Мотивите на ГЕРБ за вота са самокритика, няма да успее!

Вътрешната сигурност не е силна за тях тема, рече Орешарски
Обновена: 6 фев 2014 10:48 | 6 фев 2014 10:46,
84
Мотивите на ГЕРБ за вота са самокритика, няма да успее!
Пламен Орешарски. Снимка: архив, БТА

Премиерът Пламен Орешарски не очаква третият вот на недоверие, внесен от ГЕРБ, да успее.

"Това не е силна за тях тема. На пръв прочит аргументите ми звучат като самокритика", заяви Пламен Орешарски.

Както Dnes.bg писа, по-рано днес ГЕРБ внесоха трети вот на недоверие за провала във вътрешната сигурност и обществения ред.

Битовата престъпност и контрабандата, които бяха посочени като мотиви за вота, според Орешарски са се очертали като тенденция през предишните години.

Още по темата

"Може би, виждайки какво са направили, сега се забавляват", заяви Орешарски.

Той не очаква вотът да успее, но не знае кой как ще гласува.

"Очаквам да има дебат. Убеден съм, че ГЕРБ не могат да спечелят тази тема", заяви той. По негови думи решението за това кой как ще гласува, си е решение на парламента.

"Опозицията критикува сегашното правителство за това, че се опитва да овладее нелегалната имиграция. Сами можете да си направите изводите за мотивите на опозицията. Ние ще продължим да охраняваме държавната граница от нелегалната имиграция, не от бежанците", заяви той.

Премиерът обясни, че ще води дебата и ще обори опозицията с факти. Тук виждам много хипотези, но фактите не ги потвърждават, каза той относно мотивите за вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: ГЕРБПламен Орешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
16
 
! Отговори
ГАТАНКА преди 10 години
Как Орешарски ще разбере ако е оглушал?Много лесно - ако не чува викове "ОСТАВКА"! :)
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Namalil sa psihotropite na shiptarskia badem i zapocna da razpuska ezik
5
20
 
5
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
Герберите намерили за какво да искат вот на недоверие.Нали те докараха службите до това положение.да бъдат подслушвани всички и да ги е страх от Цецо с 6-те!Ще претърпят пълееен провал.Аз ще гласувам за АТАКА,за мен това е българската партия.Затова всички платени медиии иплазмодии я плюят.Много ги е страх от АТАКА и Волен!!!
4
6
 
18
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
Тоя много взе да се изказва бе!? Местан и Станишев много свобода са му дали? Явно им е спечелил доверието вече! Как няма, той по-голям демагог от тях се оказа! УУУ! ОСТАВКА!!!
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вътрешната сигурност на парламента е подсигурена от стотиците полицаи, които работят безумни часове заради ужаса на палячовците вътре от нападение.
2
5
 
21
 
! Отговори
социолог преди 10 години
Опорните точки са в действие:- Ще се справим с битовата престъпност в края на 2014 г.- 2015 г.-Ще повишим минималната заплата 2016-2017 г.Ще повишим мин. пенсия и заплата един друг пътТака от година на година и мандата ще свърши с обещания за светло бъдеще. Кой ще го чака и докога не знам. Хайде и пак да гласувате за БСП-ДПС-Атака-ДС.
1
7
 
24
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Много ясно, то за всичко е виновна ГЕРБерската партия. БСП и ДПС са невинни дори Пеевски е предложен от Борисов, по поръчение на Петното. Айде моля. *** вънкааааааа