Машината за опорни точки на БСП скърца, отчитат от ГЕРБ

Няма престъпления с Авиоотряда, спрете спекулациите, зове партията
Обновена: 7 фев 2014 14:05 | 7 фев 2014 10:32,
68
Машината за опорни точки на БСП скърца, отчитат от ГЕРБ
Димитър Главчев Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ обвиниха съпругата на Сергей Станишев – Моника, за излизащите „интерпретации“ на доклада на Сметната палата за Авиотряд 28.

Както Dnes.bg писа, Палатата обяви, че по времето на правителството на Бойко Борисов стана ясно, че е имало полети без заявки и т.нар. търговски полети, които са незаконни.

Последните дни сме свидетели как машината, създаваща опорни точки, започва да скърца, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев. Според него веднага след като наяве е излязло, че Йосифова връща европари, като „контратака“ била предприета инсинуация по повод доклада на Сметната палата.

Още по темата
Няма престъпление. Крайно време е да се спре с всички спекулации, заяви бившият министър на транспорта, сега депутат от ГЕРБ, Ивайло Московски. Той призна, че има какво да се оправя в нормативните уредби на Авиоотряда. Московси обясни, че т.нар. търговски полети има от 2001 година, откакто съществува правителственият Авииотряд в този вид.

Главчев беше категоричен, че този доклад изобщо няма да бъде изпращан на прокуратурата и посъветва Станишева да си опресни „опорните точки“.

Докладът опровергава лъжата, че липсват списъци на пътници. Има пълни списъци на всички пътуващи, заяви Менда Стоянова.

По време на работата на временната анкетна комисия за разследване на полетите на властта не бяха открити списъци на пътниците, което породи доста спекулации.

Владислав Горанов пък заяви, че по време на управлението на ГЕРБ е бил въведен нов регламент, според който заявителят на полетите е заплащал за тях.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Ненадеен шамар Станишев получи от дъщерята на Жан-Мари льо Пен, която в ТВ предаване влезе в остър спор с френския министър на икономиката Московиси. Той обвини председателката на Националния фронт, че саботира ЕС посредством крайнодесните формации в Европа. Тя му отвърна, че ПЕС, където членува партията на Московиси, се председателства от човек, управляващ заедно с крайната националистическа партия в България. Пометете пред собствената си врата и отново ще говорим, отсече г-жа льо Пен.
62
0
 
5
 
! Отговори
гешев преди 10 години
Машината за опорни точки на БСП скърца, трябва вазелин!
61
2
 
1
 
! Отговори
boko преди 10 години
Милите те, не били крали, видиш ли. Използвахте държавата и я катастрофирахте, това направихте. За народа дори не ви пукаше и продължава да е така.
60
2
 
3
 
! Отговори
batko преди 10 години
Скърца само и единствено машината на Боко! Герб е пред разпадане и сега само се чудят, как да прехвърлят напрежението на друго място.
59
3
 
2
 
! Отговори
Неформална преди 10 години
От както Герб обясняват , че Моника пише опорни точки, затвърдиха мнението ми, че са безкрайно прости хора. И тези прости хора трябва да си платят за всяко действие срещу българския народ.
58
3
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Знаете ли с изчезналите милиарди по времето на ГЕРБ,по колко на всеки един българин са окраднати от това крадливо-уродливо ГЕРБ-движение? Вземете сметалата за да знаете,и как идеологиите родиха мутренски политически партии.А сега най-големият Страх им е да не би от ЕНП и ЕК да надушат що е туй "ГЕРБ".Знаят,знаят....затова сега напъват да мечтаят предсрочни ибори Герб-юнаците,ама няма да изпреварят събитията.
57
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Машината за опорни точки на БСП скърца, отчитат от ГЕРБна бойко му скърца главата
56
3
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ако сте забелязали,че с популизмите,Герб се ***,освен с доказаното си Рзбойничество, и сега все повече залагат на оригиналните тъпотии,клишета и просташкия хумор за правене на политиканство.
55
2
 
5
 
! Отговори
тиквеник преди 10 години
Намерил кои да го каже - един *** ***.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днешните управляващи задминаха Гьобелс, ДС, КГБ,ЩАЗИ и т.н.
53
12
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Бойко Борисов отново е сцената на политическия театър. Западащата ГЕРБ стана отново 1, след като Първанов събуди АБВ. Ако Първанов е сценаристът, горко на България! Защото той ще помага на Борисов да стане следващия президент, а той пък ще му бъде задължен до гроб. ГЕРБ, АБВ и Бареков са в негласна коалиция за поемане на властта. А Първанов ли? Той отдавна напира да стане министър-председател и не се е отказал от целта си. Бойко, ДПС и Бареков имат и финансов, и медиен ресурс, да му помогнат
52
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По формата на главите ще ги познаете !
51
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скърцане има, то е в главите "герберистки". Само интриги, скандали, лъжи, измами..., демагогия, популизъм и т.н. ПП "ГЕРБ" - никога повече във властта.
50
4
 
9
 
! Отговори
Грешка преди 10 години
Моника станишева не може да скърца понеже ползва любовниците на мъжа и, Йовчев толкова са го разбили в сараите че шанс за скърцане няма. Опорните точки не скърцат при толкова много лубрикати.
49
5
 
8
 
! Отговори
доволен преди 10 години
С тоя Чикатило на снимката шайката гербери силно и необратимо печелят симпатии.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пешко ама ти жена ли си бе бонбонче батко ще те схруска
47
7
 
9
 
! Отговори
ВИДНА ТИКВА преди 10 години
С ОСОБЕНА ФОРМА, ЗРЯЛА И ПРЕЗРЯЛА, ВЕЧЕ КУХА като всички ГЕРБЕРСКИ ТИКВИ беа семки
46
7
 
4
 
! Отговори
mitko преди 10 години
Как ще има нарушения по Сметната палата,след като и хора на СП начело с Валери шефа са се возили с самолетите и хеликопт.на Авиоотряда
45
13
 
10
 
! Отговори
Kit Chelin преди 10 години
Изоглавчев, защо не се скриете някъде с др. Борисов. Пълна изолация и игнориране на върхушката на Герб. Искате в държавата да има хаос, непрекъснато насъсквате хората един срещу друг и изкарвате бойни си групи. С пари всичко става. Др. Борисов непрекъснато обижда всички и само той прав. Има незаконни полета, но не били нарушения. Ми дайте всички българи да не спазваме законите щом не са нарушения и престъпления. Големи будали сме наистина, щом позволяваме да ни управляват такива ***.
44
4
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Малко антиопорни кутевски точки - "От началото на кризата до сега броят на фирмите в несъстоятелност нараства значително. През 2008 г. фалит са обявили близо 250 фирми, а през 2011 г. банкрутите вече са два пъти повече. Рекордните нива на предприемачите в затруднение обаче са регистрирани през миналата година - в несъстоятелност са обявени 820 фирми. 2014 г. също започва ударно - 69 фалита само до края на януари."