Цветанов не е свещена крава за съда, няма и да бъде

Прокурор Борислав Сарафов за знаковите дела
36
Цветанов не е свещена крава за съда, няма и да бъде
Снимка: Булфото

Говоренето на Цветан Цветанов, че е жертва на политическо преследване няма да го бъде. Това заяви в предаването "120 минути" по bTV зам.-главният прокурор Борислав Сарафов.

Той бе категоричен, че бившият вътрешен министър не е свещена крава за българското правосъдие и няма начин да бъде.

Сарафов заяви, че за него Цветанов не е изключителен с нищо. И посочи, че от най-дребния дилър до бизнесмени винаги "виждат" политическа поръчка, когато попаднат под ударите назакона.

"Дори Цветан Цветанов да е подслушван, ако е в рамките на закона, не виждам нищо лошо", каза прокурорът.

Той заяви, че никой не би могъл да му повлияе в разговор или с телефонно обаждане. И се аргументира, че в момента са повдигнати обвинения на политици от различни партии, което доказва безпристрастността на прокуратурата.

Борислав Сарафов коментира и някои от знаковите дела и обвинения.

Според него делото срещу Сидеров ще завърши бързо, докато това срещу Бисеров ще отнеме повече време, тъй като по случая има запитвания и до чужди институции.

За братя Галеви предположи, че са "някъде на топло", но припомни, че те се издирват с червена бюлетина от Интерпол.

"За Таки мисля, че няма да разкрия някаква тайна. Той е в Дубай, а местните власти отказаха да го екстрадират", каза още прокурорът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е свещена крава да но защо още не е на топло.Пак ли нямате достатъчно документи за него.Смешници.Какво искате още не разбирам???
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГАТО СЕ ПРЕБОРИМ С КУРОМПИРАНИЯ СЪД И ДПС/БСП, ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ
24
1
 
6
 
! Отговори
Даниел преди 10 години
И този е един *** прокурор, няма накъде повече. Половин година бистриха делото за бюлетините от Костинброд и накрая съда им го върна за преработка. А за подслушването и там се изказва леко малоумно, но не ме учудва хич. Кога ли ще излезе наяве за кой наистина работи този "прокурор" ?
23
6
 
5
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Киакъв дружен вой на герберасти! Цветанов е за затвор! И ще влезе! Поръчков, непоръчков, пожълтял, румен, човекът си гледа работата и на Цветанов ние, данъкоплатците, ще му плащаме дневни и квартирни. И топлото!
22
15
 
5
 
! Отговори
Доктор Мушков преди 10 години
Цветанов с тая крива глава е развалил на майка си природата.Заших я 89 пъти.
21
10
 
24
 
! Отговори
може преди 10 години
Никой,не можел да му влияе, не направо ви нареждат! А,за това че съсипвате Цв.Цв. по поръчка,вече на всички е ясно.
20
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБЕ, ГОСПОДИН ПРОКУРОР, ВИЕ СТЕ ТАКЪВ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ, КОИТО ВИ ДАДОХА РАМО ЗА АПЕЛАТИВЕН ПРОКУРОР В СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА! МЕСЕЦИ НАРЕД ГОВОРИХТЕ ЗА НЕЗАКОННО ПОДСЛУШВАНЕ, А НЕ ОТГОВОРИХТЕ НА ВЪПРОСА ДОСТИГНАХТЕ ЛИ ДО ДАННИ, ЧЕ ИМА НАИСТИНА ТАКОВА? ЗАЩОТО НЯМА! ИМАТЕ ЕДНО ИЗМИСЛЕНО ОБВИНЕНИЕ! ТОВА СЕ НАРИЧА ГАДНА, ГНУСНА ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА! И ДА ВИ ПИТАМ ЗАЩО НЕ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА, КОИТО СИ ЗАДАВАТ ВСИЧКИ ВАШЕ КОЛЕГИ ПРОКУРОРИ - ЗАЩО НЯМА ЗАДЪРЖАНИ БАНДИТИ ОТ МЕСЕЦИ? ЗАЩО МВР НЕ РАБОТИ
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се, че не е свещена крава... ..като такива в бг се изживяват само комунистите и *** им... ...ама за тях не повдига въпрос тоя...
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сенко, като се събуди отвит ли беше?
17
24
 
13
 
! Отговори
Сенко преди 10 години
Цветанов Физкултурника ще влезе в историята на България, като първия депутат осъден и излежал 20 годишната си присъда .В затвора той издава съучастниците си и подпомага прокуратурата да вкара ББ и ИФ .
16
2
 
10
 
! Отговори
до бръчков преди 10 години
ТИ НЕ СИ УМЕН.ТИ СИ МНОГООООООООООО ***
15
10
 
20
 
! Отговори
Б.Благов преди 10 години
Уж все Цветанов подслушвал ,а всички флашки са за Б.Борисов и Герб. Как да вярвам тогава ,че БСП са толерантни ,честни , когато те използват флашки ,компромати и за подслушване трябва да се съдят техните хора ,които подслушват.Герб може да не са светци ,но за по-малко от 4 години построиха магистрали ,мост на Дунав,метро и ред други неща и то с наши пари/вноски,които са дори повече / дадени от ЕС ,можем да си представим ,къде са отивали парите преди това ,които сега внасяме в ЕС като вноски.
14
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отвратителен, гнусен поръчков прокурор! Затова Брюксел нон стоп ще ни упреква за продажната ни съдебна система!
13
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борето да не го е хванала Жълтата гостенка - напоследък много жълтее нещо! Да се моли само да не се върне ББ щото хептен ще ожълти червените си ***!
12
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е подлогата на БСП
11
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поръчков гьобелсов подход. Идат избори трябва да се помага на този, който плаща. "Костинброд" сезон 2
10
12
 
23
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ТОЗИ ПЛЮС ЦАЦАРОВ ОСВЕН ЗА ЦВЕТАНОВ ЧУЛ ЛИ ГИ Е НЯКОЙ С НЕЩО ДРУГО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ
9
12
 
28
 
! Отговори
Прокуроровски преди 10 години
Червената прокурорска мафия няма да прости на Цветанов. Виж за Сергей Моников Хохегеров си трае, въпреки ,че австриеца е отдавна в затвора. А между другот какво стана с Масларова, успя ли да се разплати с всички прокурори, че то 6.5 млн лева са доста пари.
8
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов не е никаква крава,прилича ми на катър!Генерал- лейтенант, кмет ,премиер ,доктор, футболист, тенесист, каратист, художник ,поет с китара и въобще български селянин от Банкя ми мяза на МУТРА
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОЧЕВИДНО ПРОКУРАТУРАТА СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА, ЦЯЛАТА МАШИНА Е НАСОЧЕНА СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ, ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ СА В ЗАТВОРА, КАТО КРАДЦИТЕ НА АЕЦ ПАРИТЕ, КАТО КРАДЦИТЕ НА БАНКОВИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ ОТ 97-А, КАТО КРАДЦИТЕ С РМД-ТАТА, ОСТАНА САМО НАЙ ОПАСНИЯ ПРЕСТЪПНИК ЦВЕТАНОВ И ТОЙ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВИДЯХА, ЧЕ ОКРАДЕ ДЪРЖАВАТА, ПОСТРОИ СИ ЦЕЛИ 60 АПАРТАМЕНТА, О ПАРДОН, 6, О... ТЕ МАЙ И 6 НЕ БЯХА. НИЩО, ВАЖНОТО ЧЕ Е ЗЛОДЕЙ И Е ЗА ЗАТВОРА. ДРУГИТЕ - АНГЕЛЧЕТА НЕБЕСНИ!