Росен Петров зачете от листче: Отивам при Бареков

Водещият на bTV става член на "България без цензура"
Обновена: 10 фев 2014 21:40 | 9 фев 2014 19:06,
677
Росен Петров зачете от листче: Отивам при Бареков
Снимка: YouTube

Росен Петров става член на партията "България без цензура", оглавявана от бившия журналист Николай Бареков.

След като преди дни водещият от bTV обяви, че е напът да замени стола в "Нека говорят" с политиката, днес разбрахме, че става партиен функционер.

Още по темата
"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви той в студиото на предаването си, където бе поканил Бареков.

Заявлението си за членство във формацията Петров изчете от листче, което извади от джоба на сакото си.

Водещият призна, че е прибегнал до тази стъпка, след като от ръководството на медията поискали той ясно да каже дали е член на партията.

Николай Бареков приветства водещия в редиците на партията си и дори заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.

Накрая Росен Петров се обърна към зрителите: "За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години", с което даде да се разбере, че това е последното му предаване в bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
23
 
6
 
! Отговори
Кирил преди 10 години
Г-н Бареков безспорно е способен журналист, дава правилните сигнали, които народът очаква от политиците. Росен Петров също има сериозен потенциал. Те заслужават да им се даде шанс! И както казват древните:" По делата ще ги познаете!"
483
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стилът на плюене по тия, които не харесват Бареков и автогола на Петров, показва чии възпитаници са привържениците им. Показва кой плаща на Бареков и Петров.
482
4
 
14
 
! Отговори
опаланка преди 10 години
Трябва да си по *** от обущарски чук, че да гласуваш за*.
481
1
 
9
 
! Отговори
исаак преди 10 години
Още древните са казали: "По делата ще ги познаете!" Тук се крие Голямото преимущество на ББЦ, защото просто не са били във властта, а "големите" и бившите "големи" са били и са се изложили повече или по-малко. Народът ще прецени! Поради тази причина от 24 години се подхранва тенденцията за опростачване на нацията, за да не може (да не е способна) да направи информиран (рационален) избор.
480
11
 
5
 
! Отговори
ПАНИКА преди 10 години
То се вижда, че герберастките мишки, слуги на Олигархият им треперят гащите. Впрегнали са всички тиквеничета да плюват по форумите срещу Бареков и Росен Петров
479
2
 
6
 
! Отговори
dragko преди 10 години
И още нещо-ток шоута по телевизията-бол!Що кадърни хора са минали от там,що благородни,достолепни личности,що извършили подвизи и героични постъпки са интервюирани в името на аудиторията!Та толкова ли между тях няма достойни за управленчество на Държавата,а само такива гравитиращи около милиция,полиция,ДС,разузнаване и прочие служби.....?И по пътя на логиката всичко става ясно!Така че тук да вярваш на политик е все едно, да имаш вяра на Хитър Петър или Настрадин Ходжа от народните приказки!
478
17
 
5
 
! Отговори
ВАЖНО преди 10 години
Бареков пръв заговори за демографската криза, след него всички започнаха да говорят като папагали по този най-болен за България въпрос. Но Бареков не просто говори, той има идеи как да преодолее проблема, те са конкретни и ориентирани към нуждите на хората
477
12
 
3
 
! Отговори
истина преди 10 години
Не знам защо някои коментиращи толкова навътре приемат самото споменаване на името на Бареков. Явно са добре насъскани от партийните централи. И Бареков им разваля рахатлъка на политиците, та затова така се пробват да плюят по него. Но както показват изследванията, не се справяте успешно, защото България без цензура заедно с ВМРО вече е трета политическа сила.
476
1
 
14
 
! Отговори
dragko преди 10 години
До 542.......И какво те накара така бързо да определиш господин Петров като патриот?Патриотизмът е видим от постъпки и действия,а не от плямпане пред микрофона!Такива плямпачи се изредиха бая от 1989-та до днес.С кое си действие се определя като патриот?Има едно стихотворение на Христо Ботев - "Патриот".Прочети го и ако не си супер ***,ще разбереш за какво иде реч!Успех....
475
0
 
23
 
! Отговори
Аспарух преди 10 години
Росен е стар комунист.Какво очаквате от него?
474
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Росен е патриот ! Браво и успех !
473
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така или иначе синхрона Пеевски-Цацаров-Сарафов стана пределно видим. Цветанов го напада днес те отговарят. Защо Герб предложи Цацаров си остава загадка. Имаме депутат, който си признава огромна медийна власт и приемане на политически поръчки, и който беше избран за шеф на всичката тайна полиция. Това по дефиниция е паралелна власт, и няма нищо общо с демокрация.
472
2
 
11
 
! Отговори
Чорбаджи Юрдан преди 10 години
Ейййй достоен син на Киряк Стефчов излезе този Росен.
471
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да си изключително *** или пък лицемер,за да не знаеш,че барека е проект на дпс ктб и лично на делян.Е добре,ходил по села и паланки при народа.Сигорно ще заблуди много хорица,които чакат следващия месия,че той е техния спасител.Ще прати хора в европарламента,ще влезе и в нашия парламент.Е няма да пребори герб или бсп,но може да е следващия златен пръст.А простолюдието се умиляваше пред тато,гласуваше за бсп,кланяше се на царя,величаеше бойко...ех народе токова ли си *** Божееееее?
470
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО!СЕГА СТАВА ЯСНО ЗАЩО ОТ БТВ изгониха Генка да си гледа бремеността,Ани и Виктор отидоха в НОВа!НА ЦОНЕВ дъщерята също е в ЦЕНЗУРАТА!ПЕЕВСКИ НАЛИВА ПАРИ В БТВ или купува акции!ДАНС изгуби но БТВ спечели от РЪКОВОДСТВОТО НА ПЕЕВСКИ! Кукловодите ЗАЛАГАТ НА БЮРЕКА ,ченгето РП,ТОВА Е НОВАТА ПАТЕРИЦА НА БСП!ЦЕНЗУРАТА +ДПС+ БСП + Слави бинев СКАТи племеника на ВИТКОВА Светльо готово МНОЗИНСТВО ЗА РУСКИ ИНТЕРЕСИ,МНОГО СА УМНИ ДРУГАРИТЕ!ВЕЧНО ЩЕ КОМАНДВАТ ХЕМЕЛЕОНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ!
469
2
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
до "ССД-то: "Та,та,ти-ти,таа"...Алоооу,тук Ем-зе-***-рикс,чуваш ли ме бе? Актуалната проблематика синтезирана по този начин си е чист популизъм открояван на същността на приносителят и .Подредбата е начина,който не могат поп,улиците,нито са адекватни с "времето".Затварям,че ми свършва акомулатора,пък и лампата загря!
468
12
 
4
 
! Отговори
ЯВОР преди 10 години
ББЦ ще има и повече проценти до изборите. Като гледам как се тресат от скандали останалите партии и не могат да си разделят кокъла. ББЦ работи за обикнавените хора.
467
11
 
5
 
! Отговори
визия преди 10 години
Изненадата на изборите ще я има!ББЦ ,ако продължава с това темпо,има голям шанс да изпревари Герб!
466
17
 
8
 
! Отговори
михов преди 10 години
Бареков наистина ще покаже резултати и най-малкото ще настигне ГЕРБ. Пожелавам му даже да ги задмине. Единствено той обикаля и най-малките населени места и изслушва хората. Вярвам му. Не трябва да се спира да се вижда с НАРОДА и след като спечели избори.
465
5
 
7
 
! Отговори
BANICA преди 10 години
Бюреци ,пишете ли,пишете пишета,ваюа майка и баща.:)))))))))))