Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата

Националистът е "за" референдумите, но против лицемерието
Обновена: 4 фев 2014 14:25 | 4 фев 2014 14:24,
286
Сидеров пак се ядоса: Плевнелиев мъти водата
Волен Сидеров. Снимка: архив БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остро разкритикува президента Росен Плевнелиев преди днешното заседание на КСНС и отново го посъветва да си свали имунитета.

Този път повод за критиките на националиста стана предложението на Плевнелиев за референдум за изборното законодателство заедно с евровота. Сидеров обясни, че партията му принципно подкрепя референдумите, но нарече действието на държавния глава конюнктурно и политическа игра.

Референдумите са много хубаво нещо и ние сме за допитване до народа по важни въпроси, заяви Сидеров, преди да влезе на заседанието. Той обаче поиска да знае защо Плевнелиев не е инициирал нито едно допитване по време на управлението на ГЕРБ.

Не направиха нито един референдум, дори се противопоставиха на референдума за „Белене” с всички сили, каза националистът. Той отново припомни, че в неговата управленска програма - „Планът Сидеров“, са предвидени промени в Закона за референдумите, които да улеснят провеждането им.

Не съм против да се реализират референдуми. Аз съм против лицемерието. Плевнелиев имаше прекрасната властова възможност да направи референдум като част от правителството. Сега смятам, че това решение е конюнктурно, политическа игра с цел да привлича внимание и да размътва водата, каза той.

По негови думи действията на президента не са искрени. Той се възмути, че българите не са били попитани за членството в НАТО, в ЕС и за Лисабонския договор.

Допитването до народа е много хубаво нещо, ако се прави, както трябва, по въпроси, които засягат наистина интереса на гражданите и с променен Закон за референдумите, обясни Сидеров.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
3
 
! Отговори
Отзив преди 10 години
До ПризивОткакто Великият Волен, пръв националист, храбър защитник на държавата стана ортак с Доган и слугите му - ченгета от ДС, турците вече не са врагове на България. Сега основния враг станаха евреите. Но тзи песен вече е пята доста безславно от Хитлер. Хайде измислете някакви по-нови и по-страшни врагове. Евреите са умни - те нямат нужда от тази бедна страна с тъпо население.
214
2
 
6
 
! Отговори
зарата преди 10 години
Преди изборите Сидеров викаше че трябва да се направят 50 000 гласа за референдум, а не 500 000 а сега нямало нужда. писна ми от тия политици, имам чувството че искат да ни отвратят и на изборите да гласуват колкото се може по малко хора.надявам се хората да са прогледнали вече и когато и да има избори да излезнат и да дадат своя глас
213
0
 
5
 
! Отговори
ми4 преди 10 години
У нашто село им викаме въртоглави :):):)
212
0
 
3
 
! Отговори
Шишо преди 10 години
Колко долен трябва да си , за да бъдеш платен драскач.
211
6
 
10
 
! Отговори
Чукотковеец преди 10 години
Давай Сидер Ага! Интереса клати ФЕСА!
210
4
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До Анонимен (249-ти)"Бай *** *ометов" слушаше истината и вярваше години наред. Но когато "Новият Левски" най-сетне стана определящ фактор в Парламента, изведнъж се обърна и му показа среден пръст. Свали си маската и що да видим? Не ми било Нов Левски, най-ми било Настрадин Ходжа, който сега си осребрява лекторския и менторския "труд" през годините. Радвай се, че бай ти *** действа с *мета, а не е хванал сопата.
209
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До славянинАми нали точно той се спрягаше за Левски 2.0 ? Нали затова народът му вярваше, че ще го избави от тези, дето му пият кръвчицата? Какво стана сега - къде е Левски 2.0 и къде е народът?Плъхове ще наричаш тези, които пак гласуват за гробокопачите и ПРЕДАТЕЛИТЕ си.
208
3
 
8
 
! Отговори
не син преди 10 години
Ало,*** атакистчета до колко часа сте на работа ? И как ви плащат ? На брой коментари,на брой минуси или на час ?
207
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долна ,продажна *** е СидерАга ...Такива са всички лицемери ,които "обещават" неща ,които никога няма да изпълнят ,защото знаят,че ще бъдат изхвърлени на *** на историята...
206
15
 
5
 
! Отговори
Призив преди 10 години
Към редакторите на ДНЕС БГ - престанете да представяте Волен Сидеров по този начин,да изопачавате фактите и да лъжете! Не осъзнавате ли че така работите против България,против родината си,против самите вас!?!? Вие служите на САЩ,на цлото,на Израел,на евреите,които искат света само за себе си! Осъзнайте се,още не е късно! Осъзнайте се,ако във вените ви тече българска,европейска,а не еврейска кръв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
205
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За бай *** по-лесно да плюе по Сидеров от мишата си дупка,отколкото да прогледне и види истината.Бай *** от 25 години гласува за тия,дето го водят към "демокрация" и "светло бъдеще" и за тия дето му замразяват заплатите и пенсиите,но вижда вината за тежкото си положение у Сидеров,който предложи на бай *** мин.заплата 1000 лв.,но за бай *** по-сигурно било да си гласува за Боко,щото така си знаел че със сигурност ще му я замрази.А сега ми кажете има ли по-*** народ
204
3
 
6
 
! Отговори
Сайдер преди 10 години
ПЛЕВНЕЛИЕВ МИ МЪТИ ВОДАТА ...
203
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На *** му размътиха мозъка милионите от турци и руснаци дадени му безвъзмезно...ОСТАВКА ДОЛНА ***!!
202
13
 
14
 
! Отговори
До "славянин&qu преди 10 години
А преди 25 години преливаха ли ти кръв? От кого ще ям бой на улицата - от бандюгите на Сидеров?Твоят лъв не се бие с никого, на никакъв фронт. Пие си шампанското, пуши си пурите, обикаля курортите и за фасон кълне който му падне - журнаристи, аташета.... Нали е националист, а като плъх в дупка крепи котарака Доган. До смърт се страхува да не го схруска. Ще трябва да пие боза и да пуши качак.
201
7
 
16
 
! Отговори
Въпрос на избор преди 10 години
До трибютАми то и зад Болен стоят баш бандити. За нас остава решенето - кои точно баш бандити да изберем. Изборът е голям, спасение няма от никъде !
200
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е стига с тоя сИДЕРОВ де, никой не му вярва вече на глупостите...
199
13
 
17
 
! Отговори
хи хи преди 10 години
Ямболски *** на руска служба, питайте г-н Исаев, посланника на Руската федерация у насИбрика е на заплата в руското посолство, още една подлохга на ***, като посеранци да са ни малко...
198
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гарантирам ви, че Сидеров ще влезе в психиатрията като напусне политиката. Този човек не го виждам като мине 60-70 годишна възраст.
197
13
 
25
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
Ха, вчера попитах - къде е АТАКА по темата и ето го Сидеров, гърчещ се като червей в сол.Волене, след като надълго ни обясни колко лицемерен е Плевнелиев, в крайна сметка не разбрах ТИ и АТАКА какво ще направите? Ще подкрепите ли референдума или не? Защото ако е НЕ, значи всичките ти приказки за лицемерието се отнасят и за вас.
196
13
 
17
 
! Отговори
бала долари преди 10 години
България над всичко,хлапаци прости,всичко останало налива масло в евромасонската *** ***,която иска да ни заличи като българи!