Напускам политиката, за да се запазя като експерт!

Владислав Горанов още не е решил дали остава в ГЕРБ
14 фев 2014 19:42,
56
Напускам политиката, за да се запазя като експерт!
Владислав Горанов Снимка: архив, Булфото

Напускам политиката, за да се опитам да запазя експертния си профил. Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт. Това обясни пред "Фокус" Владислав Горанов, след като подаде заявление за напускане на парламента. 

Той каза още, че не е обмислил дали остава, или напуска партия ГЕРБ.

Още по темата
"В 42-то Народно събрание по никакъв начин не може да се прави реална политика и да бъда полезен както на тези, които са ме подкрепили на изборите, така и на самия себе си", коментира той.

"Затова предпочетох да напусна парламента, да запазя позицията си на човек, който сред приятелите си винаги е бил експерт, професионалист и да продължа по пътя си, занимавайки се с частни проекти", допълни бившият зам.-финансов министър.

Той допълни, че начинът, по който се прави политика в това Народно събрание, него лично като сравнително млад човек, не го удовлетворява.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък коментира, че Горанов остава експерт на ГЕРБ и винаги, когато партията има нужда от него, ще използват капацитета му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
izo преди 10 години
до32 прав е
26
3
 
22
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Този "експерт" преди 7 месеца заяви,че който българин при тези условия няма спестени поне 50000 лева е некадърник?!
25
2
 
21
 
! Отговори
Sensey Potashaka Poc преди 10 години
Аман от експерти. Всички експерти, а няма кой а две магарета да раздели сламата. Пфу !
24
3
 
22
 
! Отговори
Нема кинти преди 10 години
Ако Бойко го върнат пак на власт, ще довтаса отново и този "експерт". Веднъж свикнал да е във властта, сега е суша, голяма суша. Сигурно има нужда заделените пари да се управляват. Така ще се запази като гереберастки експерт. Пък знае ли човек, герберастът има само една идеология - келепирът. За сега не вярвам да отиде при ***, въпреки, че май там са кинтите сега. Там се изливат реки от пари и нищо чудно и други да припознаят ценностната система на Новия политик.
23
1
 
4
 
! Отговори
край преди 10 години
Допълнение. На фондовата борса и нашите пенсинни дружества си купиха безсмислени хартиики -за това няма да ни дадат големи пенсии.
22
2
 
3
 
! Отговори
край преди 10 години
Пазарат на череши наистина е по важен за икономиката от фондовата борса. Той поне не е вреден като това безсмислено място на което безсмислени хартиики се продаваха на глупави хора за много пари. А иначе Горанов сигурно ще стане главен експерт в МФ за 1000 лв. заплата за да си запаази експертноста.
21
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя поне е достоен
20
5
 
17
 
! Отговори
МЕЧ преди 10 години
Баси и експерта. На петела джуката!Кирлив плъх.
19
5
 
10
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Този какво може да работи?Един пирон забил ли е, една гайка завил ли е?Гнусен ***!
18
4
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
"Какъв експерт си ти бе, *** - дето каза, че пазара на череши в Кюстендил бил по-важен от Българската фондова борса?"Специално за това изказване може и да е прав! Пък, ако ше да е от ГЕРБ, ако ще и от МАРС, все ми е тая!!! А това е тъжно- не е весело. Фодовата борса в България е трагична- не може да се опре дори на Димитровград- битака и то по много параметри.
17
3
 
13
 
! Отговори
улицаНИКОЛАЙ БАРЕКОВ преди 10 години
След като си хареса Росен Петров за вътрешен министър, нищо чудно *** да си е харесал Владко Горанов за финансов министър?
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Напускам политиката, за да се запазя като експерт!"Ха-ха-ха!!Това е все едно циганон да каже че не иска да яде крадени кюфтета и иска да работи.Ужас!!
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Напускам политиката, за да се запазя като експерт!"Аре ниц бе!!В Бг всеки лъже за всичко.Този *** е нагледен пример за това.След време някой ще му изкара КИРЛИВИТЕ РИЗИ а тоя *** ще ревне "КОМПРОМАаааТ".Ако сега си беше казал какво го мъчи нямаше да има после ред сълзи, ред сополи.
14
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плъхът напуска потъващия кораб ГЕРБ за да се качи .... на друг кораб!
13
8
 
29
 
! Отговори
Лъжефинансист преди 10 години
Голям професионалист, голям експерт....Такива корифеи като него направиха това, което турците не успяха за 500 години. Унищожиха България! Четири години зам-министър и като резултат - мол до мола, банка до банката, погребални бюра -бол! По всички улици на София ще видите табелите "продава се", "пълна ликвидация", "тотална разпродажба". Резултат от дейността на такива лъже-експерти като хубавеца на снимката. Едно предприятие няма като хората, едно производство не бе запазено!
12
3
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
ДАНС да не са проверили колко по 50 хиляди е спестил и от къде?Ако не са, да проверят!
11
3
 
16
 
! Отговори
ооо преди 10 години
Не е ли срамно мъж на 50 години да няма спестени 50 000 лв-това заяви преди време героя-експерт.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната люспичка се отделя.
9
2
 
16
 
! Отговори
Чуденко преди 10 години
Кво стана бе Владко? Вече не може да извадиш 50 000 лв. от джоба, както заяви някога ли? Ми нали каза, че всеки мъж на твоята възраст трябва да може да извади тия кинти винаги от джоба си!?! Щото в МФ си играехте на дай ми - на ти! Е нема батка нема и това е! Иначе си "гениален" само дето трябва някой да се поразрови как го докара до заместник финансов министър и как одържави някои фондове като здравния и заемите за земеделците! Кажи как спря да лижеш *** и предаде министъра си *** нещас
8
16
 
6
 
! Отговори
Боко преди 10 години
Момчето правилно не иска да работи в този глупав парламент. А ГЕРБ не зависи от един човек и напук на всички тролчета тука и разни разбирачи си остава 1 политическа сила. Казах.