Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат

Той е третият избраник, напуснал парламентарните редици вдясно
Обновена: 17 фев 2014 14:11 | 17 фев 2014 11:14, Анисия Иванова
211
Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат
Красимир Стефанов. Сника, архив Булфото

Депутатът от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление, с което напуска групата на партията и става независим.

Това обяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова, като уточни, че заявлението му е постъпило в 8.53 часа днес в деловодството на Народното събрание.

Стефанов бе избран в 42-рото Народно събрание от Хасковския многомандатен район. По време на управлението на ГЕРБ той беше шеф на Националната агенция за приходите (НАП).

Той е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него, в края на миналата година това сториха Георги Марков и Светлин Танчев.

Преди три дни – в петък, друг депутат от ГЕРБ - бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов подаде заявление и напусна парламента.

Като мотив той обяви желанието си да се развива като експерт.Депутатката Йоана Кирилова също напусна и групата, и парламента.

В 42-рото Народно събрание ГЕРБ вкара 97 депутати. След промените депутатите от партията в парламента остават 94-ма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още по темата: парламентнапусналГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
37 , 38 , 39-В стадото на др.Борисов остана само *** и калинки , бе гербераст!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НАПУСНА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ПП ГЕРБ, СТАВА НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ
37
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
каква ли гадост са измислили БСП на ГЕРБ само един ГОСПОД знае ????????????
36
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** се радват напразно
35
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всяко стадо си има *** ,само че мършата на другите партии не ще да напуска
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
честито на калинките
33
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в ГЕРБ ще останат само добрите ,работещи политици ,докато в другите партии и куцо и кьораво и сакото иска да стой и да *** ТОЧНО ТАКА ,КОЙТО НЕ СТАВА ЗА РАБОТА ДА НАПУСКА ОСТАВА НЕЗАВИСИМ -МЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ИЗБРАЛ ЗА НЕЗАВИСИМ -ДА СЕ МАХА ОТ ПАРЛАМЕНТА
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лелееееее тоя ако се разприказва само......картонената гербажийска кула ще рухне на момента!
31
0
 
19
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Абе човека гледа да отърве кожата , задето прикри имотите на Цвъко и 4 години не ревизира нито един гербер.Е , хвана имунитет , ама се усети че това е временно.Никой от герберунгелите не смее да го критикува , че отвори ли си устата , цялата герберска банда ще стане клиент на Цацаров.
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си прав,Красимирчо.Я каква гушка си направил докато беше в ГЕРБ,а сега усещаш,че кораба потъва и бързаш да го напуснеш.Когато беше шеф на НАП замазваше всички далавери на ГЕРБ ,имотите на Цветанов и всичко за каквото се сети човек и в знак на благодарност те наградиха със сладката служба на депутат.А сега бягаш.Еех,няма справедливост на този свят.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е нали уж конгреса вчера претегна редиците?
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Бонев и той- дев години разполагше с безкотролна власт, човекът с най големия рейтинг, правеше разин "комари", и какив ли не глупости - отсвири го Костов....а аааа Костов е лош....ткато е лош ти защо не напусна бе? А говориш селд като те изхвърлиха? И петър Стоянов и Той същото л---о? властта е много сладак Илия павлов хубаво беше казал репликата за гущера. Като си нав ласт - всички сме добри. паднеш ли от власт - виновен е началника, ти целият си в захар. той пък твърди че е обратното.
27
12
 
6
 
! Отговори
лала преди 10 години
*** как е? Има статия за ГЕРБ, работим ли?
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахаха гербава изненадааааа :))))
25
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко по-умните се усетиха и напуснаха ГЕРБ! Остават *** , наглеците и алчните:Цеца Стругарката , Деси Дуловска , Лили Комсомолката, Менда Митничарска, Физкултурника и тандема Главчев-Велчев.Бандата на Тиквата се топи като пролетен сняг.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мноог сте гнусни. как да повярвам, че Красимир стефанов, който довчера прикриваше далавериете на Цветанов и бе награден за това с мясот в парламента изведнъж се е събудил и си е е казал "еййййй ама той Цветанов бил бандит, пък аз да не забеелжа. напускам Герб" как да повярвам че Миро найденов който бе трети човек най-близък до Боце селд Цветано и дянков е бил безпомощен в МС? че то тогава кой е взимал решенията?Ако е бил чако толокз безпомощен Миро найденов защо не напусна 4 години?
23
1
 
17
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Да, обаче в БСП поне има някакво противопоставяне и някаква свобода. Когато се гласува, Станишев до последно незнае дали ще остане на поста , докато Борисов е приет с всичките хиляда и колко гласа бяха там! Никой не смее дори да се въздържи:)))) И това ако не е диктатура здраве му кажи:)))
22
1
 
15
 
! Отговори
BGN преди 10 години
A де, по времето на 41-то народно събрание, когаtо герб си пазаруваше депутати, даже от субсидията си им отпусна, може.Сега, предатели били !!!
21
1
 
19
 
! Отговори
Много е гнусно.... преди 10 години
че хора, които досокор бяха заедно с лидерите изведнъж се "преродиха".Касим дал десетилея бе дясан ръка на Доган - изведънж не го познава. Бареков ядеше от ръката наБатмаан и гореше вестници от негово име в ефир - бам, от днес гроим Батмана. Костов приятелеч с Надето -костов тръган против Надето. Софиянски бе приятелче с Костов - Софиянсик тръгна против Костов. сидеров бе Приятел с Валеир Симеонов, Слави Бинев, чернев, Капка и Д.Стоянов - днеска са врагове. ОПравданието- осъзнах се.ГНУСНИ СТЕ
20
8
 
7
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Вече не им трябва дори Пеевски в залата и пак имат мнозинство дори и Атака да е против правителството няма как да падне. Честито на българския народ и приятно му интегиране с новата ни родина Турция.