НС ще заседава извънредно по вота на недоверие

Депутатите ще работят в понеделник и вторник
7 фев 2014 09:38,
9
НС ще заседава извънредно по вота на недоверие
Снимка: архив, БулФото

В понеделник и вторник ще има извънредни заседания на парламента от 14 часа до 19 часа.

Още по темата
Предложението беше направено от Атанас Мерджанов от левицата. От ГЕРБ настояваха заседанията да бъдат от 09.00 часа. От опозицията се мотивираха с необходимостта от прозрачност.

В понеделник ще бъде обсъден вотът на недоверие, внесен вчера от ГЕРБ. Във вторник пък ще бъде гласуването.

Вотът на недоверие е за провал на правителството в областта на сигурността и вътрешния ред.

Най-вероятно и искането на опозицията е причината за извънредните заседания. През миналия пленарен сезон заради честите вотове на недоверие извънредни заседания имаше почти всяка седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Неформална преди 10 години
Тия прости хора от ГЕРБ всячески се опитват да отклоняват фокуса от важните въпроси. Вместо да се коментира изборния кодекс, ще има извънредни заседания за това, че Герб са докарали МВР и други структури до състояние на колапс.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
prostitutkata na dogan bolen siderov pak shte glasuva protiv bulgarite
7
0
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Западащата ГЕРБ стана отново 1, след като Първанов събуди АБВ. Ако Първанов е сценаристът, горко на България! Защото той ще помага на Борисов да стане следващия президент, а той пък ще му бъде задължен до гроб. ГЕРБ, АБВ и Бареков са в негласна коалиция за поемане на властта. А Първанов ли? Той отдавна напира да стане министър-председател и не се е отказал от целта си. Бойко, ДПС и Бареков имат и финансов, и медиен ресурс, да му помогнат за
6
0
 
1
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Аман от циркаджииските истории на Герб ,реален вот на недоверие няма ! Няма за какво да има ! Пореден опит на герберугите да попречат на работата на правителството! Докато за някои хора не е проблем да идват извънредно на работа , за други като Герб е огромна мъка като знаем колко са мързеливи и колко трудно идваха на работа ,без желание и с една проявена несериозност към работния процес ...
5
0
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Предателите и неистинните ***, които се обединиха в името на собственият си берекет, но неподозирайки, че матряла вече не е матрял: Георги Първанов, Бойко: Факт е, че ГЕРБ управлява по-добре от Тройната коалиция!?!? Дет се вика- фак ти! Фак вие и сие, като вас!!!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горките,ами те много ще се преуморят,бързо да си повишат заплатите,че то толкова много работа,а с тези ниски заплати не върви.
3
0
 
5
 
! Отговори
Бесен Българин преди 10 години
Леле мале........ ще "заседават"...... и то "ИЗВЪНРЕДНО"?!?! А недейте така де! Ще се преуморят много миличките ни депутатченцета! Ще им омалеят главичките и краченцата!...... Предлагам да им увеличим "нисичките заплатки" с по още хиляда лева отгоре , заради тези "извънредни заседания" , които ги преуморяват много! :) ;) :) Като плюс това да им намалим "високите ценички" на депутатските кюфтаци и кафенца у Парламента! Много им били високи ценичките.. НЕ можели да си позволят да хапнат ***!!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След близо 70-годишно грабителско управление червените боклу.и успяха да приключат с 1300-годишна държава! Видяхме каузата на Фамилията! Успяха! След 20 години няма да има българи в България!
1
0
 
12
 
! Отговори
макето преди 10 години
ега сите изпукате