Напускам политиката, за да се запазя като експерт!

Владислав Горанов още не е решил дали остава в ГЕРБ
14 фев 2014 19:42,
56
Напускам политиката, за да се запазя като експерт!
Владислав Горанов Снимка: архив, Булфото

Напускам политиката, за да се опитам да запазя експертния си профил. Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт. Това обясни пред "Фокус" Владислав Горанов, след като подаде заявление за напускане на парламента. 

Той каза още, че не е обмислил дали остава, или напуска партия ГЕРБ.

Още по темата
"В 42-то Народно събрание по никакъв начин не може да се прави реална политика и да бъда полезен както на тези, които са ме подкрепили на изборите, така и на самия себе си", коментира той.

"Затова предпочетох да напусна парламента, да запазя позицията си на човек, който сред приятелите си винаги е бил експерт, професионалист и да продължа по пътя си, занимавайки се с частни проекти", допълни бившият зам.-финансов министър.

Той допълни, че начинът, по който се прави политика в това Народно събрание, него лично като сравнително млад човек, не го удовлетворява.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък коментира, че Горанов остава експерт на ГЕРБ и винаги, когато партията има нужда от него, ще използват капацитета му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе може да е мишка, може и плъх, важното е,че има смелостта да се махне от това котило...Там нито един не прави чест на България.
6
7
 
23
 
! Отговори
Филибето преди 10 години
Дянков и Горанов си биха камшика,напълниха си гушките и дим да ди няма.Също като Костов,Софиянски,Симеончо,Овчаров,Доган и още няколко стотин които оглозгаха тази държава окрадоха този народ.За всички ще има ВИДОВДЕН
5
7
 
11
 
! Отговори
????? преди 10 години
Прaв ти пъг!Зa кой се мислиш?Експерт!Хa-хa!!
4
7
 
16
 
! Отговори
един гербераст преди 10 години
Какво ще става в неделя ? Цвинокио ще напуска ГРОБ ? Или ГРОБ ще се саморазпуска ?
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плъх , кораб ,потъва
2
4
 
15
 
! Отговори
Тежко им преди 10 години
на тези, дето ще ги съветва
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още в началото си мислех, че това момче не е за тази партия. Добре , че се е осъзнал. По-добре късно, отколкото да те направят и теб ***. В такава партия се опростачваш до неузнаваемост. По този начин ще избяга и от една организирана престъпна група. Пожелавам му ,успех.