Делян Пеевски: Цветан Цветанов е патологичен лъжец!

Срещите им били цели 40, а си говорил и с други "фигури от ГЕРБ"
Обновена: 12 фев 2014 14:12 | 12 фев 2014 12:32,
463
Делян Пеевски: Цветан Цветанов е патологичен лъжец!
Делян Пеевски. Снимка: архив, Булфото

Депутатът от ДПС Делян Пеевски обяви в писмо, изпратено до Агенция "Фокус", че многократно се е срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи, а и на други места.

Неуспелият шеф на ДАНС допълва, че писмото му е в отговор на твърденията на ексвътрешния министър, че вижданията им били 5-6-7, както и че главният прокурор Сотир Цацаров го е въвел на една от срещите им в МВР.

"Изумих се от наглостта на този човек, като с направените изявления Цветанов за пореден път доказва, че е един патологичен лъжец", пише Пеевски и продължава:

Още по темата
"Бях решил да не коментирам повече лицето Цветанов и неговите изявления, но съм длъжен да разкрия истината по случая, така както го направих и в интервюто, а истината е, че многократно съм се срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи и на други места и никога не е било необходимо някои да ме води или представя.

Бях в кабинета на Цветанов и по време на коментираната среща между Цветанов и главния прокурор преди идването на главния прокурор, и в този смисъл не съм бил доведен от него. Правя това разяснение, тъй като Цветан Цветанов, воден от свои користни подбуди, цели единствено да забърка една сериозна държавна институция в манипулиран от него скандал", пише депутатът.

Делян Пеевски твърди, че за да изясни истината, е поискал от настоящия вътрешен министър Цветлин Йовчев справка от регистъра на министерството за проведените между него и предщественика му срещи.

"От нея е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул. “Шести септември“ №29, за периода 2009 – 2013 г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговори, следва да питате него – не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец", пише Делян Пеевски.

Депутатът настоява да изясни в писмото си, че освен с Цветанов се е срещал и с други политически фигури от ГЕРБ, "но не коментирам тези срещи, защото не съм бил предизвикан да го направя. Коментирам единствено срещите си с Цветан Цветанов именно защото бях провокиран от Цветанов, но не защото съм засегнат лично, а защото Цветан Цветанов с лъжливите си изявления се опитва да дискредитира трети лица, което считам за недопустимо", заключава", Делян Пеевски.

Той вече обвини Цветанов в кадруване на най-високо ниво в прокуратурата, в медийни и полицейски чадъри над лица от криминалния контингент и за политически контрол над прокуратурата и ВСС.

Главният прокурър  Сотир Цацаров пък още вчера обяви, че няма да участва в задочния диалог между Делян Пеевски и Цветан Цветанов, който според него "очевидно е породен както от настоящо политическо противопоставяне, така и от техни лични и други отношения в близкото минало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 години
40 ПЪТИ !!!!!!!!!!!! АЗ МИСЛИХ , ЧЕ НЯКВА ЦВЕТЕЛИНА МУ БИЛА ГАДЖЕТО , А ТО БИЛ ЦЕЦО !
283
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Не мога да разбера, хората изтрещаха ли или им изпадна някъде и малкото мозък, който го имахме. Как може на единия да се вярва, а на другия не! Как може да се разбере истината, когато двама души казват две съвсем различни неща? Ние какво, да не сме по-умни от Соломон.Ако искаме истината, правят се съответни действия с т.н доказателства и се казва кой крив и кой прав.
282
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже, колко е красив. Каква интелигентност лъха от образа му. какъв теменужен повей. Каква нежност.Какъв секс.
281
1
 
11
 
! Отговори
112 преди 10 години
ГУЦИ
280
1
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Отврат.Махленски политически помии.И ние очакваме от политиците на най-новата ни история да подредят държавата ни?Всички които ни крадоха и ни маниполираха до сега да им бием шута.България и народа ни загиват.Тия дебелогъ*овци ще ограбят още каквото е останало и ще духнат в чужбина.
279
4
 
12
 
! Отговори
LAFKA преди 10 години
Офшорка на Всилев-Пеевски днес купува Булгартабак.Кой е крадеца.
278
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Делян Пеевски при Цветан Цветанов няма работа. Освен, ако някой не го е пратил там.Кой би могъл да прати Пеевски при Цветанов?И кой би могъл да накара Цветан Цветанов да приеме Пеевски?Кой, кой, кой, кой, бе?!Сещам се се без жокер само за едно име.Човекът от Банкя.
277
1
 
7
 
! Отговори
ДЕЛЯН ЦАЦАРОВ преди 10 години
ВЪПРОСА СЕГА Е КОЙ , КОЙ , КОЙ , КОЙ КАЗА , ЧЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И СОТИР ЦАЦАРОВ СА ДЪЩЕРИ НА ДОГАН *** ???
276
0
 
11
 
! Отговори
ДЕЛЯН преди 10 години
ПРАСЕТО У НАЗЕ СЪМ ГО КРЪСТИЛ ДЕЛЯН , А КАКВО СЪВПАДЕНИЕ !!!
275
1
 
13
 
! Отговори
БУЛГАРТАБАК преди 10 години
Стана ясно защо Пеевски точно сега вдигна шум около Цветанов,днес офшорка на Пеевски е купила Булгартабак,надяват се хората да не забележат покрай замерянето с ***.
274
2
 
9
 
! Отговори
ДФАС преди 10 години
КРАСАВЕЦ !!!
273
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С огромно възмущение наблюдаваме недопустимото бездействие и апатия у т.нар. интелигентни, умни и красиви протестъри, възкачени върху бели рояли, наврени в палатки или слугински твстудиа. След шокиращите изявления на Делян Пеевски, жожетата са си глътнали езиците. А е просто. И очевадно избождащо: Делян Пеевски при Цветан Цветанов няма работа. Освен, ако някой не го е пратил там. Кой би могъл да прати Пеевски при Цветанов? И кой би могъл да накара Цветан Цветанов да приеме Пеевски? Кой, кой, кой, кой, бе?!
272
5
 
8
 
! Отговори
dan преди 10 години
ПЕЕВСКИ ако 35 пъти си влизал ДА ПИКАЕШ в МВР това значи ли че Цветанов е идвал да те изпишка Щото един твой бъдещ шеф на МВР е изпишквал Сл Трифонов
271
1
 
10
 
! Отговори
ДВЯД преди 10 години
40 ПЪТИ ! ЖЕНА МУ ЗНАЕ ЛИ ?!?!
270
7
 
3
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Не знам дали е останал човек на ,който да не му е ясно ,че Нова телевизия работи за партия Герб и всички журналисти там са поръчкови и работят безотказно за Бойко и компания ,в сутрешните блокове си се канят едни и същи герберуги ,да разправят на зрителите купища лъжи ... Наскоро такъв гост беше и Цветан Цветанов ,който освен ,че е нагъл е и патологичен лъжец !!!
269
0
 
5
 
! Отговори
ДЕЯНИЯ на ДЕЛЯН преди 10 години
Новия АПОСТОЛ на свободата, ще успее ли да обедини българите? Или ще бъде обесен? Ако сте със него ще приличате на него.
268
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
докато тука някакви червени *** защитават Пеевски да ви светна,че днес офшорка на Пеевски и Всилев е купила Булгартабак ,подчертавам с вашите пари,пак същите заливат пазара с някаква лафка където пак ще изсмукват вашите пари,може би смятате ,че сте на голяма далавера като си получавате стотинките за коментарите,но помнете за всичко ще си платите.
267
2
 
5
 
! Отговори
... преди 10 години
И двамата са престъпници. От тях истини не очаквам.
266
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До CVETAНезависимо от нашите първоинстинктни, мнения, Пеевски в цялата дандания, се държа най-честно, много по-почтено от своите поддръжници и поръчители. Той просто се отдръпна, не плямпаше, не се натискаше, те не му трябват на него, а той на тях. Затова сега, понеже пак им трябва, изискаха да бъде възстановен на депутатския стол и го изтикват на преден план в разни скандали. Дано не се подведе наивно под тези лукавци, вековни сплетници.
265
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди малко зададох въпроса откъде другаря Пеевски забогатя,че да стане олигарх.Каква комбинация "Вълчи капан" е разиграла майка му в спортния тотализатор?Я шефа на ДАНС да се вземе в ръка и да изясни казуса.Да ама няма да стане....След малко пак ще ме изстрият от поста.