Росен Петров зачете от листче: Отивам при Бареков

Водещият на bTV става член на "България без цензура"
Обновена: 10 фев 2014 21:40 | 9 фев 2014 19:06,
677
Росен Петров зачете от листче: Отивам при Бареков
Снимка: YouTube

Росен Петров става член на партията "България без цензура", оглавявана от бившия журналист Николай Бареков.

След като преди дни водещият от bTV обяви, че е напът да замени стола в "Нека говорят" с политиката, днес разбрахме, че става партиен функционер.

Още по темата
"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви той в студиото на предаването си, където бе поканил Бареков.

Заявлението си за членство във формацията Петров изчете от листче, което извади от джоба на сакото си.

Водещият призна, че е прибегнал до тази стъпка, след като от ръководството на медията поискали той ясно да каже дали е член на партията.

Николай Бареков приветства водещия в редиците на партията си и дори заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.

Накрая Росен Петров се обърна към зрителите: "За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години", с което даде да се разбере, че това е последното му предаване в bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
444
4
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ами колко свестни хора като Росен Петров са залитали заради привлекателната ласкава политика? В крайна сметка,нито политика могат да правят,нито журналистика,но политиканство.За пример: Бареков нищо положително не открива у упонентите,но само собствената си идеологоческа насоченост.Този принцип се доказа като не работещ и злонамерен от типа: "Вервайте ми" ,режимът "Борисов" и сега напиращия "Барек&Comersial politics"
443
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шоу са глупостите, които пишете - човекът подходи изключително смело и достойно, заяви своята честност за пореден път!
442
0
 
3
 
! Отговори
Vesko преди 10 години
Нямам нищо против, добрите специалисти. Но всяка жаба да си знае гьола. Вярно, че е изкушаващо и всеки втори човек вижда шанс, да навлезе в политиката (и то в парламента).Но това е отговорна работа, изисква своя стаж/опит, изисква своите умения, изисква отдаденост. Заради демографския проблем, следващите десетилетия, ще изискват не само от политиците, но и от самия народ, адски много труд, жертвоготовност и отговорност. Нека да не си вмерисваме 'главата на рибата' още в началото.
441
3
 
2
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ами колко свестни хора като Росен Петров са залитали заради привлекателната ласкава политка? В крайна сметка,нито политика могат да правят,нито журналистика,но политиканство.За пример: Бареков нищо положително не открива у опонентите,но само собственота идеологоческа насоченост.Този принцип се доказа като неработещ и злонамерен от типа; "Вервайте ми" ,режимът "Борисов" и сега напиращия "Барек&Comersial politics"
440
8
 
4
 
! Отговори
СТОЙЧЕВ преди 10 години
МЪЖКО, ДОСТОЙНО И ОБЕКТИВНО! Това някой партии и лидерите им, не притежават като качества!
439
6
 
4
 
! Отговори
шефа преди 10 години
Това е поемане на отговорност от достойни хора.Много се радвам, че нещата в тази държава могат да се оправят. Това е правилен избор в името на България.
438
4
 
4
 
! Отговори
Vesko преди 10 години
Думите на Росен Петров, за казармата и състоянието на полицията, мисля, че се покриват не само с моето мнение, но с мнението на повечето хора от българия. Какво обаче не ми харесва. За да се направят такива радикални мерки, ще изисква адски много усилия, отдаденост, отговорност, трудолюбие и е път изсеян с много трудности. Не знам дали човек, като Росен Петров, който сам казва за себе си, цитирам: "Обичам да скатавам". Би имал нужните усилия, нерви и желането за тази тежка и отговорна задача.
437
3
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
А колкото до "високотехнологичната ви психотронна мисъл"разпознаваема е в посланията ти,и "ви".Просто,и с няколко думи-пак "да" на демографския срив под нова форма,такава алтернатива сте.И относно "реалните стойностти" на "отразяванията" на новинарските емисиите на ТВ7,ползвате сравнителен принцип с подчертано конфронтално,дори и на правилните сегашни реформи случващи се в страната.Поредната идеологогическа маневра,която в този си ТВ7-формат е обречена на провал,поради манипулативно-информационна основа,и е ясно рапознаваема.
436
2
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Бареков,ти и твоята си-ен-енска ТВ7,сте се захванали с много високотехнологична схема.Ти,ако бе политик- реален във възгледите си,не би градил рейтинга си на високопоставени лобита,но на реална политика основаваща се на решаване на социално-политическо-иикономически проблеми.Тенденциозно подбраните теми на разглеждане и изграждане на твоят политически профил доказва ,че си поредния Тарикат на "бял кон".Понеже и защото поставяш противопоставяне на всекиго и всичко,без реални стойностти на доктрината ви,но пак по параграф "народно доверие".А колкото до "високотехнологичната ви психотронна мисъл"
435
11
 
5
 
! Отговори
жана преди 10 години
Достойно от страна на Росен Петров! Нека повече хора мислят за страната и народа а не само за себе си! Бареков набира с огромна сила симпатиите на все повече популярни хора и на самият народ, с прозрачноста която заявява и вижданията си мисля че ще успее в политиката, да извоюва правото да е министър председател!
434
6
 
6
 
! Отговори
ванче преди 10 години
Направи го по много прозрачен начин! Браво. Не зад кулисите да се договаря нещо ала бала. Каза си го и това е. Не му трябва БТВ. Бтв е платена и той няма нужда да работи там. ако иска да направи нещо за страната ни да го направи като политик!
433
4
 
6
 
! Отговори
353 преди 10 години
Не мога да разбера какво се роптае толкова, човекът избира гражданската си позиция, има ефир и го заявява. Това, че повечето хора нямат възможност да заявят гражданската си позиция в ефира могат да го направят като гласуват!
432
4
 
6
 
! Отговори
VB преди 10 години
Гнусно - да се взимат!
431
5
 
7
 
! Отговори
клоун преди 10 години
този красавец полицай само в българия може да излиза по телевизията...
430
10
 
5
 
! Отговори
селски преди 10 години
Продължавайте да си плюете, но Бареков само печели от това, защото хората виждат, че партийните ти шефове ги е страх от него.
429
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам защо някои коментиращи толкова навътре приемат самото споменаване на името на Бареков. Явно са добре насъскани от партийните централи. И Бареков им разваля рахатлъка на политиците, та затова така се пробват да плюят по него. Но както показват изследванията, не се справяте успешно, защото България без цензура заедно с ВМРО вече е трета политическа сила.
428
1
 
1
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Някой помни ли девиза на великия герой на анти-комунистическата съпротива Илия Минев?"Напред с България във вековете". Кой от тези кандидат-оправячи следва някакви строги принципи, последователност от ценности, идеи. Кой от тях има някаква визия за България в следващите 10, 20 и 50 години? После се чудят защо хората не тръгват след тях.
427
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков ще успее, ако наистина поддържа центристкото пространство и предложи реални мерки в социалната сфера. За момента има такива, но трябва да обясни ясно на хората и как ще ги изпълни.
426
4
 
11
 
! Отговори
гнусен преди 10 години
ТОЯ УЖАСНО ПРОТИВЕН МАЛОУМНИКНЯМАЛИ НАЙ НАКРАЯ ДА ГО МАХНАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТA.
425
4
 
13
 
! Отговори
Фенка преди 10 години
Много го харесвах Росен, но.... до това му безумно решение.Какава е тази зараза дето ходи уж само по глупаците, а сега прехвръкна и към "разумните"...Явно съм се лъгала.Жалка, много жалко!