"Атака" няма да подкрепи вота на недоверие на ГЕРБ

Националистите обаче настояват за оставката на Йовчев заради бежанците
6 фев 2014 14:24,
103
"Атака" няма да подкрепи вота на недоверие на ГЕРБ
Меглена Ташева. Снимка: Булфото

"Атака" няма да подкрепи вота на недоверие, внесен от ГЕРБ за провал на правителство в сектор "Сигурност". Това стана ясно от думите на депутата от "Атака" Меглена Ташева.

Тя обаче уточни, че партията все още няма официална позиция, защото не се е запознала с мотивите. По думите на Ташева националистите не харесват политиката на вътрешния министър Цветлин Йовчев в областта на бежанците, но мотивите на ГЕРБ за вот са много различни.

“Защото те разглеждат въпроса с бежанците с обратен знак. Те недоволстват, че това правителство не им е предоставило достатъчно комфорт”, заяви Ташева и продължи:

“Естествено, че няма да подкрепим вота на недоверие. Официално у нас бежанците са към 12-13 хиляди, неофициално казват, че са 20 хиляди. Кой плаща тока, водата, храната, поддръжката на 12 000 души”, ядоса се депутката, която стана известна точно с острата си позиция спрямо бежанците.

Още по темата
От "Атака" обаче продължават да искат оставката на Йовчев. “Настояваме за оставката на Цветлин Йовчев, който не се справи с потока на ислямските пришълци. Информацията от вчера или онзи ден е, че българската армия, горката, е била заставена да им готви манджа, да им разсипва с черпаците. Ето дотам унижиха българската армия. Очевидно тя за друго вече не става”, завърши Ташева.

Както Dnes.bg съобщи, ГЕРБ внесе вот на недоверие срещу правителството заради сектор "Сигурност". Конкретната тема е провалът на правителството в сферата на вътрешната сигурност и обществения ред, обясни депутатът Веселин Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Информацията от вчера или онзи ден е, че българската армия, горката, е била заставена да им готви манджа, да им разсипва с черпаците. Ето дотам унижиха българската армия. Очевидно тя за друго вече не става, завърши Ташева."Българската армия с това както сте го нарекла "готвене на манджа" и "разсипване с черпаците" спасява човешки живот. Пак ли ще питате "Дотам ли е унижена българската армия ?", г-жа Ташева ? Или за вас депутатската ви заплата и изхвърлянията ви по медиите са по-достойни ?
9
5
 
6
 
! Отговори
Фен на Атака преди 10 години
Формулата за светлото бъдеще на България е плана Сидеров упражняван чред диктатура, а диктатурата извършвана с протекцията на Русия за да не скочи всичката европейска и трансатлантическа еврейска и англосаксонска *** да се меси във вътрешните работи на малка България! Трудно е но не е невъзможно. Трябва само добър план за всичко, точните хора и воля!
8
8
 
10
 
! Отговори
Антоан преди 10 години
ДПС вън оттук!Само атака
7
6
 
10
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Е това изказване беше напълно безмислено ..ние това си го знаем ! Атака никога не би подкрепила ГЕРБ нали БКП и псевдо турците плащат на Сидер АГА ...как ще подкрепи ...Атака би подкрепила неща като Турция да превземе полвин България , Русия да избива невинни Българи ...такива неща с удоволствие сидер АГА би подкрепил нали за това му се плаща от неговите господари от Турция и Русия !! :) нали ве предател долен?!
6
3
 
11
 
! Отговори
алилиии преди 10 години
кво стана с долен сиктероф, нали вече нема имунитет па нищо ни са пише ни са говори, щеа да го съдат ... помлеа работата и след 2 седмици, па наноо "ескадроните летат"... еее ноо гнусна ***, съде фесове, съде куманисти!!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е да ама няма да сме депутатини повече в тоя живот и за това няма да подкрепим вота....
4
5
 
20
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Защо да не го подкрепи? Каква по-добра възможност за сваляне на Йовчев от това?!
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майка Турция каквото каже, ние ха-такистите това правим.Да живее ***!!!Болен президент!!!
2
9
 
17
 
! Отговори
луд атакист преди 10 години
Ние от Атака подкрепяме ДПС! Искаме всички българи да са роби още 500 години, а ние от ДСП и Атака да ги мачкаме!
1
2
 
15
 
! Отговори
radostina.koleva.35 преди 10 години
много ясно!