Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов

"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"
Обновена: 13 фев 2014 17:25 | 13 фев 2014 15:47, Анисия Иванова
188
Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  В профила си в социалната мрежа той коментира спорния параграф 12, който се оказа включен в доклада на предишната временна комисия за изработването нав Изборен кодекс, в която участваха и граждански организации. Текстът обаче не присъстваше в окончателния вариант на кодекса, който парламентът гласува днес.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също видя задкулисни планове в коментирания текст и заяви, че "за пореден път в проект на закон намират място идеите и плановете на тайни лаборатории за политически инженеринг".

Още по темата

Днес в пленарната зала зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева запита по повод текста дали той е опит за преврат, или решение на някакви кръгове, че в държавата ще се случат процеси, които ще доведат до президентски избори. Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пък заяви, че е видна атаката срещу президента и вицепрезидента.

От страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се включи в дебата около въпросния параграф и написа, че това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат.

"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители"., пише в коментара му на страницита му.

"Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата? След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка.",  анализира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хора не се карайте скоро време съвсем ще обеднеемсъвсем ще се смачкаме и тогава вече ще дойде истинската промяна
91
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"Правилно, Борисов! Не трябва да остава и най-малка следа от ГЕРБ в държавата!
90
5
 
10
 
! Отговори
мишленца стъпкани преди 10 години
аве, Буда като направи по-малко асвалт и от Сергеям сега ГЕРБастите имат ли некви опорни точки, с какво ланисират партията тия другари????Че само те могат да се бият с извънземните, това ли е новто лого, това ли е новата им политическа програма и идеи за икономическ растеж ?
89
8
 
0
 
! Отговори
LEADWAY преди 10 години
Браво, молодци, дерзайте! После ще раздаваме бонусите.
88
7
 
12
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 10 години
До Дружба 2 Вход АМУТРАТА , най вече ще се върне в затвора. Много зомбирани ГЕРБЕРАСИ.
87
6
 
14
 
! Отговори
lkv преди 10 години
Тоя тъпан борисов гаранция си плаща на медиите да пишат за него.........от ден на ден все по смешен става с напъните си за власт.............хахахахахаааааааа
86
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-да политици българите мразят богати хора българите искат дсички да сме равни като едно време
85
7
 
9
 
! Отговори
Таен агент преди 10 години
До Дружба 2 Вход А:Внимавай със заплахите , да не се посереш като дойдем довечера!А Борисов е по-страхлив и от теб!Все *** ходи напоследък!!!
84
2
 
2
 
! Отговори
radostina.koleva.35 преди 10 години
ЧУДОМИРЕ, СТИГА СИ СЕ ЧУДИЛ... 3 В 1 Е ЗА ТЕБЕ И ТВОЯТА БАНДИЧКА, ЗАД РЕШЕТКИТЕ.
83
6
 
13
 
! Отговори
Кирето преди 10 години
Ще махат Плевнелиев ?Така ли? А дано , че той ни се изплю в лицето с цинизма , офшорните си сметки и тъпотията си!Дай Боже , натири ги тия герберски бандюги!!
82
7
 
13
 
! Отговори
ХАХАХА преди 10 години
Я,ТОЗИ ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е В ПАНДЕЛАТА..КАКЪВ СЦЕНАРИИ Е ЗАМИСЛИЛ...
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В главата на Бацко има две неща"те"(враговете) и "ние"(рабирай Той).Това е проста конструкция,като разграфен лист хария, където се записва резултатът на белот "ние"-"вие".Толкова му стига акъла на него, трябва да противостои на нещо,ако трябва и в опозиция на себе си ще излезе. Баце, отиваш в канала, но можеш да се опиташ да запазиш някакво достойнство,нищо, че "Те" вече не те искат,приеми го и престани да рушиш институционалния ред.Сега ще имаш много време да правиш онова, което можеш:да бягаш в свински тръст и да се правиш на нападател на "Бистришките тигри",ритай мачле, пий си хапчетата и н
80
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това че Бойко Борисов е пълен *** в областта на правото не е тайна. По-голямата идиотия е,че и Цецка Цачева е същото правно недоразумение.Къде в текста пише,че се насрочват президентски избори?НИКЪДЕ.Употребена е думата ПРИ. Това означава "в случай, ЧЕ има такива избори" или "ако има".И тъй като в законите думата АКО не се употребява, тя е заменена с ПРИ.Обаче герберските бандити владеят 90% от средствата за масова информация, при това са особено кресливи с лъжите си.
79
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставка и затвор за Тиквата и Роска!
78
10
 
11
 
! Отговори
sss преди 10 години
да влезеш у ТЮРМАТА тикво , такъв сценарии , там ти е мястото
77
5
 
6
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
забележете само как завършва статията: ,,анализира Борисов"
76
9
 
7
 
! Отговори
Да Бойко! преди 10 години
Да така е, престъпници на държавни постове не трябва да има. Методиев Борисов опростачи Министерски съвет, а Плевнелиев опростачи президентството. И двамата с Роско сте любители в управлението и с некомпетентността си ни доведохте върха на простотията - Сергей Станишев! А ние някога гласувахме за ГЕРБ надеждата, че завинаги ще отървете българите от остатъците на комунизма...
75
7
 
9
 
! Отговори
Препоръчител преди 10 години
Хайде, време му е на *** да си ходи!!!
74
11
 
10
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
Кой ви свали с метеж бе путио... ти сам остави властта, защото държавата беше в 3та глуха и пред разпад.. по ваше време отидохме на дъното на всички класации безработицата и емиграцията беше рекордна.. Като управлявахте толкова добре защо оставихте властта.. нима някой вярва,че е заради 2ма окървавени тийнове на жълтите павета.. Тоя пустиняк не разбра ли,че сами предадоха властта, след което никой не ги искаше за партниор.. е как да управляват тогава.. ама били спечелили.. това да не е мачле
73
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко защо не си пиеше хапчетата Бойко, тотално те смачка демецнията, тъпън.Тоя е по-*** и от Сергея