ГЕРБ разкри скандални назначения в природни паркове

В "Българка" и в "Национален Балкан" новите шефове били от ДПС
5 фев 2014 17:04,
14
ГЕРБ разкри скандални назначения в природни паркове
Снимка: Impact Press Group

За скандални назначения в природните паркове алармираха от ГЕРБ. Томислав Дончев се спря на назначението на Али Алиев в природен парк "Българка".

"Днес трябва да обърнем внимание върху няколко нови случая, които да бъдат разгледани не от гледна точка кой на каква служба е назначен, а кой и какви интереси се крият за това", заяви той.

По думите на Дончев природният парк е с професионално ръководство, което досега не е било променяно по политически признак, докато настоящият Алиев бил един от лидерите на ДПС в град Севлиево.

Според него е интересно, че той е бил служител на държавното горско в Севлиево, но е бил изгонен. Алиев имал и собствена фирма, а и не е прекратил участието си в нея. Предметът й на дейност бил дърводобив.

"Доколко законно е назначението и той не попада ли конфликт на интереси?", попита Дончев.

От опозицията се спряха и на смяната на директора на природен парк "Национален Балкан", пак с лидер на движението на ДПС, но този път в Габрово.

"Какво се готви на територията на Централна Стара планина?", попитаха от ГЕРБ.

Депутатката Ивелина Василева припомни, че природен парк "Българка" изпълнява три проекта по ОП "Околна среда", а "Национален балкан" изпълнява два проекта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
Четин Казак който лобира за тези *** севлиевски Хайдуци е виновен .....както е виновен за другото назначение в Централен Балкан-протежето му христо Башев.......той няма диплома за да заеме тази длъжност въобще пълна бъркотия в Габровско ......Защо медиите мълчат за Башев..
6
8
 
2
 
! Отговори
1 преди 10 години
този Томислав дончев с добре оформената глава,какво иска ,да назначат хора от герб ли.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато не изсекат горите, не отровят водите и земите, не унищожат населението с ГМО и други вредни съставки в храните, няма да спрат. Национални предатели! И няма кой да ги накаже!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
марийке, не е природен парк " национален балкан", а е национален парк "централен балкан"!
3
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
До Владимир:Жал ми е за дядо ти, че на по предното поколени ценностите са били читави. За съжаление няма никакво значение кой ще е на власт в България.Нещата ще продължат точно както са. Проблема на българите е това че се оставят да ги тъпчат. Даже повечето плюят тези които се опитват да дават отпор. Прогнила е самата душевност на българина, и за съжаление няма изгледи да се оправи. На човек е останало само да си избере агитка и да крещи по противниковата за да се почувства значим - тъжно.
2
0
 
12
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
в Габровоския район се сече гора в неусвест !! толкова дървета са се изсекли тази година колкото не са се секли с години в този регион! Моя дядо живее на Ябълка който е от Габрово знае каде е това ...тои за малко да се разплаче като ми разказваше за какво сеч иде реч! Нещо ужасно е ...ходих с колата до там за да видя с очите си цели парчета от горите вече ги няма ...работи се само нощем и се сече в огромни размери !! това трябва да престане , комунистите трябва да изчезнат от този свят!!!!
1
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защото при ГЕРБ пък нямаше нито едно, ама нито едно скандално назначение. Жалки циркаджии.