Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов

"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"
Обновена: 13 фев 2014 17:25 | 13 фев 2014 15:47, Анисия Иванова
188
Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  В профила си в социалната мрежа той коментира спорния параграф 12, който се оказа включен в доклада на предишната временна комисия за изработването нав Изборен кодекс, в която участваха и граждански организации. Текстът обаче не присъстваше в окончателния вариант на кодекса, който парламентът гласува днес.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също видя задкулисни планове в коментирания текст и заяви, че "за пореден път в проект на закон намират място идеите и плановете на тайни лаборатории за политически инженеринг".

Още по темата

Днес в пленарната зала зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева запита по повод текста дали той е опит за преврат, или решение на някакви кръгове, че в държавата ще се случат процеси, които ще доведат до президентски избори. Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пък заяви, че е видна атаката срещу президента и вицепрезидента.

От страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се включи в дебата около въпросния параграф и написа, че това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат.

"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители"., пише в коментара му на страницита му.

"Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата? След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка.",  анализира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се чудете, г-н Борисов. Цялата държавна машина, доколкото я има - подвластна на ДС, е впрегната за омаскаряване на ГЕРБ и на президента. Съдят едностранно, преди да се е произнесъл съда. Забравиха 20 години на кражби, лъжи и фасадна демокрация и вкупом обогатилите се по един или друг нечестен начин хвърлят цялата сила в една посока - унищожение. Най-облажилите се публични личности от всички среди започваха да навлизат в нова фаза на атаките - мръсно, гадно, без мярка. Нямам думи. Отврат.
111
13
 
9
 
! Отговори
да пресметнем преди 10 години
ще открием четвърт милион работни места, изхвърли се преди време станишоидът. Това прави:250000:4=62500 нови раб.места/год;62500:12=5400 нови раб.места/месец;5400:30=180 нови раб.места/ден;180:9=20 нови раб.места/раб/час;и т.н.т.определете колко нови работни места откриха хищниците от управлението оъкакто гепиха властта.
110
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоз човек не слезе от екран :) Писна ми да ме информират всеки ден какво е казал :)
109
2
 
18
 
! Отговори
мафия преди 10 години
Няма да искам оставката на Цветан Цветанов, заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов."На кого да искам оставката? Тя партията е негова. То ГЕРБ е негов, той е моторът на партията", бяха думите на Борисов.Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало, защото самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил такова нещо.
108
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В главата на Бацко има две неща"те"(враговете) и "ние"(рабирай Той).Това е проста конструкция,като разграфен лист хария, където се записва резултатът на белот "ние"-"вие".Толкова му стига акъла на него, трябва да противостои на нещо,ако трябва и в опозиция на себе си ще излезе. Баце, отиваш в канала, но можеш да се опиташ да запазиш някакво достойнство,нищо, че "Те" вече не те искат,приеми го и престани да рушиш институционалния ред.Сега ще имаш много време да правиш онова, което можеш:да бягаш в свински тръст и да се правиш на нападател на "Бистришките тигри",ритай мачле, пий си хапчетата и н
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 144я вземи си намери друго занимание политката не е за тебе
106
11
 
7
 
! Отговори
Съвет преди 10 години
Съвет към активистите на АБВ. За да откъснете по-голямо парче жива плът от БСП, трябва да биете само в една точка - ДПС. При всички срещи с хората ще удряте само там. Целете се минимум в 50% от електората на БСП. Успех!
105
6
 
19
 
! Отговори
Тъ...ар преди 10 години
Това че Бойко Борисов е пълен *** в областта на правото не е тайна. По-голямата идиотия е,че и Цецка Цачева е същото правно недоразумение.Къде в текста пише,че се насрочват президентски избори?НИКЪДЕ.Употребена е думата ПРИ. Това означава "в случай, ЧЕ има такива избори" или "ако има".И тъй като в законите думата АКО не се употребява, тя е заменена с ПРИ.Обаче герберските бандити владеят 90% от средствата за масова информация, при това са особено кресливи с лъжите си.
104
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мале ,мале ,мале българина въобще не е в час и не знае какво му се случва в момента и какви глупусти прави и ръси УЖАС
103
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ се разпадат на АБВ и Реформаторска банда. Борисов ще се кандидатира за шеф на софийската пожарна или чистота. Плевнелиев сам ще се откаже.
102
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роско да си ходи искаме да пробваме с някой друг президентможе и да се намери свестен човечец между 600000 българи ако не пак ще го смениме и така .
101
6
 
12
 
! Отговори
БОМБА преди 10 години
ГЕРБ СЕ РАЗПАДА "Естествено и логично е, а и ми казаха, че се готви отстраняването на Цветан Цветанов от ръководството на ГЕРБ в неделя, когато е конгресът на партията". Това заяви пред БЛИЦ бившият агент от ДАНС Алексей Петров. Той обаче отказа да назове източника си.
100
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ЧУХ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАТО МАХНЕМ РОСКО КОЙ ДА СЛОЖИМ?
99
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров президент!
98
9
 
6
 
! Отговори
Местан бей преди 10 години
Мисля че дойде време да вкарам държавата в ред.Бойко го пращам в Анадола общински съветник .Сидеров ще го назнача за главен мюфтия на София а Станишката той си ходжа от давна.
97
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като махнем Роско КОЙ ЩЕ СЛОЖИМ НА НЕГОВО МЯСТО ? на кой ли вече можем да се доверим?ИЛИ ДА ГО МАХНЕМ ,той и жельо беше лош ,той и стоянов беше лош,той и първанов беше лош и всичките са богати и сме в една каша
96
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветан Цветанов прекарва последните си дни като заместник-председател на ГЕРБ. Това обяви ексклузивно пред БЛИЦ Алексей Петров, който очаква бившият вътрешен министър да бъде отстранен от партийното ръководство на конгреса в неделя.
95
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В афера чета за ***, в бивол за троловете, бах мама му, все едно съм в некое фентъзи!Долу Тиквата и СерГея, долу депесарските ***, долу ЕС и панславизма, да живее България! АТАКА!
94
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Роска не си иде мирно, хората ще се вбесят и може да се повтори съдбата на Чаушеску.
93
9
 
13
 
! Отговори
Баро Швепса преди 10 години
Не е нужно да си от БСП,ДПС,Атака или която и да е друга партия за да усетиш,че Борисов е нискоинтелигентен и няма нужните качества да управлява !