ДРОМ Vs "Атака" за детските само на пълнолетни майки

Предложението дискриминира, твърдят от ромската формация
6 фев 2014 14:19,
214
ДРОМ Vs "Атака" за детските само на пълнолетни майки
Снимка: архив, Булфото

Партия "ДРОМ" излезе с декларация, с която се обяви против предложението на "Атака" - детските надбавки да бъдат отпускани само за пълнолетни родители.

"Ние считаме това предложение за противоконституционно, нарушава правата на голяма част от гражданите и дискриминира определена част от обществото", твърдят от ромската формация с лидер Илия Илиев.

Още по темата
"Ние от "ДРОМ" силно се надяваме, че разумът ще надделее в сегашния състав на Народното събрание и това предложение няма да бъде прието. В противен случай, ако тези промени станат факт, "ДРОМ" ще защитава правата на засегнатите майки от промените в Закона за семейните помощи и ще организира протест в тяхна защита", твърдят от партията.

Само преди ден националистите от "Атака" обявиха, че в сегашния си вид законът създава предпоставки за злоупотреба със средствата от републиканския бюджет, защото се дава възможност на малолетни и недееспособни български гражданки да раждат деца, които впоследствие също да се възползват от предвидените в закона социални плащания.

"Всъщност българските граждани се сблъскват с абсурда да бъдат наблюдатели на раждането на деца от деца. Този порочен процес поставя цялото българско общество, трудещите се българи и българската икономика пред неправдата да отглеждат чрез данъците си група от индивиди, за които раждането се е превърнало в бизнес и средство за оцеляване, без да се полага труд", мотивираха се вносителите от "Атака".

Според тях записването на възрастов праг от 18 години за получаването на помощи при бременност и за отглеждане на деца ще елиминира или драстично ще намали детската раждаемост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
12
 
4
 
! Отговори
алилиии преди 10 години
кво стана с долен сиктероф, нали вече нема имунитет па нищо ни са пише ни са говори, щеа да го съдат ... помлеа работата и след 2 седмици, па наноо "ескадроните летат"... еее ноо гнусна ***, съде фесове, съде куманисти
121
2
 
32
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Не само детските, а и майчинството трябва да бъде спряно! И нека само майки със средно образование да се възползват, няма да храним ромските ***! Едно хубаво предложение да дадат Атака! А и като са тръгнали с промените, нека само и граждани с минимум средно образование да гласуват! това ще реши злоупотребата по време на избори!
120
3
 
6
 
! Отговори
Бат'Сали преди 10 години
DROM? тия са некфи минтета ба брат!ния *** наштъ партия CDROM не ги призоваваме тия пу никъф начин, разбийш ли. тия са митили. къв ти DROM, бе *** такива. няма DROM, има CDROM и DVDROM. и БСП-то и ДПС-то. останалити са ни роби.
119
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДРОМ Vs "Атака" за детските само на пълнолетни майкиПредложението дискриминира, твърдят от ромската формация---------------------------------------------------------------Защо да дискриминира? Закона се отнася за всички български майки не само за ***. Не виждам никаква дискриминация ако един закон е валиден за всички.Има и по-лесно, който наруши този закон неможе да притежава правата на български гражданин ! Никаде не дават права без задължения!!
118
17
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Белокосото психо винаги ми е харесвало какво говори, но вече на всеки трябва да е ясно, че по-голям популист от него няма.Той само говори и нищо не прави.Бъхте *** и турците и ги озлобява, а реални промени и реформи никога не сме видели от атака.Иначе за тъпите маймуни дето се кефите на тая л***йняна до ушите партия, много добре звучат такива думи. И аз искам тия на снимката да не крадат, да работят, да не са такъв тумор за България, ама последните, които ще помогнат да ги изринем, са атака.
117
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Байко, не са само детските!Нарочно не сключват брак за да ги водят самотни майки, при 5 деца сумата е около 700 лв на месец, ха сега си мерни кръвното!)ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ЕВРЕИ И ТУРЦИ!
116
2
 
16
 
! Отговори
!!! преди 10 години
*** *** !!! Аз *** не храня. Измитам ги, бия ги !!! Ще дойде време да ги убиваме наред !!!
115
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никакви детски за родилки надо 18 години !Какво е това дете на 12 години да ражда ?Какво е това дете на 15 години да ражда за втори път ?Това са ***, които карат децата си да раждат, за да им получават детските.Тия са на нивото на дивите *** .
114
25
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Всички сте ***! В чужбина сме 3 000 000 българи.Изкарваме истински пари,работим истински и раждаме там децата си! А вас ви мързи дори да емигрирате. Живейте си с долу посочените 6 000 000 Циганопенсионери. Който емигрира,продължава българския род и то на едно по хубаво място.Джон Атанасов и Дилма Русев що са се изнесли? Всички емигранти живеем добре на запад и Ви се подиграваме Пенсионерско,***,мазохистична *** таква.Вие сте умрял труп.Освен да Ви крадат и е*** политиците се подиграват
113
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво пак плюете бе злобари, пак ли с нашата злоба и завист.Те за това заложиха на тези похвати кукловодите, зашото знаят, че покълне...От вашата сляпа Сидерфобия сега стигате до там сте едни на страната на ***.Много добре го омаскариха тоя Сидероя, ама като се замисли човечк все градивни неща предлага, а вие ги наричате ПОПУЛИСТКИ защото ГЕРБ БСП и ДПС ги отхвърлят!!!Няма такъв майтап, това е някакъв брутален експиримент с хора...
112
3
 
22
 
! Отговори
давай Волка преди 10 години
Ако това мине, аз ще простя на Волен всичките му прегрешения, ако ще Деница и на Луната да я заведе на екскурзия...Давай Волка, ние ЕТНИЧЕСКИТЕ българи те подкрепяме на 1000000000000000000%...!!!
111
2
 
17
 
! Отговори
se 1 преди 10 години
Стига толерантност! Дискриминирани били? Ние не сме ли дискриминирани, че трябва с нашия труд да ги отглеждаме."Според тях записването на възрастов праг от 18 години за получаването на помощи при бременност и за отглеждане на деца ще елиминира или драстично ще намали детската раждаемост."сеБай *** точно това е целта.Дискриминирани ще бъдете когато работещите в България застанат рамо до рамо и кажат "СТИГА".
110
2
 
22
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Какво са детските?Социална помощ - ок..Какво е то социална помощ - това е узаконен грабеж под булото на уж на солидарността. Ок - това е така, когато получателя наистина има нужда от нея, а да си на 15г. и да получаваш детски е грабеж от работещите, от активните хора. Това е злоупотреба, като такава тя трабвя да бъде НЕЗАБАВНО премахната...!
109
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом ДРОМ са срещу АТАКА, смятай....Сега *** партии ГЕРБ и БСП ще гласуват против, като ДРОМ...Имам чувството, че Българинът е най-слабоумното същество на земята, мазхостично и просто
108
2
 
28
 
! Отговори
и все пак преди 10 години
ако сидеров прокара този закон,ще направи едно голямо дело за България.и на мен ми падна много в очите с подкрепата за станишеф и доган,но тази идея е голям плюс за държавата.деца раждат деца,размножават се ,като *** и вземат сума ти пари по 100 социални програми.еми няма такава страна из белия свят.дано да стане.
107
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров пак е прав! Ако не се спре с това безумие, ромките ще бъдат онождани още от 12 годишни за да заапат като самотни майки социалната система и да си пеят! Защо Герб не подкрепи това предложение? За червейте и резаняците е ясно защо, те са за унищожаването на България и българите, за справка решенията на Коминтерна и изказванията на Ердоган.
106
4
 
8
 
! Отговори
Пенсионерите! преди 10 години
СССР ни даваше безплатно пари,газ,нефт,оръжия,построи ни училища и заводи.А ние си крадяхме нафтичка,апартаментчета,вилички и експлатирахме глупаците,които умираха в заводите без да получат пенсия.Всички ние се пенсионирахме ,щото не работихме.Щото парното беше 8 ст. и го пускам 24 часа по 365 дена в годината.Щото ядяхме като *** и не знаехме стойността на истинския живот.Щото ни хранеше СССР и глупаците,които работеха в заводите,които умряха и си оставиха парите на нас да ги харчим!
105
4
 
13
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Аз съм БЪЛГАРСКИ националист и искам БЪЛГАРИЯ да е ДЪРЖАВА , с която хората да се гордеят !!! ибриков и всички сребролюбци, които използват простотията и безпомощността за ЛИЧНА полза , са ми ОТВРАТИТЕЛНИ !!! комунистите са ФИРМА, която използва простотията , зависимостта и нещастието на хората и са ми ОТВРАТИТЕЛНИ !!! Това правителство се крепи на зависимостта и нещастието!!! Тази власт ще направи всичко възможно зависимостта и нещастието да им осигурят дъъълго "решаване на проблемите" !!!!
104
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Девиза на ***- който не краде няма да яде!
103
3
 
28
 
! Отговори
Стига расизъм!!! преди 10 години
Ние *** не сме расисти! Нямаме нищо против българите,които ни плащат тока,водата,данъците,помощите,детските,дават кебапи,вадат ни безплатни лични карти по време на избори,изобщо гледат ни добре! 3 000 000 *** казваме не на расизма! Подкрепят ни и 3 000 000 пенсионери,които нямат нищо против младите да им плащат пенсииите,здравните и да им плащат наеми. 6 000 000 сме общо-нормални същества. И 1 000 000 расисти дето ни хранят и ни мразят! Ние *** и пенсионерите сме Вашите деца!