Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов

"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"
Обновена: 13 фев 2014 17:25 | 13 фев 2014 15:47, Анисия Иванова
188
Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  В профила си в социалната мрежа той коментира спорния параграф 12, който се оказа включен в доклада на предишната временна комисия за изработването нав Изборен кодекс, в която участваха и граждански организации. Текстът обаче не присъстваше в окончателния вариант на кодекса, който парламентът гласува днес.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също видя задкулисни планове в коментирания текст и заяви, че "за пореден път в проект на закон намират място идеите и плановете на тайни лаборатории за политически инженеринг".

Още по темата

Днес в пленарната зала зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева запита по повод текста дали той е опит за преврат, или решение на някакви кръгове, че в държавата ще се случат процеси, които ще доведат до президентски избори. Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пък заяви, че е видна атаката срещу президента и вицепрезидента.

От страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се включи в дебата около въпросния параграф и написа, че това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат.

"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители"., пише в коментара му на страницита му.

"Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата? След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка.",  анализира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
14
 
24
 
! Отговори
морски преди 10 години
ГЕРБ бяха свалени от нарда който ти тикво Борисова побърка с всевъзможни нови данъци,такси и увеличения на ток,вода,парно,сега е ред и на продажния евреин президент да бъде изгонен от народа!!!!!!!!!
131
3
 
7
 
! Отговори
troll hunter преди 10 години
Бившата певачка от Трамвай 5, Оля /Лечева/, по кубинския си тате, Маркес де Карденас, минала по карибски сластно през МиленВелчевия ПиАр, и отворила се сега толку кастриращо-ритмично на антонкутевчетата и станишефчетата с потайния си имидж-компаньонски задлъжнения. Поради техното набучване и размахване, като лошо миришещи червени бикини, върху рогите на БиволЪ-ъъ
130
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До да напомняТролче, видя ли пощата на Йотова?:))))))))
129
6
 
13
 
! Отговори
Гоико преди 10 години
Да ,да , беше страшен метеж уужасни времена на страх и ужас...........
128
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
..."След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка"... Така ли бре, чудещият се? То ти личи по дебилското изражение, че мисленето ти е чуждо по природа, та остава чуденето! И не е ставало дума за президентската двойка, а за президентската нула, каквото е приятелчето ти Роско! Приятелче ли казах? Ти Цвъко си готов да отпишеш, че някакъв си Роско, само и само да се поизмиеш от жълтичкото, което те залива вече! Това не беше метеж, а бягство на страхливец, Мутро!
127
10
 
22
 
! Отговори
да напомня преди 10 години
За тези които не знаят историята за прякора на Бойко Тиквата малко инфо. Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти
126
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отвратителна помия се излива по медиите. Как ще се вярва на медийния магнат, когото цялото общество отрече. Сега за компенсация на унижението, сипе компромати и ние трябва да му отделяме специално внимание. Като гледам кои пригласят...все обогатили се по различни нечестни начини хора от т.н. елит. Няма съмнение, че те си искат корумпираната власт защото при нея са си добре. Май промяна иска само народа, но властта е там, където са парите. Без тях измамниците не могат да бъдат сразени. Отчайващо е. Всички са като един срещу този, който им пречи. Интереса само ги ръководи. Егати фасадната им дем
125
6
 
18
 
! Отговори
да напомня преди 10 години
Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го *** по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се ***". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.
124
5
 
8
 
! Отговори
Илияна преди 10 години
Това че и президента трябва да си отиде, е добре! Трябва всички които са сформирали партии, да се махнат, да ги свалим и да се махнат!!!! Защото българина не разбира, че тези хора разориха и ограбиха държавата. Ако целият български народ се надигне срещу тях - тогава ще има победа. Да дойдат хора, които въобще не са имали досега вземане - даване в политиката. В противен случай, ни чакат още тежки дни - дни на кражби на народа и посегателства върху личното му пространство и още куп неща
123
15
 
9
 
! Отговори
Хуйбендин преди 10 години
Е, какво да очаквам от национал-мюсулман-социалистическа шайка.... И като допълнение на това - вечна дружба с Северна Корея
122
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а помните ли как Тиквата прие закон за ГМО и шистов газ. След протести ги отложи във времето. Даже не ги и отмениха.
121
14
 
3
 
! Отговори
iwan.iwanow преди 10 години
Мутренски сценарий господин Борисов мутренски! Мутрите ръководят в момента!
120
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много Антонпутевски *** тука,бе......аман от ДС и турско-атакистки ***
119
14
 
23
 
! Отговори
вентилатор преди 10 години
Агент Буда, когато хвърляш ла*на срещу някого, внимавай, защото срещу теб има вентилатори!
118
10
 
20
 
! Отговори
този от снимката преди 10 години
Махнете го този от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!
117
14
 
20
 
! Отговори
страхлив дезертьор преди 10 години
Този на снимката е един най-обикновен страхлив дезертьор, капитулирал пред БСП!
116
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГРОБ не е свален, а си подава оставка, след инструктаж от американското посолство.
115
14
 
23
 
! Отговори
az- преди 10 години
Ха-ха-ха Тиквуня подви опашки и избяга, че да съхрани и минималните си шансове пак да се намърда във властта, а сега метежи му се привиждали :))).Тоя *** ако беше останал още три месеца до редовните избори нямаше и 5% да вземе.А посочения президент така или иначе скоро ще си тръгне. Като чета какви ги е забъркал не мисля да остане до септември
114
13
 
22
 
! Отговори
до 123 преди 10 години
Ти май забрави как вашия Цветанов раздаваше правосъдие, особено случая с лекарите! Ако бях на тях щях да го съдя до Страсбург, а може и да го съдят, незнам.Също показните арести май ги забрави след които хората бяха невинни. Борисов също раздаваше присъди.
113
14
 
21
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Какъв метеж бе мутро десарска,метеж...хората не издържаха на убийствено-подигравателното отношение на Дянков и цялата ви хунта.*** смотан!!