Усилено се трудихме и се придържахме към истината

Борисов пак бе избран за лидер на ГЕРБ с единодушие от 1102 гласа*
Обновена: 16 фев 2014 16:37 | 16 фев 2014 13:35, Веселина Йорданова
266
Усилено се трудихме и се придържахме към истината
Борисов и Цветанов на събранието на ГЕРБ в НДК. Снимка: БТА

Бойко Борисов е преизбран за председател на ГЕРБ с 1102 гласа "за", без гласове "против" и "въздържал се" на отчетно-изборното събрание на партията, предаде "Фокус".

Бързо създадени структури във всички общини отчете по-рано зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на форума в НДК. Цветанов заяви, че партията е започнала с 400 членове през 2006 година, а през 2013 година в ГЕРБ членуват 78 000 души.

По думите му партията е „лидерът в център-дясно на политическия хоризонт в България“.

Още по темата

„Ние се нуждаехме от промяна, но трябваше с изграждането на ПП ГЕРБ да положим много усилия, усилен труд, за да се подготвим за новите предизвикателства. Трябваше да говорим ясно, да назоваваме проблемите с истинските имена и винаги да се придържаме към истината”, заяви Цветанов пред делегатите.

Цветанов отчете 7 победи на партията в избори и стремеж към осма – на евровота.  Според него ГЕРБ ще има най-много евродепутати в предстоящите избори, а те ще бъдат Рубиконът – дали партията ще продължи с този устрем и ще направи заявка за бъдещо управление.

По думите му отборът на ГЕРБ вече е с по-разширен състав и може да разчита на „много висококласни състезатели, които да се борят във всяка една надпревара“.

„Беше важно да не делим кметовете на ваши и наши – нещо, което се случва в момента. Винаги сме се водили от принципа, че във всяко населено място живеят българи, независимо от тяхната политическа и етническа принадлежност”, заяви Цветанов.

Помощта, предоставена от ГЕРБ, е 8 777 000 лева. „Структурите успяха да формулират правилните решения, да помогнем на много хора, които се нуждаеха от лечение, да помогнем в село Бисер, в Перник, където бяхме част от помощта, която беше видима, разбираема”, заяви Цветанов.

Той определи съставянето на правителство от ГЕРБ през 2009 година като „началото на подема на България към европейската интеграция и перспектива”.

Над два часа официални гости от ЕНП от различни държави приветстваха присъстващите на конгреса – лично или във видеообръщения.

Това, което ще ви кажа, бих се поколебал да го изрека в другите държави: убеден съм, че ГЕРБ отново и скоро ще управлява Република България, заяви председателят на френската делегация в Групата на ЕНП в ЕП Жан Пиер Оди във видеообръщение.

По думите му това е в интерес на българския народ и на Европейския съюз.

„Няма свобода, ако няма сигурност и това е едно от големите политически разделения между нас и социалистите, които мислят, че в името на свободата може да се прави всичко. Няма свобода без сигурност. Свободата без сигурност е анархия, а сигурността без свобода е диктатура“, заяви той пред делегатите.

*Новината е обновена в 14.50 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
1
 
0
 
! Отговори
без име преди 10 години
Няма свобода без сигурност. Свободата без сигурност е анархия, а сигурността без свобода е диктатурабойко осигурява сигурността а цветанов свободата.
216
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
То БКП я беше докарала до 1 000 000 члена по времето на правешкия хитрец, та има матрЯл за БСП, ДПС, ГРОБ, АБВ, Атака, *** и т.н. и т.н., та артисва.Всичко е под контрол :(
215
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината и само истината тия ще трябва да говорят само пред съда.
214
2
 
4
 
! Отговори
САМО БСП :-))))) преди 10 години
В интернет отново излиза порция опорни точки към симпатизантите на БСП, които активно пишат коментари в десетки сайтове. Целта е да изградят обществено мнение по важни въпроси. Интернет троловете, както са известни, са отбор от анонимни хора, натоварени със задачата да пишат мнения във форумите и новинарските сайтове.
213
4
 
11
 
! Отговори
Двамата мошеници преди 10 години
Усилено крадохме и с *** си и лъгахме простия българин че ще му оправим живота.
212
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярно,много се трудиха да увеличат личното си богатство,а хората се самозапалваха от мизерия.И пак жадни за власт.
211
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снимката говори, че разрива между двамата е настъпил, въпрос на време е Цецо да го махнат от Герб!!!!!!!!!!!!!!!
210
15
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ ЗАВИНАГИ преди 10 години
И пак ще спечели изборите и тогава всички престъпници ще се скрият в дупките си откъдето не трябваше да изпълзяват.Атака няма да влезе в парламента никога вече,а БСП и ДПС пак ще се целуват по митингите но извън парламента.
209
11
 
22
 
! Отговори
Антимафия преди 10 години
Кой каквото ще да казва,не може да управляваш 3 и половина години ,да имаш абсолютно мнозинство,президент и кмет на София и да не направиш нищо за благосъстоянието на народа..Ама били построили магистрали!На кого му,след като народа се топи,мре и емигрира !Сега се сетили как трябвало да се управлява !Ами те три години обясняваха как да затягаме коланите,докато трупаха милиони...
208
8
 
15
 
! Отговори
Ха! преди 10 години
Доживяхме да чуем и такъв оксиморон(безсмислица) - политик и истина!
207
10
 
30
 
! Отговори
Градския преди 10 години
Леле - мале, ГЕРБ удари комунистите в земята - всички избрани със 100%, даже Бойко и Цвъки?Е на това се вика "остарели практики", нали?Ще правят ГЕРБ по-демократичен , а ни поднасят комунистически практики!!!А за другите глупости не ми се говори ....ОТВРАТ!!!
206
10
 
19
 
! Отговори
ДО ДНЕВНИКА НА.. преди 10 години
абе писател недей да пишеш от името на боката защото всички му знаем банкянската му мисъл която бяга кат краставо куче, и никъде няма, конграчулешън, кучета, ***, кебапчета, топка, тенис , хванах се на бас и колко кщфтета спечелих, лачена чанта и т.н. той човекаси е от народа и то отнай народната изпращяла част която е близо до картофа, прасето и филията с массс.. а и забелязва златните пръстенета и за утрепано дава пържола , такъв чиляк НАРОДЕН ОТ СОФРАТА нема никъде..
205
14
 
31
 
! Отговори
ММ,. преди 10 години
ЗАБРАВИ ДА ДОПЪЛНИ - УСИЛЕНО СЕ ТРУДИХМЕ,КРАДАХМЕ И ЛЪГАХМЕ НАРОДА-
204
11
 
26
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тикво...На калпавия водолаз все водораслите му са виновни.
203
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Триенето на коментар е забавно за някои , но по същество е вид цензура. Е , нека тогава си пишат троловете и сами да си слагат оценки един на друг , като си нямат работа.
202
15
 
7
 
! Отговори
хохо преди 10 години
търсете си парите в аванс,че скоро местан ще резне "субсидиите" на серго и язък,че се пототе из форумите.
201
15
 
22
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Досега като комунист винаги съм гласувал за БСП ,но оттук нататък винаги ще гласувам за герб защото:1- Истинските и твърди комунисти са в ГЕРБ2- Имахме близо 4 години премиер заклет комунист а в момента ни е премиер Костовист,седесар3- всички министри в момента са бивши костовисти,царисти,зелени а в предния мандат бяха почти всички бивши комунистиБлагодаря че ми отворихте очите и ГЕРБ вече има гласовете и на моето семейство комунисти защото се оказа че са истинските наследници на БКП
200
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сегашното правителство на на Република е НЕЛЕГИТИМНО, защото дойде на власт след манипулирани избори.
199
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дневникът на Бойко БорисовИ днес ме чака тежък ден три прерязвания на ленти, четири първи копки и разговори с Меркел, Путин и Обама. Вова и Барак ще почакат, дамите са с предимство. Първо обаче да открием селския път между Мариновци и Млечево. Да му мислят журналята, аз отивам с хеликоптер.Полетът беше скучен и накарах пилота да направи няколко лупинги. Аню оповръща всичко. Егати военния министър вече се чудя, защо го взех?
198
10
 
21
 
! Отговори
Ужассссссс преди 10 години
То почти цялото ЦК на БКП се е събрало в ГЕРБИ какво се оказа? Че децата и внуците но тодорживковското ЦК на БКП, до един станали гербаджии, че и активисти на мутренската сикаджийска групировка! Ега ти майтапа! Впрочем, ега ти трагедията на българския народ, с който за пореден път се подиграха престъпната и кървава БКП, в лицето на уродливите си гербаджийски отрочета!