Борисов до Орешарски: Премиер сте на кметовете на ДПС и БСП

Лидерът на ГЕРБ с ново писмо заради парите на общините
Обновена: 13 фев 2014 12:05 | 13 фев 2014 12:03, Анисия Иванова
118
Борисов до Орешарски: Премиер сте на кметовете на ДПС и БСП
Бойко Борисов. Снимка, архив, Булфото

С писмото, с което отговаряте на поканата ми за среща между вас и кметовете на общини от ГЕРБ, за пореден път доказвате, че сте премиер единствено на гражданите и кметовете на ДПС и БСП. Това пише в ново писмо до премиера Пламен Орешарски лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата
Вчера министър-председателят написа на Борисов, че основен приоритет в управленската програма на правителството е преодоляването на различието между регионите в страната. Той е категоричен, че за кабинета не е от значение политическата принадлежност на кметовете от различни общини. „Готов съм да дискутирам и с Вас въпросите, които поставяте във Вашето писмо", пише още Орешарски.

Както Dnes.bg писа, ГЕРБ покани с писмо премиера Пламен Орешарски на среща с кметовете от партията, в удобно за двете страни време и място, „на която да представите аргументите на правителството за разпределението на средствата по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите".

Причината беше несъгласието на бившите управляващи с начина на разпределение на 500 милиона лева по инвестиционната програма.

Според Борисов при посещенията на премиера в страната прави впечатление, че той с охота се срещал с кметове от БСП и ДПС.

"В този ред на мисли не разбирам защо както вие, така и финансовият министър, отказвате да се срещнете и да разясните на кметовете от ГЕРБ критериите, по които правителството разпредели средствата от инвестиционната програм "Растеж и устойчиво развитие на регионите". По този начин за пореден път доказвате, че бягате от неудобни въпроси, на които нямате логичен отговор", пише днес лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
BorisovTroll преди 10 години
Реформатори, незвисими, зелени, бенбени - накрая всички се подмокрихте от кеф и възхищение, когато господаря ви се появи на протеста!!!! Жалка картинка!!!#ДАНСwithme is the same as #WeDanceForGROB!
99
1
 
2
 
! Отговори
Ей, мухльо преди 10 години
Ти като сложи една -утка за президент .......Пуста въжена ВРАТОВРЪЗКА ЗА ВАС..............
98
1
 
3
 
! Отговори
драго преди 10 години
Наглец ,той за 4 години направи така че хората да се самоубиват ,по голям престъпник от него в държавата няма.
97
1
 
2
 
! Отговори
митко преди 10 години
Лошо му става на тиквата като се сети че повече никога няма да има никаква власт.
96
1
 
3
 
! Отговори
ИЛИЯ преди 10 години
Затвор за тиквата ,само так ще си починем от неговите тъпотии.
95
1
 
1
 
! Отговори
лудият преди 10 години
Поредната изцепка на *** ,хората видяха той на кой беше премиер ,котараците станаха милионери.
94
1
 
1
 
! Отговори
наско преди 10 години
Боко не трябва да говори защото го видяхме какъв премиер беше ,открадна милиарди.
93
1
 
1
 
! Отговори
симона преди 10 години
Злобата на Борисов минава всякакви граници ! Изяжда се от яд този дебел човечец ,че Орешарски е професионалист ,той е истинския премиер на България ..
92
1
 
0
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Имало е и споразумения с престъпници, на които е обещавано излизане от затвора, за да свършат работа на Цветанов. Няма как патологичната алчност на Бойко Борисов, съчетана с една примитивна агресивност и всичко това гарнирано с едно просташко самочувствие да бъде алтернатива на БСП. Вече и раздор в АБВ- Алгафари напуска Първанов. За десните уж времето беше тяхно. Коя ли е единствената партия, която не се оля и въпреки всичко и всички се опитва и ще ни изкара от калта??? Светна ли червената лампа
91
0
 
1
 
! Отговори
Продължение... преди 10 години
И пак се стига до порочния кръг на българското законодателство като източник на всички мизерии в тази страна!
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че раздаването на бюджета е тенденциозно, това се вижда и с невъоръжено око, но какво трябва да се направи занапред, така че партийната принадлежност да не взмема превес над стойността на проектите. Естествено, никой няма да има интерес от внасянето на законопроект, който да "избистри" критериите, по които се финансират общините, тъй като утре като дойде на власт и няма как да налее пари в бъдещата си предизборна кампания, или сиреч да краде. А и сега закони много, ама кой ли ги спазва.
89
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и ваще кметове господин Борисов са прекрасни особено господин Калоян Илиев !!!!!
88
4
 
3
 
! Отговори
Без коментар преди 10 години
Колкото и да ми е мъчно да го призная , това управление ще управлява в България в близките години , защото в момента управлява Партията на лудите ... Батака , Партията на турците ... ДПС , Партията на пенсионерите ... БСП и партията на РОМИТЕ ... ЕВРОРОМА .Това са хората които са мнозинство в България и непрекъснато ще се увеличават.Младите и образовани хора напускат БГ . Половината от завършващите училище заминават да учат в чужбина и там си остават.Това е истината , колкото и да е тъжна
87
3
 
1
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Буда,- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... АЛЪШ-ВЕРИШ! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... За сега Марко..., а скоро ще се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат Буда-лите, а остават будалите).
86
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скриисе някаде бе Тикво.
85
3
 
8
 
! Отговори
АнаЛиз преди 10 години
до 84 Ще си позволя да ти отговоря аз ...Борисов се скъсваше да реже ленти , но това го правеше и в градове с кметове на БСП .Пример .. вложените милиони в Перник , където кмет бе Росица Янакиева , която сега е наказаха нейните другари защото подкрепи АБВ и е наказаха само с 1 милион за Перник и 17 милиона за Враца примерно. По времето на Борисов се направи и основен ремонт на театъра за милиони в града на БСП .... Колкото до проектите в Бургас и София те основно бяха с пари от ЕС ..
84
4
 
5
 
! Отговори
АнаЛиз преди 10 години
Това , че само три партии управляват сега е голяма лъжа.В момента в България управляват 10-на партии , защото освен ДПС и Атака.. Коалиция за България включва още един куп партии и основната която е в тази коалиция и не се иска да се разгласява за пред обществото е тази на РОМИТЕ на Цветелин Кънчев.Проектът на Доган е Батака да бъде заменена от *** , точно затова там се наливат стотици милиони в този проект.Но те знаят , че ще се изплати с милиардите заеми които се трупат на гърба на народ
83
5
 
10
 
! Отговори
пенсия преди 10 години
Бочко не се пиняви! Ти постъпваше по същия начин. Присмял се хърбел на щърбел. пази боже сляпо да прогледни.
82
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо няма статия за Насришо??
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Страх!не си следял политиката а имено че тиквата е най големия туркофил и то от типъ на ердоган !и тогава ти трябва да се страхуваш