5-6-7 срещи на Цветанов с Пеевски на "общи приказки"

Бившият МВР шеф не бил оказавал натиск и не го молел за услуги
Обновена: 11 фев 2014 13:09 | 11 фев 2014 10:02,
190
5-6-7 срещи на Цветанов с Пеевски на "общи приказки"
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

"Общи приказки" - това са обсъждали Цветан Цветанов, Сотир Цацаров и Делян Пеевски на срещата в кабинета му в МВР, обяви пред Нова тв бившият вътрешен министър от кабинета на ГЕРБ.

На въпрос защо Цацаров и Пеевски заедно са влезли в кабинета му, Цветанов отговори: "Нещата, които сме говорили, са били общи, защото двамата влязоха заедно в моя кабинет. Двамата дойдоха на тази среща, но разговорите, които водихме вътре, бяха неформални", допълни той.

Цветанов бе категоричен, че не помни за какво точно са си говорили с Пеевски, но допълни, че депутатът от ДПС интерпретира по-добре от него разговора им.

"Аз не смятам, че сме имали някакви отношения с него, че да бъдат замразявани, нито ми е бил някакъв личен приятел, нито ми е бил някакъв семеен приятел", уточни той и си спомни, че  5-6-7 пъти се бил виждал с него, когато все още бил вътрешен министър.

"Мога да гарантирам, че никога по никакъв повод не съм оказвал подобен натиск", за който се твърди в интервюто на Делян Пеевски, в което той признава за срещата с Цветанов, но допълва, че на нея Цветанов е оказвал натиск за осигуряване на медиен комфорт за мафиотски босове като Киро Японеца и Йоско, както и настоявал прокурор Ася Петрова, която работеше по делото "Килърите", да бъде назначена за заместник на Сотир Цацаров.

"Смятате ли, че ще го моля за услуги, за хора, за които се твърди, че са босове на организирана престъпност, при положение че нито ги познавам, нито някога съм се срещал с тях, така, че в тази посока твърденията на Пеевски са абсолютно неверни", настоя Цветанов.

Бившият МВР шеф отхвърли и твърденията да е оказвал натиск за назначението на Ася Петрова като заместничка на обвинител №1, но пък я похвали като много добър професионалист, тъй като делата, по които работела били с 98% успеваемост.

Той категорично отрече и твърденията, че е бил закрилян от медиите на Делян Пеевски и допълни: "В момента държавата се управлява от олигархия, организирана престъпност и задкулисие, водено от Станишев и Делян Пеевски", каза той и попита: "Министърът на вътрешните работи как е назначен? Писанчев как е назначен? Пак на такова задкулисие, назначение на Делян Пеевски", отговори си Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ отрече да е имало сделка при избора на главния прокурор Сотир Цацаров.

"Аз не участвам в сделки, единственото което съм правил до този момент, а и ще продължа да правя оттук нататък, е да работя за държавата и да защитавам тези професионалисти, които работеха и работят в системата на МВР", заключи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
7
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
"В момента държавата се управлява от олигархия, организирана престъпност и задкулисие", каза Цветанов.Той обясни, че не е имал никакви очаквания за прокуратурата след избора на Цацаров, очакванията му са били свързани с Борис Велчев. Това обаче не е вярно. Тогавашните премиер и вицепремиер Бойко Борисов и Цветан Цветанов имаха големи очаквания от Цацаров още преди да стане главен прокурор. Те публично подкрепяха кандидатурата му а сега говорят празни приказки..
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Този състав на ВСС бе избран при управлението на ГЕРБ и под негова диктовка. Нито Цацаров беше Главен прокурор, нито Сарафов негов заместник. Явно в главата на Цвъ. е пълен тюрлюгювеч!
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов с особената форма на главата незнайно защо бе поканен за пореден път, този път в Нова ТВ, за да ни залее с изумителни мисли, вопли, стенания и страдания.
86
4
 
4
 
! Отговори
очевадно преди 10 години
Имам един въпрос до тези дето повтарят като папагали думите на С.С. за подслушването на Ц.Ц.? До сега само слушаме внушенията на управляващите за това, доказателства още няма оповестени. Всички в купом повтарят едно и също,втълпяват го на хората и нито едно доказателство не показват затова.
85
5
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Всеки ден лъсват поредните безобразия на Цвък. Трябва да се му се осигури място за размисъл поне за няколко години. като знаем, че ще спести от храна, облекло и сметки, може да си купи още някой апартаент този път и без заеми от тъщата.
84
5
 
8
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
5-6-7 Срещи ахахха.. тоя същия пумак дето сега говори Пеевски Пеевски си му беше лично другарче.. всички помним какво пишеха медиите на Делян за ГЕРБ и специално за Бойко и Цецко.. Да не говорим за Барека и за тв7, които открито им ближеха дупетата.. политиката в България е по-*** от *** катун.. хората там са безморални,нечестни и въобще не им пука за обикновения човек.. А ГЕРБ са на дъното на тая класация.. да си припомним лошия матрял, лекарите, безбройните акции, Ало Ваньо и тн
83
1
 
6
 
! Отговори
до 91 преди 10 години
След като работи за тях, а не за България - ще си получава наградите от тях. А и така му градят биография на тъпия милиционер дето само е разнасял папки и държал шлифера на шефа си.
82
9
 
8
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Цветанов многократно е получавал хвалби, награди и грамоти от ФБР, ***, Сикрет сървиз, Европол . Разбираемо е защо Доган , Д. Пеевски и др. лица от мафията се страхуват от Цветанов !?
81
9
 
7
 
! Отговори
arhar преди 10 години
' Цветанов е завършил Националната спортна академия и право в УНСС. Специализирал е "Противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик" в Генералната дирекция на полицията в Мадрид. Той е изкарал и курс по мениджмънт в Международната академия за кадри на закононалагащи органи в САЩ.Цветанов е специализирал в Сикрет сървис във Вашингтон. Завършил е курсове на ФБР, Департамента за вътрешна сигурност на САЩ и Международната академия по правоохраняване. Носител на много награди от Франция, Испания, САЩ и Швеция. 'Цветанов многократно е получавал хвалби, награди и грамоти от ФБР,
80
6
 
12
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Радио Ереван пита Цвецо:- Колко апартамента имате?- Ами не помня, 5-6-7.
79
6
 
5
 
! Отговори
Гуньо адвокатина преди 10 години
Цецо, *** ***, ако не искаш да провалиш ГЕРБ на евроизборите веднага се скрий в миша дупка и носмъртно не давай интервюта - толкова си ***, че не е възможно да не сгазиш лука. Може да си верен на Бойко, но снега си му гира на врата
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лъже като дърт ***
77
1
 
9
 
! Отговори
до 83 преди 10 години
Така и не се разбра КОЙ, КОЙ, КОЙ предложи Пеевски.Обаче пък много добре се знае КОЙ предложи Цацаров. Толкова ли сте късопаметни - това е същият дето назначи и Плевнелиев и Цветанов.да Плевнелиев и Цветанов. и дойде иот някъде се появи Пеевски и започна да натиска Цацаров и Пеевски привзе Цацаров и сега ЦАЦАРОВ СЕ ОПРАВЛЯВА ОТ ПЕЕВСКИ
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кА ВСЕ НЕ МОМНИШ ТИКВАР???Къде ти е физкултурния мозък или просто го няма.Тоя Пеевски как ти каза само общи приказки.Цецо какси брато кого ще шибнем и колко да го подслушваме.Много общо нали тиквар
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Формата на главата на Цветанов може и да не я коментираме, тя едва ли издава празнотата в нея. Познаваме други вождове от същата клика с много по-естетски глави,но вътре само Карл Май и няколко ***.
74
2
 
7
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Така и не се разбра КОЙ, КОЙ, КОЙ предложи Пеевски.Обаче пък много добре се знае КОЙ предложи Цацаров. Толкова ли сте късопаметни - това е същият дето назначи и Плевнелиев и Цветанов.
73
4
 
5
 
! Отговори
sami преди 10 години
Неистовите усилия, и на управляващи и прокуратура и на медиите на Пеевски да го очернят /Ц.Ц./, ГОВОРИ САМО ЗА ЕДНО: На нещо им пречи този човек,а щом точно на тези хора пречи,значи е прав.
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Не се споменава обвиняемият Цветан Цветанов да е бил критикуван от братята янки как е подслушвал незаконно, как е използвал МВР и ГДБОП като рекетьорски наказателни бригади, което дава знак що за типове са американците.
71
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТРИТЕ ОСНОВНИ ПРИЗНАКА, ЧЕ ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕ: 1. НЕ ЗНАМ 2. НЕ ПОМНЯ3. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ
70
3
 
2
 
! Отговори
до 74 преди 10 години
кво лошо има ,любов ,може човека , няма да се хване с някоя неграмотница