Местан скочи на Борисов: Ще се срещнем в съда!

Лидерът на ДПС бесен, че го винят в задкулисие със службите
Обновена: 5 фев 2014 14:51 | 5 фев 2014 10:03,
176
Местан скочи на Борисов: Ще се срещнем в съда!
Лютви Местан. Снимка: архив, Булфото

Със скандал започна днешното заседание на парламента. Лидерът на ДПС Лютви Местан се закани, че ще съди лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Причината – изказванията на Борисов, че службите донасят данни на председателя на Движението.

Още по темата
В края на миналата седмица лидерът на ГЕРБ се зачуди откъде Местан и въобще управляващите знаят неща, които той говорил само с Цветан Цветанов.

Борисов каза тогава, че преди дни сериозно се "накарал" на заместника си, а на другия ден Лютви Местан предположил, че лидерът на ГЕРБ пуска Цветанов по "бобслея".

"Ето затова нещо вече ще се срещнем в съда", заяви днес Местан.

Скандалът всъщност започна съвсем невинно – зам.-председателят на най-голямата опозиционна партия Красимир Велчев за пореден път се ядоса, че в пленарната зала няма достатъчно монитори, на които да се виждат гласуванията. Той се възмути, че има само един монитор, който седи точно пред Местан.

"Аз знам, че господин Местан ръководи парламента, но все пак", иронично каза той, но лидерът на ДПС не откри иронията и веднага взе думата за лично обяснение.

"Аз съм достатъчно скромен човек и затова ме ласкае онази огромна сила и власт, с която преднамерено хора от ГЕРБ ме натоварват. Имайте мяра и в тези обвинения, защото в случаите когато приказките ви засягат, не мен - персоната, а институциите в България, тогава аз съм длъжен да реагирам заради тези институции", настоя Местан.

Той обясни, че изказването на Велчев е груба, дебелашка шега, но изказванията на Бойко Борисов си заслужават съд.

В началото на пленарния ден парламентът се сдоби с нов депутат. Близо десет месеца след старта на 42-то Народно събрание, клетва положи Илиян Тимчев от "Коалиция за България".

Той е избран от 12 МИР Монтана и влиза на мястото на Младен Червеняков, който пък отива посланик в Черна гора и в петък депутатите прекратиха пълномощията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
4
 
! Отговори
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ преди 10 години
До М, да ..."ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ"! ЛЕЛЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ ДА ВЯРВАТ НА МЕСТАН И ДОГАН? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
132
1
 
7
 
! Отговори
Конструкт Местанов преди 10 години
Агент Павел иска да си върне малко от парите с които плаща на Сидероглу за подкрепата на правителството и ще се възползва от всяка възможност, която му се удаде за да откачи някой лев!
131
0
 
7
 
! Отговори
lsl преди 10 години
И Бостан ли ще го съдят
130
6
 
13
 
! Отговори
един преди 10 години
Голяма грешка Бойко направи че не ги натика по затворите.Сега щеше да е много поо различно от това коетоо е.Тия мекерета не се спряха ,а техния бисеров го покриха заметоха следите и сега дса света вода ненапита.Пълно безумие е тая държава/политиците ни/
129
0
 
2
 
! Отговори
Мистър Z преди 10 години
*** тез дупетати станали спортисти. Днес цял ден скачат. Боруисов скочи, Местаноид скочи. Не стана ясно само на троен скок ли, на висок ли или овчарската.
128
3
 
10
 
! Отговори
Кр.Кръстев преди 10 години
Местан отново се е запенил и то яко?! Що тъй,бре.чоджум?! Пази си силите за "народната лю - бов" !Човек не може да си каже вече мнението у нас - така ли ще я караме ?! Че много се докачаш на институции,бе?! А това,че ти където седнеш и станеш говориш предимно на турс ки не е ли за съд?! В БЪлгария ЕДИН Е ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК - БЪЛГАРСКИ!Турски говорят в съседна Турция-влакове за там,автобуси и самолети -бол !Прав ти път -няма да съжаляваме за теб! ОСТАВКА !ОСТАВКА! ОСТАВКА!
127
3
 
16
 
! Отговори
Питане преди 10 години
Много фенове на Местан в този форум?Ама вие сериозно ли подкрепяте ДПС и Местан или ви плащат?
126
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Allah e velik kazaha ot Pozitano
125
8
 
6
 
! Отговори
НЕ СЕ НЕРВИ 143... преди 10 години
...ВЗЕМИ СЕ САМОЗАПАЛИ ИЛИ СЕ САМОУБИЙ.....САМО ТАКА ЩЕ ВЛЕЗЕШ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!ХАЙДЕ СТАНИ ГЕРОЙ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААА
124
4
 
13
 
! Отговори
хас ям преди 10 години
До 137!!!!!Сигурно ти не си учил/учила ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ,а извличаш данни от WIKIPEDIA ,защото си ***/ка и набързо си принуден/а да прочетеш набързо и да ме обиждаш. В нашата библия пише "Обичай ближния си"а във вашия коран сигурно пише "Съди,унижавай,убивай българската ***".Ако си толкова вещ/а сигурно ти е известна българската поговорка"Който гроб копае другиму сам пада в него".Забрави за историята и не забравяй,че живеем в 21 век.Може би ще разбереш смисъла на думите ми. Приятен ден!!
123
3
 
20
 
! Отговори
Е, КАК БЕ...ХА,ХААА преди 10 години
...ИСТИНАТА БОЛИ ОТ ДУМИТЕ НА БОКО...!!!ЩЕ ВИЯТ *** .....ЩЕ ВИЯТ ПАК , КАТО ПОЧНАТ ОТ ДПС , ДОГАН И МЕСТАН ДА ГИ ОБРЯЗВАТ...ХА,ХА,ХААААААААА...АМА ОТ КЕФ, ЧЕ ОТНОВО СА НА ВЛАСТ!ПУСТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕРАЦИ...ХА,ХА,ХАААААА...
122
4
 
24
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Ще се срещнете в съда Местане и ще загубиш ! :) Вие сте виновни за всичко лошо което се е случило в БГ в последните 25 години ***! махайте се от България чужденици , пявици проклети !!! България в момента се ръководи от Украинец и Турчин!!! ЕВАЛА!! ще ви избесим и изколим като пилци !!
121
3
 
21
 
! Отговори
TankoBG_ преди 10 години
Червените чугунчета вият в тон с началника си Местан. Та чак на фалцет го докарват.Споко бе! Пазете си воят за след изборите. Ще ви трябва.
120
22
 
11
 
! Отговори
Д-р Лектър преди 10 години
Борисов е гладен за власт и много комплексиран за това че се изтърси така здраво,и сега в главата му денононщтно е една мисъл която не му дава мира да спи а тя е"Ще им покажа аз на всички останали че ще ги бия пак на изборите въпреки всичко"!От тук тръгват всичките приказки на тъпия пожарникар,който се опитва да внуши на населението че ДПС е водещият фактор в страната,а той и никой друг е компетентния да я спре!Човека на САЩ в България се изчерпа с измамите и вече е празен и безпомощен.
119
7
 
29
 
! Отговори
Хуйсаняж Главатоглу преди 10 години
Господин Местан, Моля спрете да правите скандали и впрегнете всички сили за да оправите държавата ако ли не тя ще ви оправи много скоро вземете си девичски *** болезнено ще да е. В БСП някои стари най накрая проумяха че балона на деструктивната политика се спукал, усещайки, че потози начин си режат клона на който седят. А аз знам че вас това не ви интересува вие сте на власт за да унищожите тази страна и да спомогнете разделянето натериотрията между Турция и Русия. Правда ще има въпрос на време
118
0
 
6
 
! Отговори
дo: хас ям преди 10 години
да беше чел малко История на България , можеш да пишеш тука значе можеш да погледнеш , какво пише в Уикипедия
117
3
 
12
 
! Отговори
Rei преди 10 години
Vnimanie ...... darjavata ni se poturchva otnovo , a komunistite ne vijdat tova .
116
5
 
34
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Ага.Я първо кажи за Пеевски и Бисеров па после се оправяйс Борисов.Трябва да има някакъв ред.
115
2
 
9
 
! Отговори
дo: 133 преди 10 години
За тези *** ли става въпрос : Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
114
7
 
17
 
! Отговори
хас ям преди 10 години
А..бе откога тия *** започнаха да съдят българи? Нямат търпение да ги довършат ли? Гнусен изверг.