"Атака" няма да подкрепи вота на недоверие на ГЕРБ

Националистите обаче настояват за оставката на Йовчев заради бежанците
6 фев 2014 14:24,
103
"Атака" няма да подкрепи вота на недоверие на ГЕРБ
Меглена Ташева. Снимка: Булфото

"Атака" няма да подкрепи вота на недоверие, внесен от ГЕРБ за провал на правителство в сектор "Сигурност". Това стана ясно от думите на депутата от "Атака" Меглена Ташева.

Тя обаче уточни, че партията все още няма официална позиция, защото не се е запознала с мотивите. По думите на Ташева националистите не харесват политиката на вътрешния министър Цветлин Йовчев в областта на бежанците, но мотивите на ГЕРБ за вот са много различни.

“Защото те разглеждат въпроса с бежанците с обратен знак. Те недоволстват, че това правителство не им е предоставило достатъчно комфорт”, заяви Ташева и продължи:

“Естествено, че няма да подкрепим вота на недоверие. Официално у нас бежанците са към 12-13 хиляди, неофициално казват, че са 20 хиляди. Кой плаща тока, водата, храната, поддръжката на 12 000 души”, ядоса се депутката, която стана известна точно с острата си позиция спрямо бежанците.

Още по темата
От "Атака" обаче продължават да искат оставката на Йовчев. “Настояваме за оставката на Цветлин Йовчев, който не се справи с потока на ислямските пришълци. Информацията от вчера или онзи ден е, че българската армия, горката, е била заставена да им готви манджа, да им разсипва с черпаците. Ето дотам унижиха българската армия. Очевидно тя за друго вече не става”, завърши Ташева.

Както Dnes.bg съобщи, ГЕРБ внесе вот на недоверие срещу правителството заради сектор "Сигурност". Конкретната тема е провалът на правителството в сферата на вътрешната сигурност и обществения ред, обясни депутатът Веселин Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 29 деформаторБаклавата и шербета бяха за един преди 2-3 месеца,но БЕЗ ЖУРНАЛИСТИ!!
29
9
 
25
 
! Отговори
деформатор преди 10 години
Хак от Атака се продадоха ча една *** с пари, чиния баклава и кана с шербет.
28
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как гласува ГЕРБ предложението на АТАКА за затваряне на българските граници??Че имате и наглостта и безочието да ревете защо АТАКА нямала да подкрепи *** вот сега!!Ами с отхвърлянето на това предложение,точно вие сте ЗА в България тези "бежанци" да се увеличават!!А сега и вот на недоверие искате за несправяне с проблема бежанци!!Погледнете се само колко сте жалки!!!
27
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Константин БлизнаковТова е като известната "попска" максима - Не ме гледай какво правя,а слушай какво ти говоря.Вашето е същото.Най-слугински обслужвате ДПС но на думи по-големи патриоти от вас няма.Жалки лакейчета.Кажете нещо за имената на всички областни управители.Мълчите.Кажете нещо за снимката на пигмея с един от най-издирваните ислямски терористи.Мълчите.Нещастници
26
8
 
11
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
Ние това го знаем и без да го казвате! Как ще си отрежете клона! С толкова зор се докопахте до кокала, че сега да го пуснете, жалки ***! Бегайте да се цункате с Местан!
25
15
 
10
 
! Отговори
Чудно ми е преди 10 години
От доста време чета коментарите за Атака и не мога да установя смислен довод защо има толкова много коментари които твърдят че е с ДПС? Не мога и не мога! Само знам че Сидеров направил всичко за да не се върне Герб повече на власт и затови си мислят разни че е на страната на ДПС! Или има и още нещо? Какво ви кара да мислите така?
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено. Против агент Сава - Създадетелят как да гласуват.
23
4
 
5
 
! Отговори
Константин Близнаков преди 10 години
В свободна България сме, няма ги тези гласуваш за Волен, получаваш ..... Волен си е Волен...ей. Под нивото ми е изобщо да ви цитирам, вас неграмотните р...яци! Ставаше въпрос, тук в тази статия, че АТАКА няма да подкрепи вота на недоверие....а не вашите *** и безсмислени коментари да четем!!! Цял живот ще ви учим Вас на възпитание.
22
5
 
18
 
! Отговори
Великолепния век преди 10 години
Това на снимката Хюрем Султан и Рюстем Паша ли са?
21
19
 
9
 
! Отговори
капо преди 10 години
Герберастите беснеят...браво на Атака!
20
12
 
8
 
! Отговори
Константин Близнаков преди 10 години
Планът го имаме- само трябва хората да не се влияят от долупосочените мнения на мръсните, д....ите фесове. А да следват Атака и да се вслушват в това, което искаме ние да направим за един по- добър живот тук!!!! Да опазим България!!!
19
10
 
10
 
! Отговори
доган-бей преди 10 години
Само ДПС. *** Българи сте вие се карате ние печелим. Ще управляваме неразбрахте ли . Марш към Терминал 2!!
18
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЛАСУВАШ ЗА ВОЛЕН - ПОЛУЧАВАШ ДОГАН !!!
17
4
 
12
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Оставка,заради ислямските пришълци,но няма да подкрепим вота ,защото електората/малцинствата/е в основата на престъпленията и застрашената вътрешна сигурност!Ташева,нали сте националисти,нали ви е мила родината,нали правителството не го подкрепяте вие,нали искате оставката на министъра,ама не съвсем, нали ревете за ромските набези и телевизията ви постоянно бълва злъч на тази тема?Едно говорите,друго вършите.Подкрепяйте идеите,които са добри за държавата ни,иначе си подавайте оставката!
16
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По добре Сидер Ага отколкото българоубийците на прехода!!!
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕСТЕСТВЕНО , НАЛИ ЩЕ ИДЕТЕ В НЕБИТИЕТО ...
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Остана и Сидероф ефенди да подкрепи нещу срещу БКП/ДПС
13
7
 
17
 
! Отговори
Процедурно питане преди 10 години
Волене, дай по темата - според плана Сидеров, мин. заплата трябва да е 1000 лв., а мин. пенсия 500. Какво става ?!?
12
7
 
20
 
! Отговори
Попчето преди 10 години
Има си хас родоотстъпника Сидер-оглу да гласува против своите *** и срещу ... себе си!Долна ***!ОСТАВКА! Вън от парламента!
11
5
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
До АнтоанТонка батка! много си объркан братовчеде лари ! Ако подкрепяш АТАКА подкрепяш ДПС !! :) *** колко заблудени хора има на тоя свят брат! не е истина!