка иска да се мъти водата и той го прави. в задкулисните игри виждам че става все по-добър
140
5
 
15
 
! Отговори
анти-мръсник преди 10 години
Те и олигарсите и монополистите и комунистите и нещастните шредатели реваха в Русия, преди да дойде Путин, но той дойдеспаси Русия и национализира монополите.Тука същите юдо-комунисти, днес либералисти, вият от болка по Волен, такава злола!!!Това е само добър сигнал и вещае грандиозна победа за България и българите!!!Мачкай Волга, мачкай тия които ни ограниха и разболяха, нашите болни родители и нас, гордите патриоти, ще ги мачкаме, както винаги сме ги мачкали душманите !!!
139
13
 
5
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 10 години
Не се радвайте ***, всичките ще ви изчистя!
138
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене по думити ти Плевнелиев защо не провел референдум по приемането ни в НАТО и ЕС ? ЗАЩОТО НЕ Е ИМАЛ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ТОГАВА. А ТИ СЕГА ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛЯСКАШ РЪЦЕ С ДПС ДА ХОДИШ ДО КУБА С ТЯХНИ СРЕДСТВА ДА СИ ЕНИЧАРИН С ДАНЧО МЕНТАРЖИЯТА И ПРОДАЖНИКА БИСЕРОВ..П О З О Р
137
5
 
9
 
! Отговори
бубулина преди 10 години
В момента той се опитва да отклони вниманието от важните теми и сериозните въпроси и се занимава с неща, които не са негова работа и негово задължение. Убедена съм, че ако пита единствено нас никой не би се съгласил с него.
136
2
 
7
 
! Отговори
m.markov преди 10 години
не пак го е стегнала шапката.