Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата

Националистът е "за" референдумите, но против лицемерието
Обновена: 4 фев 2014 14:25 | 4 фев 2014 14:24,
286
Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата
Волен Сидеров. Снимка: архив БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев преди днешното заседание на КСНС и отново го посъветва да си свали имунитета.

Този път повод за критиките на националиста стана предложението на Плевнелиев за референдум за изборното законодателство заедно с евровота. Сидеров обясни, че партията му принципно подкрепя референдумите, но нарече действието на държавния глава конюнктурно и политическа игра.

Референдумите са много хубаво нещо и ние сме за допитване до народа по важни въпроси, заяви Сидеров, преди да влезе на заседанието. Той обаче поиска да знае защо Плевнелиев не е инициирал нито едно допитване по време на управлението на ГЕРБ.

Не направиха нито един референдум, дори се противопоставиха на референдума за „Белене” с всички сили, каза националистът. Той отново припомни, че в неговата управленска програма - „Планът Сидеров“, са предвидени промени в Закона за референдумите, които да улеснят провеждането им.

Не съм против да се реализират референдуми. Аз съм против лицемерието. Плевнелиев имаше прекрасната властова възможност да направи референдум като част от правителството. Сега смятам, че това решение е конюнктурно, политическа игра с цел да привлича внимание и да размътва водата, каза той.

По негови думи действията на президента не са искрени. Той се възмути, че българите не са били попитани за членството в НАТО, в ЕС и за Лисабонския договор.

Допитването до народа е много хубаво нещо, ако се прави, както трябва, по въпроси, които засягат наистина интереса на гражданите и с променен Закон за референдумите, обясни Сидеров.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
5
 
11
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До: До 94 БГИбрико, ти акъл имаш ли? Писах, че помня в кои правителства ДПС НЕ СА уаствали. Най-хубавото, че че участват във вашето. не съм очаквал да подкрепите ГЕРБ, но вие се намазахте с вазелин и се наведохте на доган/местан. Не се сърдете, че на изборите ще покажем нашата любов към ибрикчиите и доброволните еничари. По ирония в такива се превърнахте вие от Юруш.Боли ли сюнета или парите на сокола си заслужават? Ненавиждам националните предатели от Юруш крепящи ДПС в Правителството!Боже!?
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пенати не си в час младеж.
133
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е *** и комплексар.
132
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ATAKIST ! ATAKA ! ATAKADJIQ ! ATAKAJDIINICA ! A neshto za *** , nqmali dase napishe moje i malka statiika , che mie po priqtno da pluq po tqh ot kolkoto po na nashiq LIDER VOLEN SIDEROV !
131
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ще го размажа това джуджетолкова е противен, че просто ще го стъпча като червей
130
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 153 от славянинСмешко, като почнете с измислените прякори, славянин, българин и други високопарни. Нали се видяхте бе, приятелю, за парче пица всичко ще направите. Ти гледай да не си окапеш клавиатурата с мазната пица, недей бери грижа вожда болен какви го говори. Големия националист дето тихомълком гарантира земя за търците за джамия. Това ли е идола ви, а, патриотчета-недоносчета! Чудно скоро дали е ходил в Париж, или пести парите да плаща на смешници като вас :-)))
129
8
 
17
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Вярно е, Плевнелиев им размъти водата с този референдум. И като е против лицемерието воленчо защо не си спомни, че точно той беше този, който най-яростно желаеше въвеждане на задължително гласуване. А?? И това беше една от лъжите му с които подведе хората да гласуват за него. Бил ЗА ама...какво ама, или си ЗА или си ПРОТИВ, кво ама. Ще ти секне ходенето по скъпи и прескъпи курурти с к...вите
128
7
 
19
 
! Отговори
до Румяна преди 10 години
ти на травестита Деница младо гадже ли и викаш :) Сидераста се е обградил с цяла тумба меки китки, да се прави на мъж.
127
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да е_а и Лекето му долно!!! Ех що не го срещна някъде сам ,че да му отвъртя два яки шамара на това злобно джудже...
126
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е история!!!
125
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров и депутатите му единствено си хвърлиха имунитета,защото няма от какво да се страхуват!!Накарайте прокуратурата да го разследва за пурите и пътешествията СЕГА бе мекерета,сега е моментът!!Единствената партия която я пукат от проверки всеки,който дойде на власт,ама-ЯДЕЦ,колкото и да им се искаше не можаха да намерят НИЩО за което да се хванат!!Останаха им единствено медиите,на тях предотстъпиха борбата!!Единствения политик в България на наем в София,даже дупетатски квартири не ползва!!
124
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цитат от еврейския талмуд...,,Който е неудобен на нашите планове и ни заклеймява трябва да го изкарваме пред другите луд,ако и това не помогне да бъде ликвидиран"" Затова е (луд ) Сидеров ,че разкри с книгите си ,,Властта на мамона"" и ,,Бумеранг на злото ""мръсната крадлива ,отвратителна и долна природа на евреите ционисти
123
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да не отбележа как воленчо се мазни на управляващите и се надява да потулят кашата която забърка на летище Варна.
122
4
 
6
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Оппппааааа охо-бохо не издържа много и пак се показа.Рано или късно всичко се връща,ако е похарчил всичко ще ги лежи.....
121
15
 
8
 
! Отговори
Пена преди 10 години
Давай,Волене-400 000 души са зад тебе,останалите нещастници,да го.....
120
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров си ляга с млади готини мадами,а доказаната мутра и трафикант на дрога пИдала Бойко -Винету си ляга с Яне Янев и мъжкото си каракачанско куче ...Бойко защо уби Георги Стоев ,който е бил в СИК и разкри тъмното ти мутренско минало с книгата ,,Маджо,Бойко и другите"" Бойко -мутро защо уби и Мишо бирата и Чакъра . Бойко Мутро и твоя ред ще дойде ,а дотогава се наслаждавай на златния среден пръст на Волен ,който ти го заби отзад и с който те уволни завинаги
119
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
факт е, че сидер се продава като магистралка
118
4
 
9
 
! Отговори
sostin преди 10 години
Сидер Ага , стремително се трансформира в Смиигъл хахахахахаха
117
11
 
6
 
! Отговори
Siveldjan преди 10 години
Пленителен е!... И говори истини.
116
7
 
11
 
! Отговори
Отново преди 10 години
Кога пуснаха лудите отново навън?Санитарите явно не са си свършили работата.